![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Miez felicitari pt drum, ai avut incredere in buburuza :P
Alex2see... La banii astia s-a vandut pe aici un GTT original, beton ;) deci nici vorba , iar ala nu pot sa-l numesc tuning ... poate tu ai alte gusturi. Daca vreti tuning, cumpara o calibra, un astra, un bmw alt`ceva... 5`ul este mai clasic nu merg porcariile alea... singurul care pot zice ca e frumusel este cel alb, cu kit`ul de gtt facut din fibra in caroserie. |
DNI- gusturile nu se discuta,tu mergi pe varianta originala,clasica si poate imbunatatesti cate ceva,dak lui ii place masina e OK, sa o ia: consuma putin arata bine,loc de parcare gasesti(si in BUC) si faci treaba cu ea.
Sincer sa fiu mie imi palce spoilerul fata de la R5-ul albastru si e OK masina din pct meu de vedere,pe de alta parte ce ai zis u de un GTT la acc bani e la fel de adv,dar 1,1 consuma putin si e mai usor de intretinut la mecanica..... No offense.... |
Mai e si al meu pe acolo de vanzare..., daca il vrea cineva!
:) |
Quote:
|
Quote:
ai idee cine l-a luat ? e cineva pe aici care colectioneaza gtt`uri sper sa nu fie la el si asta :lol: :lol: |
villytzah lasa-mi un numar de telefon pe privat, sau un id de messenger ca tre sa discutam de caroseria aia
|
Quote:
adevaru e ca la pretu ala .. :) |
tzorrro cum facem cu stickerele ?
pana la urma cum merg facute ? |
Salut baieti, si La Multi Kilometri pe bordul buburuzelor in noul an! :-)
Ia ziceti, planetara reconditionata la RecoPlanet_Tunari sau SH de la LemoFrance? |
Quote:
|
Quote:
Dc afli vreun sfat sau ai gasit varianta cea mai buna ... zi-mi si mie ca si eu cam am probleme cu o planetara .. Ma gandeam sa vad cam cat de mult poate sa fie una noua .. Bafta. |
Miez, treaba e ca am sunat la Reco si mi-au zis ca pentru Five-ul meu 160 ron, reconditionat planetara mea (o da jos, 2-3 ore fumez un pachet de tigari in Tunari), mai marchez 40 montaj si.. garantie 18 luni; la Lemo nu am fost niciodata, nu cunosc calitatea produselor nici daca dau garantie; la numarul de telefon din site nu raspunde nimeni si timp sa ma duc pana acolo nu am :-(
|
Quote:
pai e un lichid intr-o sticla. firma e 2+2 . stiu ca se gaseste si sub forma de praf. Il pui in radiator cand e rece motoru si pe urma o ambalezi usor pana se incalzeste motoru si o lasi sa mearga vre-o 30min. si asta se depune pe unde e gaurita instalatzia de apa. radiator, calorifer... Si e super bun , mi-e imi curgea caloriferul rau de tot, si in 5 min nu mai curgea nimic din el. am dat 1 suta de mii pe el, si si-a facut treaba perfect |
pt cei interesatzi sa cumpere un super 5 , e unu pe la titan (langa auchan) 1300e , arata bine asa pe afara. motor 1,1. cu niste rotzi de aliaj frumoase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning