Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ocaruntu 12-02-09 18:14

Re: Cafeneaua ieşenilor pe 4tuning (off topic in limita bunului simţ)

dar cui ii e adresat mesajul ... ?
naspa de voi ca va simtiti :)) mai ales ca o bateti in cap in fiecare seara(unii) prin rond si "ardeti" gazu' :)) - eu o bat mai rar :))

eu va invit la o "varianta" la ars gazu':) - "prietenii stie care este!"

kayserZAR 14-02-09 08:01

mesajul era adresat baietilor si fetelor carora le-au cumparat mamica cu taticu masina si ies pe copou in etalare de figuri si nu iti dau prioritate si care pana la urma tot ei se izbesc prin copaci...... cum am mai spus aveti grija cum apasati pe pedala. nu a fost un apropo la adresa nimanui. cat despre masina de faleza nu stiu ce sa zic doar ca avem cateva baze de agrement in iasi care si alea sunt rapanoase. iasul e situat pe 7 coline....

ti-am corectat eu greselile. Invata sa scrii. Exista si litera "c" in alfabet la fel ca si punctuatia.

kayserZAR 14-02-09 08:04

prin primul meu post aici nu am facut referire la voi ca ardeti gazul de pomana pe copou.
doar am spus ce se intampla pe copoul ala spart de gauri. si nu am spus niciodata ca nu avem toti alte treburi mai importante decat sa ardeem gazul pe copou. dar la o plimbare iese mai toata lumea

ocaruntu 14-02-09 14:56

e clar ca ai o problema ... oricum cei carora probabil te adresezi nu'i gasesti pe topicul asta ... de obicei ii gasesti pe copou, cum ziceai si tu.

bakal 14-02-09 18:58

o.k. am inteles eu gresit....my bad...

ocaruntu 16-02-09 17:41

stie careva unde e Pegasus Curier in Iasi ? ... gugal nu m'a ajutat tare mult.

randomm 17-02-09 06:03

0744-623501 asta e numarul pe iasi. Suna si iti explica ala unde tre sa ajungi. Din cate stiam eu nu au sediu, e un gagiu pe care il suni si vine sa iti ia coletul si la livrari livreaza pana goleste masina, dar na, e posibil sa se mai fi schimbat situatia.

ocaruntu 17-02-09 07:30

ms frumos,
gugal mi'a zis ca au sediu in iasi pe str Bucium, nr 23. Pegasus Curier SA :)

randomm 17-02-09 09:54

Deci pe bucium 23 are sediu si sprint curier. Poate or avea in aceeasi locatie, sau s-au inteles intre ei sa lase pegasus marfa la ei... In fine, Bucium 23 e pe partea stanga cum te duci spre motel, inainte de curba de la Onyx. Intrarea se face pe o stradela intre Caremil Bucium si Casa Lebada. Intri in parcarea de la caremil si vezi o straduta care duce in spate. Daca nu vezi nici un alt semn explicit de Pegasus, mergi pana in capat (treci peste o cale ferata dezafectata si intri printr-o poarta verde) si ajungi a sediul Sprint Curier. Eventual intrebi pe acolo mai multe detalii.

ESPinoza 19-02-09 12:16

5 Attachment(s)
am gasit niste poze, am zis sa le pun asa de dragul vremurilor.

ZyZ 19-02-09 13:11

Hehe...multam frumos Espi. Dau o bere cand ne vedem. Pozele astea....they bring back so many memories. :oops:

andreyutzu 19-02-09 13:39

eheeee super masinile :X :X sa le purtati sanatos

bakal 19-02-09 16:36

da ma espi...ce vremi...or sa vina din nou...

zorro6299 19-02-09 17:24

hi hi hi..ninge iar..ce bine....am scapat si de stres-ul ..licentei..hai ...cine merge la o joaca pe zapada..??? va astept maine seara ...in fata la Palat...uff...asta daca mai e zapada pana atunci ..desigur....

P.S...va rog ingropatzi "securea" acum ca tot e zapada....voi care nu mai incapeti de cei " fuduli de prin copou"...si hai sa ne distram...sa lasam frustatii in viata lor....si apoi..e democratie..face fiecare ce vrea....si sfatul meu ar fi sa nu-i bagam in seama....sa facem ..lliiinnnniiisssttteee sa nu ii trezim din prostia lor :::))))

P.S..2..atentie viteza ucide..nu te lasa inselat..atentie a nins...conduceti prudent....doar frana de motor... :) si desigur frana de mana :)))

CoCaine 19-02-09 17:29

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2081991)
hi hi hi..ninge iar..ce bine....am scapat si de stres ul ..licentzei..hay ...cine merge la o joaca pe zapada..??? va astept maine seara ...in fatza la Palat...uff...asta daca mai e zapada pana atunci ..desigur....

P.S...va rog ingropatzi "securea" acum k tot e zapada....voi care nu mai incapetzi de cei " fuduli de prin copou"...si hay sa ne distram...sa lasam frustatziiin viatza lor....si apoi..e democratie..face fiecare ce vrea....si sfatul meu ar fi sa nu i bagam in seama....sa facem ..lliiinnnniiisssttteee sa nu i trezim din prostia lor :::))))

P.S..2..atentie viteza ucide..nu te lasa inselat..atentie a nins...conducetzi prudent....doar frana de motor... :) si desigur frana de mana :)))

Pune mana pe o carte de gramatica daca vrei sa te ia cineva in seama,nu te mai agita ca o sticla de CoCa`Cola,se poarta Pepsi!

aleks 19-02-09 17:46

Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2020979)
Răducu, dacă nu dai click pe semnătura mea (aia cu regulile de scriere) şi nu citeşti ce scrie acolo, o sa ai ghinion 999 de ani, n-o să te mai iubească ncio fată, un copil în Somalia va muri de leucemie iar preşedintele Yahoo Jay Russel va inchide Yahoo! Am zis! :lol:

zorro6299 din cauza ta mă citez singur, egocentristul de mine :lol: :lol:
bagă un ochi acolo, e moca :lol:

salecostel 19-02-09 18:26

Intradevar Espi,frumoase poze,frumoase amintiri....oameni de calitate.
Razvan,chiar crezi ca vom mai avea parte de astfel de momente?Sau format alte grupuri,acuma sunt orgolii multe si mi se pare mie, mult mai putina pasiune.Dar asta e doar parerea mea....sper sa ma insel si realitatea sa fie,sau sa devina alta.O seara minunata la toata lumea.

raduku988 19-02-09 18:46

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2081991)
hi hi hi..ninge iar..ce bine....am scapat si de stres ul ..licentzei..hay ...cine merge la o joaca pe zapada..??? va astept maine seara ...in fatza la Palat...uff...asta daca mai e zapada pana atunci ..desigur....

P.S...va rog ingropatzi "securea" acum k tot e zapada....voi care nu mai incapetzi de cei " fuduli de prin copou"...si hay sa ne distram...sa lasam frustatziiin viatza lor....si apoi..e democratie..face fiecare ce vrea....si sfatul meu ar fi sa nu i bagam in seama....sa facem ..lliiinnnniiisssttteee sa nu i trezim din prostia lor :::))))

P.S..2..atentie viteza ucide..nu te lasa inselat..atentie a nins...conducetzi prudent....doar frana de motor... :) si desigur frana de mana :)))

cine e "domnul"... si de la ce anume s-a luat ???

ESPinoza 19-02-09 19:00

pai hai sa uitam de orgolii si ne intalnim toti la o frana de mana ceva. uitati zapada e proaspata am testat`o eu. parcari goale cu siguranta gasim. :D

CoCaine 19-02-09 20:02

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2082376)
pai hai sa uitam de orgolii si ne intalnim toti la o frana de mana ceva. uitati zapada e proaspata am testat`o eu. parcari goale cu siguranta gasim. :D

S-au mai facut astfel de intalniri,una pe zapada pe Bucium la Releu si prin Paun,la mama naibii la invarteli si pus de-a latu',si una intr-o parcare privata prin Dancu,unde s-au invartit astia cu tractiune spate..dar am fost doar aia cu orgolii si fara pasiune pentru MotorSport..Restul e...can-can..

salecostel 19-02-09 20:30

Costan,nu a fost un apropo pt.nimeni.Eu daca am de zis ceva, zic in fata...asta e unul din lucrurile invatate in cei 34 de ani pe care ii am.Dar daca tu te simti,atunci inseamna ca stii tu ce stii.Razvan,Espi,Zyz si toti cei care erati in pozele de care se discuta mai devreme....intelegeti cam despre ce e vorba si cum sta treaba cu vremurile de alta data.Cu asta am incheiat in ceea ce ma priveste,fiinca genul asta de discutie nu ma caracterizeaza.

CoCaine 19-02-09 20:37

Atunci poti sa ne spui si noua unde sunt orgoliile alea despre care ai vorbit?La zorro?:lol:

ZyZ 19-02-09 21:56

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2082376)

Espi, eu sunt pentru si dau si-o bere daca-ti reuseste initiativa. In primul rand intr-o prietenie, orgoliile nu-si au locul. Ori din cei care suntem in pozele alea, majoritatea am ramas prieteni, fiecare cu greselile lui, asumate sau neasumate. Costel, sunt sigur ca tonul aparent agresiv al lui Costan e doar atat...aparent, dar mai ales alimentat artificial. Imi pare rau sa vad ca doua persoane care mi-s dragi se iau de la niste flame-uri lipsite de importanta (m-am gasit eu sa vorbesc). Uite, ca sa ma erijez in mediator obiectiv si echidistant (ca independent sunt deja :D), hai sa ne vedem intr-una din zile sa punem la cale o intalnire la care sa vina toata lumea. Cred c-ar cam fi momentu' sa calmam spiritele si o joaca prin zapada sunt sigur c-ar avea efectul scontat. Sunt sigur ca de ambele parti sunt orgolii nemasurate care nu pot fi calmate cu nici o rugaminte, oricat s-ar chinui cineva, da' macar noi cei care ne stim de ceva vreme si care ne leaga o prietenie, sa incercam sa ne adunam din nou. Mi-e foarte greu sa inteleg ceva. Acum cativa ani, eram O COMUNITATE. Apoi au aparut cluburile, s-au ridicat orgolii, si s-a pus mai mult pret pe astea din urma decat pe pasiunea care ne uneste. Hai sa ne uitam putin in urma si sa vedem unde-am ajuns. Nu vi se pare c-am ratat macazul si ne-am ratacit :?:

slip 19-02-09 22:22

:)))) :lol: :))) asta legat de un reply de mai devreme..

revenind la ce spuneati.. eu unul nu am avut de-a face cu orgoliul..pana la un anumit punct cand m-a calcat lumea in picioare.. fapt consumat..nu vreau sa mai aud nimic..punct.

sunt de acord sa ne intalnim.. si as fi si mai bucuros sa fim cei din poza... cu exceptia domnisoarei cu cuc..
daca vreti sa veniti cu "prietenii" atunci..fie.. daca nu, e bine si asa...
eu unul , vad ceva in pozele alea..ceva ce ne-a legat si ne-a despartit pana la urma. Nu mai exista cale de intoarcere dar macar putem incerca sa gasim o cale sa fim altfel. Cum am spus..eu sunt dispus sa ma intalnesc cu cei care merita si care au macar o anumita vechime. Ce ne-a legat la inceput a disparut pe parcurs din cauza .. stim noi ce cauze ..minciuni si promisiuni.. (si apropo.. sunt obiectiv deci nu fac referiri)

Cand vreti sa ne vedem..spuneti.. avem cu totii telefoane. Si daca exista cineva care sa se ocupe de intalnirea asta..ma poate contacta si pe mine.. (asta daca nu sunt privit cu alti ochi fata de ceilalti)

pana la urma..tot ne intalnim ;) ca e pe zapada sau pe uscat.. tot strazile ne unesc ca si pana acum.. asa ca ... ne vedem..

(iar femeile..stresate si complexate.. se pot arunca de la balcon=suckit :D)

ESPinoza 19-02-09 22:33

9 Attachment(s)
eu unul chiar sunt obiectiv si impartial. si chiar nici nu stiu cum s`a ajuns aici, nici nu vreau sa stiu.

dar toti stiti ca de cand v`ati despartit in bisericute si cluburi comunitatea din iasi s`a dus. o cumunitate stransa care a facut multe zic eu. imi aduc aminte de prima intalnire mare din iasi, cand am fost pe bucium. pai cred ca au venit 100 de masini. oamenii aia voi ati reusit sa`i aduceti. si dupa voi s`au luat si alte orase. voi ati dat tonul.

si acuma numai e nimic.

sonyc_me 19-02-09 23:02

uau iesean fiind si nu am vazut atata adunare prin iasi:)

CoCaine 19-02-09 23:10

1 Attachment(s)
Inceputul sfarsitului,multumita..cui se simte..

CRyS` 20-02-09 01:22

Se vede ca nu aveti stare si inca va este macinat tare de tot sufletul si creierul!

Sa incep incet, treptat ca sa va zic cate ceva la fiecare din "GRUPUL MAGIC"!!!

Cand a inceput febra 4Tuning in Iasi? Stiti? Nu va zic eu cand: cu putin inainte de 18 Iulie 2004 cand au fost Cursele Legale pe Aeroport. Cine era atunci MIEZUL pe aici? Va zic tot eu IS 18 BOG sau EPOX sau pentru cei apropiati - BOGDAN-. Cine il sprijinea? Va zic tot eu: SINNER, XS DESIGN, Alexandra Blu, Cortez, Dragos, Johan si inca cativa oameni. Pe cati din cei enumerati mai sus ii cunoasteti? Pe cati din cei enumerati ii cunoasteti bine si ati stat cu ei la o masa sa discutati? Pariez ca din Grupul Magic - ZyZ, Cocaine, Slip, Bakal & amicii si prietenii din cluburile OSMS si HPR- doar ZyZ ii cunoaste pentru ca a stat printre ei, au fost impreuna la petreceri si baute, curse ILEGALE. Si stii prea bine ZyZ-ule acest lucru e adevarat, si stii tu mai bine de ai plecat dintre ei,nu trebuie sa urc aici discutii purtate pe YM si alte chat-uri de genu! Ca am acasa destule,dar nu vreau sa le fac public din respect pentru alte persoane!

Si ca sa ma iau de cei mai tineri de pe aici care sunt asa MAI MARI IN FIZIC SI IN DISCUTII:

- Cocaine unde erai in 2004 pe 18 Iulie daca tot acum esti asa "tare si mare in discutii"? Iti spun eu:la mama si tata in curte;spre deosebire de tine eu imi puneam in rezervor o seringa de "combustibil special" si-mi stricam motoru pe Aeroport (am plecat in 3 pistoane, din 4). Asadar te rog mult lasa acuzele si daca ai de zis ceva,zi direct. Stiu ca iti place sa vorbesti asa,dar ...hai nu fi la gradinita! Ia adutzi aminte in 2007 cum intrai pe forum? Timid nu? La ce ora ne-am intalnit prima data? Mai tii minte? Eu da! La 00.00 intr-o seara de Martie (erai cu iubita ta). Cum discutai atunci pe forum? Timid...Ia uite acum cum discuti! Ai crescut baiete...ai crescut! Dar ai crescut putin "nasol"!!! Si dupa 1-2 luni ce ai facut? Te-ai dat pe dupa Slip si ZyZ...Mai tii minte? Bakal iti aduci aminte cand spuneai de Cocaine "ca toata ziua numai cu ZyZ si Slip sta"!?!? Nu,sigur sigur sigur!

Next:

Sa va mai arat ceva:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=61

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=47

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=46

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=45

Pentru cei de mai sus enumerati: unde ati fost la Intalnirea din 12 Martie 2005? Stiati de ea?... A fost organizata de EPOX si a fost PRIMA INTALNIRE AUTO DIN IASI!!! Stiti cine a promovat-o? Nu ... Ok ... Stiti cine modera atunci pe Iasi? Nu... Va zic tot eu: CARTMAN (ZyZ tu il cunosti) alaturi de La Mishto (Andrei). Unde erati cei din grupul magic? Nicaieri... Spre deosebire de voi,am fost si acolo,cu toate ca nu mai aveam masina (o vandusem de ceva zile) si chiar pe prima pagina a aparut un articol despre acest eveniment.

Dupa aceasta intalnire la 1 luna distanta am preluat moderatia IASULUI si au fost primele curse pe 2005 - 15 Mai 2005 organizate de Luk daca nu ma insel. Am fost prezent pentru 4Tuning...Doar putin implicat in "logistica" cursei. Dar in aceeasi perioada ma zbateam pentru NSL IASI impreuna cu Cartman si eram in foarte bune relatii cu FLORICA (daca vei vedea acest post sa stii ca inca iti sunt dator pentru foarte multe-iti multumesc enorm de mult pentru tot-).Tot atunci l-am cunoscut pe Edy (PAH) si multi altii de pe aici. Pe 5 Iunie a fost a doua cursa pe Aeroport si ultima din pacate pentru Iasi. Ca si pe 15 Mai am fost alaturi de Gratian dar sa nu uitam ca atunci a venit si DOG de la Bucuresti si 2 sau 3 masini din NSL IASI au castigat cateva grupe (Oby cu celebrul Fiat Rosu si Edi). De atunci au inceput primele intalniri auto sub numele 4Tuning si No Speed Limit Iasi.

Costel ... ai fost membru NSL IASI. Stii bine,ca ai fost la cateva intalniri, am acasa si acum filmele si pozele cu ursuletul verde (ti le dau cand vrei,nu au fost puse niciodata pe net). Edi, a fost si el membru NSL cu mare mandrie, si cu el am filme in prostie si poze. Si multi altii,ce acum sunt la casa lor (Ana si Alex cu celebra dacie rosie NO SPEED LIMIT, BMW 520 IS XX ALI, TIGER cand avea Passatul SVP, etc etc etc) si multi altii ce acum sunt plecati din Romania sau poate i-am uitat. Dar nu imi este greu sa rascolesc prin sutele de cd-uri sa ma uit dupa poze sau sa sap putin mai adanc in forumurile No Speed Limit.

Ia uitati-va si putin aici:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...46&postcount=1

Cati din voi ati fost? ZYZ a fost,atat!!! Cine a fost cel care si-a batut capul? Cocaine tu ai fost cumva? NU!!!!! Au venit 2 sau 3 masini de la Bacau, timizi baietii da au venit pe ninsoare. A venit Stefan cu Supra tocmai de la Suceava (pe vremea aia nu statea in Iasi) pe zapada alaturi de alte masini. Era si Alex cu Leonu galben, Holy Soul cu celebra Vectra VS 01 MRC (din Mid Night Racers) si multi altii... Vlad Virus, Kazimir cu prima lui masina si inca multi altii. Nu mai dau nume.... Aceasta a fost prima intalnire pe 2006 in plin ger.

A urmat alta pe 21 Mai facuta impreuna cu Epox si AMC in parcarea RomTeleCom. Am si de aici filme si poze!!! Am stat cu TANTI GARDA langa noi! La fel,deja cativa din cei de mai sus aveati glas pe aici - Slip,Zyz-Slip unde am fost dupa?....La Fortus (vrei filmarea,ti-o dau,nu am urcat-o nicaieri)...Dupa a urmat o vara torida,lipsita de agitatie ...

Si sa ajung la pozele puse de Espinoza: Andrei si Radu ... va voi zice pe nume de acum ... Cat ne-am chinuit pentru realizarea intalnirii din 22 Oct 2006? Cate telefoane, cate drumuri, cati nervi? Cate pile, cata "frica" prin Primarie si Politie? Cu cine am fost la Nenea Mandru la Rutiera? Stiti bine ca ati tacut si am vorbit ca iepuroiu cu el si mi-a zis clar: NU VA DAU MASINA DE RUTIERA PENTRU CA VA TREBUIE APROBARE DE LA BUCURESTI,DAR SA FITI CUMINTI CA VA URMARESC. Va multumesc inca odata ca ati fost pe langa mine, dar va si multumesc pentru ca ma indepartati de acest lucru. Odata cu aceasta intalnire am dat drumu la celelalte intalniri: Bacau si Piatra Neamt (Alin stie bine ca l-am sprijinit foarte mult). Cine a scris articolul pentru prima pagina pe 4T? Multumesc inca odata pentru sprijinul din SV lui Stefan si din BC lui Aleks si din BT lui Espinoza!!!!

Cred ca sigur Cocaine care are inca glasu mare!!! Imi pare rau ca ma iau de tine asa Cocaine dar arunci asa cuvinte aiurea fara sens si inteles, te bagi si tu ca sa nu fii bagat si tot asa mai departe. Iti faci un zid in fata ta din Slip si ZyZ si apoi ataci.

Buuuuuuuuuuun.... Continuam ... Bacau 19 Nov cand am ramas fara permis (again) pentru ca...... Eu am cautat sa merg mai incetul si voi stiti bine care (4T si AMC) goneati cu 200 in fata mea, si eu am ramas ultimul si pe mine a cazut pacatul vostru la intrare in Harlesti!Nu ati dat un telefon sa ziceti: WE ATENTIE RADAR!!! Dar na....in fine!!! Cu mine in masina era Razvan Kapp.

Si tot asa mai departe, in fiecare Vineri seara ne intalneam la ora 21.00 si faceam prostii unde nimeream.

Pe 18 Februarie a urmat Piatra Neamt.... Baietii erau la inceput... Cei care imi erau "aproape" stiu foarte bine in ce conditii eram (proaspat "divortat" dintr-o logodna), dar am continuat sa ii sprijin si pe ei. Inca odata, Alin poate confirma acest lucru. Dar cu 1 sapt inainte nu am fost la Piatra Neamtz? (Eu cu ZyZ in masina,Slip cu inca cineva la el in masina si Kazimir cu Cielo impreuna cu Andrei-La Mishto-)nu? ZyZ mai tii minte ce ai spus la plecare? CRyS nu pune bani de benzina (chiar nu aveam,aveam doar bani pentru suc la mine si banii pentru rata de la banca). Stii bine ce ai patit cu asigurarea si ti-am platit jumate din ea si nici in ziua de astazi nu i-am vazut. Nu e vorba de bani, e vorba de gest si de faptu ca ai uitat. E vorba de faptu ca NOROC DE KAZIMIR ca avea pe masina inscriptii de la Primaria Iasi si de faptu ca Kazimir avea gura magica si a vorbit frumos cu ei si ne-am scos! Stii bine ca dupa ce ne-am vazut cu asigurarea in mana, urinam pe gardul Politiei din Roman.

Si tot asa mai departe pana in luna Aprilie 2007 cand dupa 2 luni m-am impacat cu Ana si a fost si 4Tuning Days unde nu am fost. Slip,ZyZ mai tineti minte ce ati facut cu Cristi NOD?..... NU!!!! A ramas amanet in Bucuresti si a dormit in masina lui Kazimir si s-a intors acasa cu Bakal si Citronel. Cine facea ture de Magheru` si ii spunea lui Cristi NOD,stai ca venim...si ati uitat de el ... Kazimir poate confirma, Cristi la fel.... Vedeti unde a fost PERVERSIUNEA.

CRyS` 20-02-09 01:32

Si sa ajung la final: de ce ati plecat? Sa va aduc eu aminte: ATI VRUT CLUB!!!!!!!!!!!!!! CLUBURI AVETI!!!!!!!!!!!!!!!! ATI VRUT OSMS!Pentru prima data am discutat de OSMS unde? In Tudo in 13 sus la etaj. Eram toti, XEX,CITRONEL,BAKAL,SLIP,ZYZ,RADU si altii. Stiti bine ca nu am fost de acord inca de la inceput sa parasesc asa cum ati vrut voi 4T!!!Asta mi-ati cerut,sa ii trag tzeapa lui GRATIAN - tocmai celui care mi-a oferit incredere mereu si o sansa de a ma simti bine (si astazi am primul sticker de la el si tricourile si le voi avea mereu). Si pelanga faptul ca ati vrut CLUB a fost faptul ca m-am impacat cu Ana si asta pentru voi a inseamna TRADARE!!!! Fratilor....viata personala eu o aleg. Daca am ales sa fiu din nou CU O CURVA asa cum ati afirmat voi, asta este e viata mea. ZYZ nu ti-am zis nimic de Irina, Slip....nu ti-am zis nimic de Magudutza si stii bine ca acum imi este cea mai buna prietena si stii bine ca ai vorbit urat de ea si la intalnirea de la Piatra Neamtz si te purtai urat cu ea. Cocaine daca nu ma insel si tu ai trecut printr-o despartire de o relatie de lunga durata,nu? Toti ati afirmat ca e o CURVA si atunci ... mi-a sarit mustaru. Bakal, stii bine totul,ca ti-am explicat pas cu pas relatia mea cu ea (merci pentru orele si zilele petrecute) dar niciodata nu ti-am zis nimic de Diana (si poate nu te merita,sau nu te merita pentru ca nu stiu daca mai sunteti impreuna - cu toate ca unii "prieteni buni" te-au barfit si am auzit destule,dar am tacut).

Asadar ATI VRUT CLUBURI,ATI PLECAT DE PE 4TUNING!!!! UITATI LA CRAZY,INCA AU FORUM AICI,UITATI LA NSL DUPA LUNGI DISPUTE INTRE FLO` SI GRATIAN INCA AU FORUM AICI! VOI? OSMS SAU HPR CE AVETI? DOAR FORUM PRIVAT....ATAT!!!

Sa nu mai aduc aminte de conflictele din vara lui 2007 si multe alte discutii.. Au trecut 2 ani si pe voi inca va roade sufletul si creierul.

De ce nu zic nimic FRATII XEX (VLAD SI RAZVAN), de ce nu zice nimic CITRONEL, de ce nu zice nimic Cristi NOD, de ce nu zice nimic EDI, de ce nu zice nimic Costel (oameni ce ii stiu de aprox 4 ani de zile, oameni ce mi i-am dorit intr-o revista si au aparut), de ce nu zice nimic STEFAN CIOCOIU PRESEDINTELE CRAZY DRIVERS cu care am fost coleg la Tester si care inca imi este foarte bun prieten? De ce nu zice nimic KAZIMIR cu care ma inteleg foarte bine, de ce nu zice nimic NBA ce fel imi este foarte foarte bun prieten? De ce nu zic nimic alti oameni ce au fost la intalniri,si ma cunosc foarte bine!!! SUNT MULTI DINTRE NOI CARE NU MAI SUNT PE AICI, dar pot zice multe despre mine si bune,nu rele!!!

Dece tocmai voi ANDREI, RAZVAN, RADU si COCAINE comentati si aruncati in continuare cu noroi? De ce nu va vedeti voi de viata voastra asa cum imi vad eu de a mea, si nu ma intereseaza intalnirile voastre cu toate ca trec Vinerea seara pe langa ea cateodata!!?!?!

DE CE NU MI-A ZIS NIMIC NICIODATA GRATIAN sau ZOLIAT?!?!?!?! Daca era intradevar cum spuneati voi, va garantez ca nu mai eram pe forum sau poate aveam un alt nick si intram cu proxi pentru ca acelasi IP il am din 2004!!

In sfarsit.... Va urez la toti SUCCESE MAXIME IN VIATA, SUCCESE MAXIME IN VIATA AUTOMOBILISTICA, SUCCESE MAXIME IN VIATA PERSONALA SI FIE CA CEL MAI BUN SA TRIUMFEZE!!!!

Acesta a fost ultimul meu post pe Cafenea!!! Orice post, orice cuvant, orice fraza ce va urma si din care voi fi jignit direct sau indirect, va fi sters dar intai trimis catre SUPER MODERATORI si ADMINI dupa care sigur va primi un cartonas rosu! Ii rog mult pe cei ce nu stiu despre aceste EVENIMENTE SA TACA SA NU COMENTEZE NIMIC - gen raduku988 ce nu prea stie sa tina volanu in mana dar e tare pe forum (am sa iti pun o frana intr-o zi in fata ta,sa te inveti minte sa nu mai stai in fundul meu,ca tot vreau sa imi schimb spatele la masina pe banii altuia)

La revedere dragi colegi de trafic si forum!

ZyZ 20-02-09 08:36

Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)

Ain't that a bad way to start a day...V-as ruga sa evitati a porni flame ca urmare a ultimelor posturi. Cursul real al intamplarilor de prin 2004 pana acum, situatia actuala le stim cu totii foarte bine indiferent de ce s-a postat pe forum si nu cred ca ne caracterizeaza spalatul rufelor in public. Deci indiferent de ce s-a postat si oricat de departe de realitate, mi-ar placea sa nu dati curs invitatiei la balacareala pe forum. In final, ceea ce ne-a unit a fost pasiunea pentru masini (nu aderenta la un club, un forum sau un eveniment), iar ceea ce a scindat comunitatea Iasi (care ramasese o comunitate unita, pentru cine stie, pana acum jumatate de an) au fost (cred eu) orgoliile. Daca pasiunea nu are leac, sau limita, orgoliul nu e incurabil si, de multe ori, nici benefic. In concluzie (sper sa nu ma fi chinuit sa scriu degeaba postul asta si sa dispara apoi fara nici o motivatie, ca multe altele) sper sa dati curs invitatiei mele de a "deschide" putin wastegate-ul, sa mai lasati putin boost sa se piarda si sa incercam macar sa ne adunam la o mocolata. Si cred c-ar fi foarte frumos daca ne-am vedea chiar la palat. Aducem mocolata in termosuri...asta sa fie problema :D Piis !

aleks 20-02-09 08:52

Zyz postul tău nu dispare, nu e niciun motiv pentru asta...

raduku988 20-02-09 09:54

din bun simt si respect pentru restu utilizatorilor nu o sa folosesc cuvintele ce imi vin in minte acum ... insa tu pe mine nu ma cunosti si eu te rog sa mai scoti capul de sub biroul ala si sa te trezesti la realitate pentru ca noi chiar ne vom intlni si nu cred ca vei mai fi asa viteaz atunci .....chiar daca nu am fost de la inceputuri si nu cunosteam problema nu vad de ce trebuie sa fiu amenintat pentru ca am pus o intrebare .. iar in cea ce priveste ce am comentat inainte odata ce mi-au fost sterse posturile am comentat .....deci domnule crys ne vedem in trafic ;)aici prefer sa nu mai dau apa la moara unei persoane care e "miezul" a nu stiu ce cu care m-am intalnit de cateva ori .. (nu stiu daca mai tii minte eram cu Stefan cu Supra in fata la stadion)si cu care nu am avut nimic personal pana acum ...

mas2703 20-02-09 09:59

buna la toata lumea!

pe langa discutii degradante de maniera diversionista, cu un iz ilar si ludic de altfel, nu inteleg un lucru:

SI ANUME DE CE IL INTERESEAZA PE DL CHRYS CE FEL DE FORUM ARE HPRT!

nu am nimic impotriva comunitatii nationale 4 tuning si nu exclud astfel de ''colaborari'' dar aspectul asta nu intereseaza terte persoane din afara!

daca ''cineva'' doreste cu adevarat LAMURIRI pe acest subiect:0745941067

multumesc!

aleks 20-02-09 10:56

Quote:

Originally Posted by mas2703 (Post 2084014)
buna la toata lumea!

pe langa discutii degradante de maniera diversionista, cu un iz ilar si ludic de altfel, nu inteleg un lucru:

SI ANUME DE CE IL INTERESEAZA PE DL CHRYS CE FEL DE FORUM ARE HPRT!

nu am nimic impotriva comunitatii nationale 4 tuning si nu exclud astfel de ''colaborari'' dar aspectul asta nu intereseaza terte persoane din afara!

daca ''cineva'' doreste cu adevarat LAMURIRI pe acest subiect:0745941067

multumesc!

acum am discutat la telefon, eu unul îţi mulţumesc pentru lămuriri, toate bune

CoCaine 20-02-09 12:57

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2083608)
De ce tocmai voi ANDREI, RAZVAN, RADU si COCAINE comentati si aruncati in continuare cu noroi? De ce nu va vedeti voi de viata voastra asa cum imi vad eu de a mea, si nu ma intereseaza intalnirile voastre cu toate ca trec Vinerea seara pe langa ea cateodata!!?!?!

Dragule,nu stie toata lumea totul despre tine..Nu stie toata lumea cum ziceai in Tudor in OK pe 18 mai 2007 cand ne-am adunat sa vorbim despre urmatoarea intalnire mare de la Iasi cum ziceai ca nu-ti mai trebuie ajutorul 4T ca ei oricum nu ajuta cu nimic,ca facem noi,si ca usor usor ne rupem de 4T si ne facem club..
Lumea stie doar ce ai mintit tu cu posturile de mai sus,si nu e prea fair-play sa asculte doar o versiune,dar crede-ma ca nu mai vreau sa-mi bat capul!
Dar ca sa arat lumii cateva dintre prostiile scrise de tine..:
Veteranule care esti,daca eu nu sunt din Iasi si nu am fost de la inceput asta nu inseamna ca esti presus de mine sau de alticineva care a venit mai tarziu dar si-a facut treaba!
Prima noastra intalnire fata-in-fata nu s-a intamplat nicidecum la ora 00.00,era undeva pe la ora 20 si tu veneai de pe la Roman sau de nu stiu unde..Si nu ne intalnisem vreo 2 saptamani din cauza ca tu gaseai mereu ceva de facut vineri seara si nu ajungeai la intalniri..
Gelosule,stateam cu ZyZ si cu slip pentru ca m-am imprietenit cu ei cel mai repede,ei au avut grija de mine si nu au avut pretentii ca sunt veterani,le-am multumit tot timpul pentru asta..Cum naiba sa ma imprietenesc cu tine daca tu nici macar nu veneai la intalniri?Sau daca veneai in timpul saptamanii in Fundatie stateai ca melcu si nu scoteai nici un cuvant..
De ce nu ne-am certat cu altii?Sunt atatia baieti din CD care au prins comunitatea 4T Iasi,cu ei de ce nu s-a certat nimeni?Pentru ca sunt baieti valabili,cu capul pe umeri,nu vorbesc in mai multe locuri ca tine si in mod special au pasiune!La tine s-a stins,nu mai exista!
Postul asta nu are alt obiectiv decat sa arate cititorilor ca realitatea nu este tocmai cum o descrie usserul CRyS`.

bakal 20-02-09 13:25

sa incepem cu inceputul:
costel, e drept, oamenii care eram inainte au devenit altceva...am evoluat(sper eu) dar in acelasi timp am ramas aceasi prieteni...chiar daca acum sunt cluburile, bisericutele...dar zic eu, inca suntem uniti...si daca vrem, inca putem sa ne distram cum o faceam odata...trebuie doar sa ne amintim cum a fost...si sa incepem sa vedem iar partea distractiva in pasiunea noastyra pt masini si sa mai lasam concurenta si "orgoliile" pe asfalt...
crys, eu unu nici nu vroiam sa-mi bat capu, dar ma simt nevoit sa o fac..."fondatorii" miscarii de tuning pe care te lauzi ca ii cunosti, nici nu te baga in seama, in afara de 1-2....si, da, ai fost de la inceput...si...ce ai lasat in urma ta....doar praf si pulbere...ca si in viata personala...si nu ma apuc acum sa povestesc cum stateam la tine la magazin(cand lucrai ca vanzator) si te plangeai ca nush ce si nush cum, si tu singur o facai pe fata aia in diferite feluri...ca apoi sa te impaci cu ea...ma rog...
disensiunile si separarea...astea au fost datorate de cei care au vrut sa se bage cu forta si nu au fost integrati...adica tu....care nu ai fost recunoscut ca lider...
da, au fost certuri, dispute, doar nu vrei sa te intelegi bine cu totii, dar am fost barbati sa ne asumam actiunile si sa putem trece peste unele lucruri...
prietenii tai...pentru cat timp.?? pana o sa vada cat de fals esti cu adevarat....
respectul pe care l-ai castigat....doar prin pupincurism si vorbe goale...
ai mai spus de 1000 de ori ca nu vei mai posta si totusi iata ca o faci din nou....nu ai avut niciodata curajul sa infrunti pe cai cu care ai divergente decat din spatele unui calculator.....imi pare rau...dar la faza asta nu esti barbat.....

a, si in caz ca esti mai tare de cap, te rugasem sa renunti la orice false apartenente la clubul crazy drivers...problema aceasta fiind discutata in cadrul intalnirilor saptamanale, si acceptata de presedintele Stefan Ciocoiu.. asa ca...

ZyZ 20-02-09 15:20

Espi, te asteptam deseara la 9 sus in rond. Bem o mocolata si apoi cautam un loc unde sa vedem cati km putem face de-a latu' :D Invitatia nu e valabila numai pentru Espi, ci PENTRU TOATA LUMEA 8)

slip 20-02-09 16:39

eu imi vad de treaba.. nu ma bag in vorbele lui ca.. nu are rost.. are mintea odihnita :D

nu stiu de ce ii mai citeste cineva posturile..sincer.. am vazut niste nume aruncate la misto pe acolo si mi-a atras atentia "prietenia" lui cu Kazy.. :lol: :))) sa vedem si ce parere are Kazy.. (asta ca fiind una din miile de minciuni :D )
asa.. iar legat de ce ai mai scris acolo.. nu te mai obosi.. ca iar te arzi de unul singur..
subiect incheiat si ras-incheiat :D ca sa nu iti ard vreuna ;) :)))

baieti.. poate ne vedem seara asta.. in functie de cum terminam cu discutiile particulare :D

bafta si ..speram.. drum uscat !

aleks 20-02-09 16:41

slip ia-o uşor tată, ce naiba...

slip 20-02-09 17:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2085269)
slip ia-o uşor tată, ce naiba...

A? ce e sefu? :P te-am suparat cu faza aia.. "sa nu-ti ard vreuna" ? :lol: era o gluma.. na.. o vorba . Nimic serios. Nu sunt un tip violent decat daca ma provoci ..altfel stau cuminte :P

oricum mersi ca mi-ai atras atentia.. o sa fiu mai "calm" in vorbe :D

bafta

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning