![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
As vrea eu sa fim pe drumu cel bun dar se pare ca unii din clubul nostru nu prea isi dau seama O sa vb cu fiecare diseara si am sa incerc sa aflu ce s-a intamplat la sala aseara!Iti multumesc ca totusi suntem zic eu prieteni si nu dusmani ,ca doar facem parte din aceeasi comunitate,si intotdeauna un sfat de la cineva mai "batran"e bine venit!Promit eu ca sa incerc sa fac tot posibilu sa nu aiba nimeni probleme cu militita!Va salut pe toti din cluburile din Ploiesti! |
Quote:
incercati sa fiti uniti si putin organizati.... e pacat sa existe certuri intre noi cand totzi impartasim aceeasi pasiune. ps.selectati-va cu atentie oamenii si totul o sa fie ok,daca deja ai prea multi membrii mai gandeste-te cine merita intradevar sa faca parte din grupul vostru... daca avetzi nevoie de vreun sfat sau stiu eu ce putetzi apela cu incredere la noi. eu am un clio negru bicorp,daca vreti sa vb va stau la dispozitie cu cea mai mar placere. ati avut o initiativa buna sa puneti bazele unui nou club,acum nu va bateti joc de el bagand multi oameni care nu au treaba cu volanul. multa bafta |
eu acum am vazut ca am 2 vecini cu mine de la voi din club...:))
astra neagra cu HAI..... si mirel cu MNV....... ii maaa la ei raceri de la mine din cartier ....app ..si MDN PARCA L-AM VAZUT PE LA LAMAITA MAI MEREU....... |
Quote:
Multumesc pt vorbele astea si sa stii ca ai mare dreptate!Chiar as dorii sa vb cu voi!Poate trece-ti pe la sala seara si mai vb ca intotdeauna niste sfaturi sunt utile!Intr-adevar ne-am cam avantat prea mult cu atatea masini pt ca sunt multi care vb ta nu au treaba cu volanu!Stati linistit ca am sa vb cu zycu de chestia asta si ar mai trebuii maturati unii dar abia astept in seara asta sa ne intalnim sa vorbim sa vad cine a facut si ce a facut aseara la sala,ca poate totusi nu or fi de la noi!SPER Te salut |
Quote:
Da eu stau la lamaita,acolo vezi MDN parcat unde a fost accidentu ala mare de 7 masini si 2 morti:-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
surpriza...a aprut un dyno MAHA in Ploiesti,dar se pare ca e decat pt FWD>..
|
Quote:
|
http://www.realitatea.net/foto_65962...to_459786.html
hi hi hi:lol::lol::lol: |
:oops:..deci bine ca s-a oprit ninsoarea..ca ne prinsese p la garaj..si zic gata..aicia ramanem :-P:-P..zic cafea avem...tigari avem...tot tacamu...:lol:..diseara drift session vedem ce iese :-P..vin sa tai bilete la intrare akolo.:-P
|
taz, nu stiu exact, dar uite aici un nr de telef:
http://www.tcmturbo.ro/index.php/distribuitori-meniu cauta la TCM Ploiesti. ca preturi am aflat asa: Masinile tunate de Voinea cost testare - 50euro Masinile ce fac ciptuning la Robert (tcm ploiesti) (avantaj ca testeaza si inainte si dupa tuning masina) - 30 euro Masinile ce nu au tuning TCM Turbo dar vor test - 70euro |
am trecut r.a.r-ul cu slikurile alea:lol::lol::lol:....abia am bagat-o in hala pe zapezile alea....de maine...modificari tata....folie...tobe...si ceva caluti;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning