![]() |
Re: Comentarii lucrari!
frumos frumos golfule
Dar :???: -pragul ala nu are umbre deloc :???: si e bagat prea innautru -roata spate prea exagerat pt mine deoarece nu suport indeea de a baga roata sub aripa masini :evil: -nu se mai vede lina usi :???: +treaba cu capota pusa pe asfalt casa se vada motorul chiar imi place +pt reflexia masti pe bara (daca ai facuto tu :lol: ca nu am fost atent la poza originala :lol: ) si inca un + pt ansamblu ...arata bine masina ... |
mersi :) .... ! eh mie imi place mult prea mult masina :)
|
golftuning la prima vedere masina este de efect...dar exista neste mici probleme:
1.capota are reflexia de la parbriz pe ea 2.evazarea de pe fata este neagra si cea de spate este in culoarea caroseriei 3.roata spate nu are cum sa stea in pozitia aia chiar daca ai vrut s-o bagi sub aripa...masina pare a fi ridicata de partea dreapta...pe cric;) 4.nu prea am inteles ce e cu motorul...e capoata transparenta sau ... chiar nu-mi dau seama |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentarii cat mai multe
|
Pai e bine....dar i-ar prinde bine o grila! Umbra de sub mashina nu e reala.....deloc si jantele nu se potrivesc. Culoarea e prea albastruie........imi place FOARTE mult designul, dar executzia nu e cea mai bune. Mi se pare de nota 8!
|
Quote:
PREA TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :) tnx baieti :) .... oricum pana nu imi iese un golf mk 2 ! Tipla... nu ma las :) ! |
ra2 felicitari a iesit super!
|
ra2 ...ca design ...arata misto ..da` ce mi s`a parut cel mai ciudat au fost reflexiile alea de pe lateral ..care presupun ca`s de la copaci ..prima oara cand le`am vazut am zis ca`s pete pe masina ...sau e calitatea pozei nasoala...io zic sa le faci mai slabe ...se cunosc prea tare
|
da se pare ca le-am facut prea puternice reflexile de pe lateral da ata ete
ms gspawn |
*ra2: reflexiile alea sunt cam opace, jantele cam strambe, umbrele...nu stiu ce sa zic dar nu arata a umbre si trebuia sa pui si tu o plasa acolo unde ai innegrit :-P
|
e plasa da am innegrit-o prea mult...am facut-o asa repede ca nu aveam ce face...stiu k ca nu e f.reusita
|
ai innegrit-o atat de mult ca nu se mai vede :lol:
|
pe langa ce a fost spus mai sus........
farurile masinii . daca ai mutat masina intr-un loc mai intunecat nu era normal sa fie si farurile mai intunecate? si liniile usilor sunt prea galbene,ar fi trebuit sa le scoti din selectie si calandru pare stramb........ dar asta s-ar putea sa mi se para mie(ca sunt obosit:) ) |
la aspectu cu farurile mai inchise nu m-am gandit...oricum nici mie nu prea imi place cum a iesit da asta e...
acu fac si eu golfu ala rosu care la facut si golfuletz si va multumesc ptr critici si dak se poate pe viitor comentarii cat mai la sange. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning