![]() |
Re: Guvernul a triplat de la 08.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
crezi ca il doare pe nenorocit...dar macar facem un pic de valuri
|
Quote:
Trebuie sa mergem pana la capat , nu dupa 2 zile sa uitam de tot si sa acceptam rahaturile lor ! AM INCEPUT sa protestam ??? Pai sa protestam pana rezolvam situatia nu numai de dragul de a urla pt doua zile si de a uita totul ! |
2 Attachment(s)
In ARAD, sambata in data de 13.12.2008 se va constitui un meeting de protest autorizat impotriva taxei auto.
Formatiunea va face un mars pe principarele artere ale orasului, incepand de la ora 11:00 AM din fata primariei Arad. Avem nevoie de prezenta a cat mai multe persoane pentru a participa cu semnaturi. https://img341.imageshack.us/img341/1...meetinggb3.jpg |
sper sa rezolvam...iar ce spunea tipu de mai sus ca e de acord cu taxa...poate ar trebui sa se gandeasca cate dacii 1300, Aro, si alte vechituri sunt deja in tara asta...acelea nu sunt pericole publice??...au fost ieri la stiri unii care furasera un seif cu o dacia..si i-au prins pt ca li se deschise portbagajul la limuzina...aia nu este un pericol :)
|
Daca se vor bloca principalele orase din tara poti fi sigur ca demersul nu va ramane fara ecou!Nu cred ca mai este vreun bou de politician care sa fie de acord cu noua formula de calcul a taxei !Tariceanu sa sinucis politic mici aia de lucreaza la dacia nu il voteaza ca pana si aia nu cred ca isi cumpara logan ca stiu ce treaba de "calitate " fac !
|
ADIPO ,i-ti garantez ca cu taxa asta nu va invia dacia ,nu vor creste vinzarile si nici nu va incasa statul milioane de euro de la noi din taxa de mediu. pur si simplu se va bloca piata auto ( sh si noi ). nu asa se colecteaza bani de la populatie ,prin taxe de nesuportat. daca statul doreste sa faca bani ptr mediu,atunci cel mai corect era sa se puna o taxa de mediu ( mai mica,ex: 100 euro /an/masina ,la toate masinile ) si altele erau incasarile statului. si sa nu mai vorbesc de ITP-ul pe bune ,fara spaga ,la toate masinile. ASA CA : JOS TAXA SI TARICEANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Ordonanţa menţionează însă că, începând din 15 decembrie, autovehiculele a căror capacitate cilindrică nu depăşeşte 2.000 de centimetri cubi (cmc) şi care sunt înmatriculate pentru prima dată în România sau în alte state membre ale Uniunii Europene sunt exceptate de la plata taxei pe poluare până la data de 31 decembrie 2009....
Deci sa inteleg ca daca am un golf cu motor de 1.8 si e pt prima data cand o inmatriculez in Romania...is scutit de la noua taxa pana in 31 dec. 2009??? |
Eu nu sunt de acord chiar deloc cu aceasta taxa,deoarece unii nu au bani de masini noi ,sau sa fie datorii la stat pe spe' mii de ani ca au luat in rate ,nu nene iti iei ceva din strainatate mai vechi da sti ca ingroapa loganu,fiat si ce masini noi or mai fi !!Dupa ce ,ca era ea destul de mare au mai marit-o si ei ,nu stie pe ce sa mai ia banii de la oameni,o sa bage taxa ca "le respiram si aerul" !
|
intr-adevar HG e gresita din start:
Totodată, Guvernul va modifica şi articolul II în sensul în care va introduce tipul de autovehicule exceptate de la plata taxei, respectiv EURO 4 . În acest moment, potrivit Ordonanţei deja publicate, pentru toate autovehiculele - şi cele noi şi cele vechi - a căror capacitate cilindrică nu depăşeşte 2000 de centimetri cubi şi care se înmatriculează pentru prima oară în România sau în oricare alt stat membru UE nu se plăteşte nicio taxă. |
Quote:
|
Orice padure are uscatura ,orice subiect deschis va avea persoane contra asa ca nu are rost.Taxa nu va da inapoi ,cel mult va fi scazut dar nu mai putin de cat a fost pana acum.
|
rusine ueee romania !!!!!
|
EEEEEEEEEEEEE GATA AU ANULAT TAXA AUTO UITE TAXA NU E TAXA :DDDDDDDDDDDDD
|
Traim in Romania ce va mai mirati?
|
Ce credeti ca a zis Uniunea?:))) ca taxa trebuie marita si pentru masinile euro4 sh ,nu numai cele e1,e2 si e3 .
Asa ca s-ar putea sa fie si mai rau decat e acum! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning