![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
Motorul e piesa de schimb, nu e foarte grav, iti iei o amenda probabil. Dar este extraordinar de improbabil sa iti verifice cineva motorul asa, aiurea. Poti sa faci un sondaj de opinie pe forum, sa vezi daca cineva vreodata in viata lui a avut motorul verificat de rar aiurea pe strada sau de politie.
|
crezi ca aia de la rar daca sunt inginerii stiu cate pistoane are un motor cand se uita la el ? :)
am auzit o chestie la cineva cu un bmw mai vechi i-a zis militianu "ba tu ai motor mai mare pe asta" la care ala i-a raspuns "adu o ruleta sa il masuram" |
tare faza:))
|
=)) super tare faza:)))
|
din pacate s-ar putea sa stie
bmw-urile (ma refer la e36) au ajuns sa fie ca Oltcit-urile acum 10 ani ....adica cele mai iubite,folosite,tunate si alergate masini,relativ usor de intretinut si care tin la calareala acum...la cate au trecut prin rar ganditi-va si voi ca stiu sa deosebeasca un 1.8 care e in 4 pistoane de un 2.8 care e in 6 pistoane macar atat daca ar fi 2.0-2.8 n-ar mai fi foarte mare beleaua ca zici ca sunt amandoua in 6 si daca cineva se gandeste la o modificare de-astea va sfatuiesc calduros sa schimbati si suspensia,nu puneti motor in 6 cilindri pe suspensie de 4 ca nu prea da bine,e motorul prea greu pentru suspensia respectiva si prea puternic,de unde rezulta belele in accelerari bruste si in franari si ca sa concluzionez : daca se prinde mormolocu' de la rar asupra problemei (eu sunt un exemplu de masina luata din trafic si puricata centimetru cu centimetru de rar) atunci se retine certificatul de inmatriculare/numerele de inmatriculare (daca nu ai sau nu prezinti certificatul) si se inapoiaza numai de catre Pol Rutiera cand te duci cu hartia de la RAR ca au constatat ca masina a fost adusa la starea initiala/la normal |
Stie careva la BMW E36 cati " au boxele de pe fata ? alea de jos de acolo de la picioare. Si cum se scoate capacul ala ?multumesc
|
Quote:
|
o rugaminte ....imi spune shi mie cineva ...cate surube are un electromotor (pisicutza de1.6)......eu am vazut 2 in partea de sus ...mai e vreo unul??
|
Quote:
ca sa ajungi la ele se da jos plasticul ala,are unul sau 2 shuruburi care-l tin prins de caroserie si niste cleme usor si cu atentie ca se rup daca nu stii cum Quote:
RAR-ul n-o sa-ti spuna niciodata fiindca e in interesu' lor sa ia bani si mai sunt si niste muisti infumurati pe deasupra care au impresia ca le sta lumea la picioare DAR poti sa iti treaca direct in carte motorul celalalt avand in vedere ca a fost omologat pe acest tip de caroserie de catre fabrica deci fara cheltuieli si etc fac pe nebunii,nu-i problema,iei un avocat dupa tine si de obicei se rezolva problemele fac si cu avocatu pe nebunii,ii dai in judecata si te alegi si cu niste banuti si nu vorbesc din povesti nemuritoare,ci din fapte in general oamenii trateaza problema cu "da-i ba dracu,decat sa-mi fac nervi si sa pierd timpu' mai bine le dau banii" nimic mai grav si mai gresit fiindca de pe urma unei astfel de atitudini suntem tratati cu curu' eu unu nu permit sa fiu calcat in picioare si nici flituit,vreau sa fie respectata legea si daca nu,atunci ii ard,legal |
ms de lamuriri! :-)
|
multumesc Sharpe
|
dar mai bine dc nu vinzi masina si iti iei una cu 6 cilindrii direct ? si pe urma poti sa recurgi la modificari...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning