Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

TopArt 04-01-07 20:17

Re: Club Renault 5

Quote:

Originally Posted by phidelio (Post 684706)
scaune pentru locurile din fata

subscriu si eu la scaune. caut disperat, ale mele se varzuiesc pe zi ce trece...

DnI 05-01-07 00:08

Miez felicitari pt drum, ai avut incredere in buburuza :P

Alex2see...

La banii astia s-a vandut pe aici un GTT original, beton ;)
deci nici vorba , iar ala nu pot sa-l numesc tuning ... poate tu ai alte gusturi.

Daca vreti tuning, cumpara o calibra, un astra, un bmw alt`ceva...
5`ul este mai clasic nu merg porcariile alea... singurul care pot zice ca e frumusel este cel alb, cu kit`ul de gtt facut din fibra in caroserie.

villytzah 05-01-07 14:01

DNI- gusturile nu se discuta,tu mergi pe varianta originala,clasica si poate imbunatatesti cate ceva,dak lui ii place masina e OK, sa o ia: consuma putin arata bine,loc de parcare gasesti(si in BUC) si faci treaba cu ea.

Sincer sa fiu mie imi palce spoilerul fata de la R5-ul albastru si e OK masina din pct meu de vedere,pe de alta parte ce ai zis u de un GTT la acc bani e la fel de adv,dar 1,1 consuma putin si e mai usor de intretinut la mecanica.....

No offense....

Indy 05-01-07 15:07

Mai e si al meu pe acolo de vanzare..., daca il vrea cineva!
:)

M Y U 06-01-07 08:55

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 682416)
am auzit ca este un r5gtt in tulcea la 500e.

Pentru cei care ii interesa acest gtt...Acum am aflat ca nu mai este,sa vandut la bucale...

DnI 06-01-07 14:32

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 687101)
Pentru cei care ii interesa acest gtt...Acum am aflat ca nu mai este,sa vandut la bucale...

intrebasem si eu de el dar nu mi-a raspuns.
ai idee cine l-a luat ?

e cineva pe aici care colectioneaza gtt`uri sper sa nu fie la el si asta :lol: :lol:

tzorrro 06-01-07 17:21

villytzah lasa-mi un numar de telefon pe privat, sau un id de messenger ca tre sa discutam de caroseria aia

Miez 06-01-07 17:21

Quote:

Originally Posted by M Y U (Post 687101)

multumim pt update

adevaru e ca la pretu ala .. :)

Miez 06-01-07 17:23

tzorrro cum facem cu stickerele ?
pana la urma cum merg facute ?

geobad 09-01-07 12:19

Salut baieti, si La Multi Kilometri pe bordul buburuzelor in noul an! :-)
Ia ziceti, planetara reconditionata la RecoPlanet_Tunari sau SH de la LemoFrance?

R5 super 09-01-07 17:57

Quote:

Originally Posted by praz (Post 680268)
am rezolvat. am pus likid de lipit radiatoru,(2+2) si a mers perfect, si curgea apa nu gluma. deci e f buna asta

c lichid..........cum se numestwe si cum il folosesti?

Miez 09-01-07 19:08

Quote:

Originally Posted by geobad (Post 690591)
Salut baieti, si La Multi Kilometri pe bordul buburuzelor in noul an! :-)
Ia ziceti, planetara reconditionata la RecoPlanet_Tunari sau SH de la LemoFrance?

Sal,
Dc afli vreun sfat sau ai gasit varianta cea mai buna ... zi-mi si mie ca si eu cam am probleme cu o planetara ..

Ma gandeam sa vad cam cat de mult poate sa fie una noua ..

Bafta.

geobad 09-01-07 21:50

Miez, treaba e ca am sunat la Reco si mi-au zis ca pentru Five-ul meu 160 ron, reconditionat planetara mea (o da jos, 2-3 ore fumez un pachet de tigari in Tunari), mai marchez 40 montaj si.. garantie 18 luni; la Lemo nu am fost niciodata, nu cunosc calitatea produselor nici daca dau garantie; la numarul de telefon din site nu raspunde nimeni si timp sa ma duc pana acolo nu am :-(

praz 10-01-07 18:04

Quote:

Originally Posted by R5 super (Post 690966)
c lichid..........cum se numestwe si cum il folosesti?

pai e un lichid intr-o sticla. firma e 2+2 . stiu ca se gaseste si sub forma de praf. Il pui in radiator cand e rece motoru si pe urma o ambalezi usor pana se incalzeste motoru si o lasi sa mearga vre-o 30min. si asta se depune pe unde e gaurita instalatzia de apa. radiator, calorifer... Si e super bun , mi-e imi curgea caloriferul rau de tot, si in 5 min nu mai curgea nimic din el.
am dat 1 suta de mii pe el, si si-a facut treaba perfect

praz 10-01-07 18:17

pt cei interesatzi sa cumpere un super 5 , e unu pe la titan (langa auchan) 1300e , arata bine asa pe afara. motor 1,1. cu niste rotzi de aliaj frumoase.

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning