Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Întâlnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

danuuu 18-02-10 11:44

Re: Întâlnirile membrilor 4tuning din Bacău

:(...dak ajung si eu de la pitesti...confirm prezenta!

Red Celica 18-02-10 12:08

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3098466)
Sunt mai mult decât bucuros că au confirmat încă doi prieteni, Dragoş UGA şi cu Radu Emy, cred că se strânge ditamai gaşca mâine seară :)
he heee, update, vine şi Silviu TUN :)
poate şi George?

bun asa... in acest caz trebuie sa va asigurati ca este un loc safe in care sa facem cateva demonstratii... sunt convins ca si Dragos vrea sa facem putin de fum...

ne vedem maine...

Razvan LKN

:D

f0cs 18-02-10 12:32

ca si gluma - ar fi frumoasa o mini demonstratie in parcarea subterana de la karfur, daca este loc of course.
in rest loc de invarteala cred ca gasim intr`o parcare mai maricica...
deocamdata sa ne vedem toti cu bine maine seara si vedem atunci care cum unde se invarte. Numai bine !

JUPAN_EMY 18-02-10 14:01

cum a spus si Aleks Echipajul Jupan Emy si Dragos Uga - va fi prezent - pregatim niste rasoale?

f0cs 18-02-10 14:31

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 3099101)
cum a spus si Aleks Echipajul Jupan Emy si Dragos Uga - va fi prezent - pregatim niste rasoale?

va asteptam jupanilor, a trecut ceva timp...prea mult...

cristi_407 18-02-10 14:32

Echipajul Racheta.. :)))

markizu 18-02-10 15:52

oooo ffff inca o zi de asteptare
facem o demonstrare ..,o liniuta etc
sageata te mai bagi la provocarea aia ? :))

cristi_407 18-02-10 17:26

da..o liniutza din betisoare :)

KELBURTOS 18-02-10 17:30

Eventual una de tras pe nas.:rolleyes2

JUPAN_EMY 18-02-10 18:49

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 3099808)
Eventual una de tras pe nas.:rolleyes2

aoleu vere ... taci ! ca e 15 ani acum si la astea :))

KELBURTOS 18-02-10 18:58

Stai linistit,politia 'vegheaza' toata forumurile auto,mai ales asta.Deci maine seara bagati in condica de prezenta si rutiera.:D

aleks 18-02-10 23:49

Da, pot veni cu noi şi la o cafea, nu e problemă, tocmai l-au lăsat azi pe Fil-ul fără permis, până mâine când contestă p.v.-ul, deci un nou pieton...

aleks 19-02-10 23:12

Vă spun sincer că am ramas absolut uimit (şi nu numai eu) de întâlnirea din seara asta, a fost cea mai mare si cea mai relaxată întâlnire pe care a provocat-o 4tuning de ani de zile în zonă, cred că peste 20 de maşini şi sigur mai bine de 40 de oameni, număraţi de mine şi de f0cs, o reuşită deplină, care va avea ecouri nu numai pe secţiunea locală.
Fotografiile probabil ca vor ajunge mâine pe forum, vă mulţumesc tuturor celor care au venit, lui Răzvan LKN de la Suceava, băieţilor din Oneşti care au venit tot atâţi câţi au fost din Bacău, băieţilor de aici, lui Dragoş că a completat spectacolul pe care l-a dat cu Răzvan în parcarea aia mare şi luminată, deja e un preview excelent pentru sezonul ce urmează, ce să mai, a fost de nota 20 :)

f0cs 19-02-10 23:17

si sa nu uitam, in vinerea de dupa weekendul cu 4tuning days, anume 19 martie, planificam a-2-a intalnire. Va asteptam pe acceasi si poate chiar si mai multi, maine voi aparea si cateva poze...Multumim pentru prezenta in numar mare, felicitari razvan si dragos pentru show`ul dat, scurt dar de efect.

kobra_bc 19-02-10 23:23

si uite ca se poate si la noi, super tare intalnirea.era si cazul sa mai iesim din amorteala.asa sa fie la fiecare intalnire daca nu si mai bine.felicitari tuturor dar in special lui aleks pentru initiativa

Bmw_Rulllzzz 19-02-10 23:41

intradevar o intalnire foarte reusita. frumos spectacolul din parcare si atmosfera de la "suc". ar trebui sa facem mai des de astea :)

morpheusmaster 20-02-10 00:57

Imi pare sincer rau ca nu am putut si eu ajunge...nu mia dat sefu' liber azi ca sa plec mai devreme...initial mam suparat dar ulterior a fost un lucru bun ca altfel nu puteam intra in posesia triplelor :)...pune si tu focs ceva poze ca sigur ai pozat :) sa vedem si noi una alta...si niste filmulete...

Eu propun ca lunar sa facem o intalnire ZONALA! Odata pe luna fratilor, bacaul, cu suceava, cu iasi, cu piatra, cu roman, cu tg nt, cu onesti si toate orasele moldovei care au comunitati. Pe principiul luna asta in bacau, luna viitoare in piatra, luna cealalta in Suceava...sa nu se supere nimeni "ca ne deplasam doar acolo"...odata pe luna intalnire ZONALA! a Moldovei...intelegeti voi...nu ar fi frumos??? Mai ales ca vine caldura...

Red Celica 20-02-10 02:29

astazi s-a dovedit ca pasiunea nu are limite... a fost o intalnire foarte reusita...asteptam poze si filmulete

razvan LKN

:D

madalyn 20-02-10 07:54

teroare la mall :)))

danuuu 20-02-10 08:06

:(..next time....!!!!

aleks 20-02-10 09:18

Super atmosfera şi la mall (promit că nu mai opresc scările rulante, dar numai dacă Marius nu le mai opreşte nici el la coborâre :lol:), sper să apară pozele pe care doar le-am zărit pe aparat, multe cadre superbe acolo :)

sageata 20-02-10 09:25

frumos, frumos tare. frumoasa parada evacuarilor (andi, emy si eu), frumoasa si reusita intrare (razvan e de vina, uitati, ala cu cravata!:lol::lol:), frumoase "dansuri" (razvan si dragos), inspirata initiativa (aleks), participare neasteptata ca numar, curaj dus la extrem pt cei din onesti (stiu cum e drumul pana la bacau). intr-un cuvant, SUPER! interesanta invazia din mall, priviri curioase, glume cu scara rulanta, trist pt jupanu emy (JOS TAXA!:lol::lol:) sa urce pe scari:lol:, intrebari curioase gen: ce faci? raspuns: am iesit cu baietii la o cafea (vreo 30:lol::lol:). ar mai trebui facute mai des asemenea intalniri sa se poata integra si cei care au fost mai timizi si nu au avut curaj sa se bage intre noi si au stat pe margine (nu dau nume). asteptam si alte initiative, provocari etc.

KELBURTOS 20-02-10 09:41

Poti sa dai nume,te las si-ti scot ochii pana la Brasov.:punch::hahano:

Bmw_Rulllzzz 20-02-10 09:41

tu ai fost cu initiativa aleks, de a opri scarile rulante. deci sageata...nu-i vina mea ca era sa te duci in nas pe scari :D

aleks 20-02-10 10:16

Mea culpa, pe 19 martie sper să nu mai avem scări rulante în program :)

Andrey_FL 20-02-10 11:17

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3104547)
Vă spun sincer că am ramas absolut uimit (şi nu numai eu) de întâlnirea din seara asta, a fost cea mai mare si cea mai relaxată întâlnire pe care a provocat-o 4tuning de ani de zile în zonă, cred că peste 20 de maşini şi sigur mai bine de 40 de oameni, număraţi de mine şi de f0cs, o reuşită deplină, care va avea ecouri nu numai pe secţiunea locală.
Fotografiile probabil ca vor ajunge mâine pe forum, vă mulţumesc tuturor celor care au venit, lui Răzvan LKN de la Suceava, băieţilor din Oneşti care au venit tot atâţi câţi au fost din Bacău, băieţilor de aici, lui Dragoş că a completat spectacolul pe care l-a dat cu Răzvan în parcarea aia mare şi luminată, deja e un preview excelent pentru sezonul ce urmează, ce să mai, a fost de nota 20 :)

Nu aveti pentru ce Aleks , o sa venim cat de des putem pentru ca ajunsi in Onesti am stat de vorba cu totii si am zis ca de fiecare data cand va fi ceva vom fi prezenta(mai multi sau mai putini ca aseara) , distanta e mica , drumul ne omoara .
Celorlanti prieteni prezenti pe forum vrem sa va multumim pentru gazduire , pentru show-ul si atmosfera oferita si in parcare si in moll.
Desi suntem la o ora distanta unii de altii , de atata timp , de abia acum am "dat startul" unei prietenii de lunga durata sper eu , in care intalnirile si colaborarile vor fi la ordinul zilei.
Incantat sa revad prieteni vechi si incatat de cunostinta pentru cei care nu va cunosteam.

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3105138)
... inspirata initiativa (aleks), participare neasteptata ca numar, curaj dus la extrem pt cei din onesti (stiu cum e drumul pana la bacau). intr-un cuvant, SUPER!\
asteptam si alte initiative, provocari etc.

Multumim Sageata de urari si va asteptam la Onesti peste 8 zile

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 3098532)
...apropo , duminica viitoare adica pe 1 martie va asteptam la Onesti...sa facem o intrunire mai maricica unde vor fi invitati si oameni din afara 4T , adica Logan Club si VW Forum...

Deci cineva interesat???

YOKO28 20-02-10 12:25

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3105138)
ar mai trebui facute mai des asemenea intalniri sa se poata integra si cei care au fost mai timizi si nu au avut curaj sa se bage intre noi si au stat pe margine (nu dau nume).

Da ieu ma incadrez in categorie :D poate data viitoare:rolleyes2

B39738 20-02-10 12:56

ala,ala cu cravata, ala de la suceava, ala e de vina!

f0cs 20-02-10 13:16

per total a fost frumos, mai putin cand era razvan sa ma fac ornamend de capota :)) [glumesc of cours...] pozele vor aparea in decursul zile de astazi, scuze pentru intarziere...

Red Celica 20-02-10 13:21

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3105658)
ala,ala cu cravata, ala de la suceava, ala e de vina!

data viitoare am sa vin in frac ca sa nu mai fie discutii...:lol::lol:

Red Celica 20-02-10 13:23

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3105690)
per total a fost frumos, mai putin cand era razvan sa ma fac ornamend de capota :)) [glumesc of cours...] pozele vor aparea in decursul zile de astazi, scuze pentru intarziere...

si mie imi parerau ca te-ai ferit... eu am facut tot posibiliul sa te pun pe capota.....:lol::lol:

Bmw_Rulllzzz 20-02-10 13:59

am zis eu focs ca atunci ai facut pe tine, la faza aia :lol:

f0cs 20-02-10 14:03

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3105706)
si mie imi parerau ca te-ai ferit... eu am facut tot posibiliul sa te pun pe capota.....:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 3105791)
am zis eu focs ca atunci ai facut pe tine, la faza aia :lol:

ce sa fac pe mine ma crezi ca prima data cand imi face razvan deastea? am inceput sa ma obisnuiesc, si la suceava anu trecut la fel era sa ma executa :)), dar totul face parte din program, si pana una alta, prefer sa dea el peste mine decat sa ma omoare o dacie pe trecerea de pietoni [kobra] :lol::lol::lol:

madalyn 20-02-10 14:11

cred ca a vrut sa te pun in unghiu potrivit ....nu iesea poza bn unde stateai tu :))

f0cs 20-02-10 14:18

9 Attachment(s)
Cateva poze din parcare de la stadion, cu masinile, restul in scurt timp...se lucreaza..:lol:

PEntru cei ce vor in format mai mare, id turbof0cs :) ca exista si mai mari de atata :lol:

f0cs 20-02-10 14:44

28 Attachment(s)
and...za rest..

Red Celica 20-02-10 15:20

felicitari pentru poze.... un adevarat pasionat.....

Pun si eu un clip de azi dimineata...

https://www.youtube.com/watch?v=w2MAQIZMU2k

Razvan LKN

:lol:

f0cs 20-02-10 15:21

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3105961)
felicitari pentru poze.... un adevarat pasionat.....

Razvan LKN

:lol:

multumesc razvan, un adevarat pasionat dar care mai are enrom de invatat...am sa astept sa facem si o sesiune foto mai calumea, pe lumina, sa iasa ceva calumea :D

Red Celica 20-02-10 15:49

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 3105966)
multumesc razvan, un adevarat pasionat dar care mai are enrom de invatat...am sa astept sa facem si o sesiune foto mai calumea, pe lumina, sa iasa ceva calumea :D

mi-ar face mare placere.... oricum asta-i doar inceputul.... anul asta va fi spectacol mare si cu multe evenimente...eu vreau sa fac cel putin 4 la Suceava.... asa ca avem timp sa ne vedem si tragem un foto shut profi...

Bafta,

Razvan LKN

f0cs 20-02-10 15:57

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3106019)
mi-ar face mare placere.... oricum asta-i doar inceputul.... anul asta va fi spectacol mare si cu multe evenimente...eu vreau sa fac cel putin 4 la Suceava.... asa ca avem timp sa ne vedem si tragem un foto shut profi...

Bafta,

Razvan LKN

mai mult ca sigur ne vom vedea la 4tdays si mai discutam atunci ce si cum, vin sa te trag in poze si atunci :lol:, si apoi weekendu celalt dupa 4t days te asteptam la bacau , tot la costum, of course daca ai timp si se poate...

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning