![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
hai lasa vrajeala si apuca-te de jante :))
|
morph lasa si u un pretz informativ... ca si-asa nu prea avem bani ... da cine stie :)
|
ne intelegem noi cumva...vb. p mess
Eleronul e plug&drive :) e la forma haionului, tot...eventual vopsit pentru nuanta masinii voastre |
"il vreu eu, il vreau eu" . Glumesc man.
Sarbatori Fericite tutror posesorilor de bondari si nu numai. |
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...
|
Craciun Fericit!
|
1 Attachment(s)
salut! a incercat cineva pana acum un astfel de bec? merita schimbat cel classic cu unul d'asta?(asta in cazul in care am sa si gasesc)?! :D
Multumesc si Sarbatori Fericite! ;) |
Daca ai si o tripla clara sau o sticla clara unde vrei sa il pui rezultatul e garantat. Ca intensitate e mai mare cel pe led si ca aspect e mai frumos asta daca ai o sticla clara ceva. Si se gasesc de cumparat :) sunt multi care comercializeaza si pe 4t
|
Merci frumos morph, o sa incerc sa vad pe unde gasesc, le pun si revin cu amanunte :D
|
AN NOU FERICIT BAIETII !! .. SA VA ADUCA ANU NOU CE MASINI DORITI VOI :) POATE MAI SCHIMBAM SI NOI DIN BUBURUZE :P
moderator : Nu mai scrie cu majuscule ! Mersi ! |
dezmembreaza careva o buburuza?
ma intereseaza rulmentul de pe spate dreapta |
a dat domnu si am luat jantele de la morph , ne-am chinuit cei drept sa le montam dar s-a meritat , o sa revin cu poze zilele astea
|
Quote:
Desi masina lui e albastra si cu capota si plafonul negru, jantele dau surprinzator de bine (mai ales in mers)...fiind alb cu negru...se bat ele cromatic...dono how dar nu is dezastru cum personal ma asteptam :)...dar ii clar ca nu putem lucra nici unul din noi la PitStop la F1 pt ca neau trebuit 2ore :))'n pui mei sa le schimbam. Ehhh it was fuun fuun fuun si pe langa aspectul financiar (care tot in seicento'i bag, of course :)) ) ma bucur ca au ramas tot intre buburuzari si am reusit sa'l ajut pe Alex si nu leam tinut la pastrare in garaj (cum intentionam initial :) ) Mai multe o sa va arate el in poze :D Va salut, va respect! |
sal! unde pot gasi si eu un rulment spate, pt cele cu ABS, un sh ceva, ca la magazin nu miau spus ca nu sunt decat original si ma costa 8050 Ron si nu stiu cat ma mai duce asta
|
5 Attachment(s)
am facut poze buburuzei cu jantele de la morph , apropo daca vrea cineva pedale atasez poze mai jos (cauciucul albastru se poate schimba cu unul negru existent) pret 100 ron ( pedalele existente nu se dau jos )
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning