Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

andrey2003 11-07-07 22:03

Re: Propuneri!

frumos.. :) .. nu prea esti activ pe forumul asta.. dar la cum lucrezi eu cred ca meriti sa intri

Gabi 12-07-07 00:48

Eu nu sunt de acord si... nenea RPR (ca si prietenu' L33L00) stie de ce!

vlad_VSV 12-07-07 00:50

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 993246)
Hai ca ma bag si eu...eu sunt fostul "bejdesigne" si pe alte forumuri sunt BEJdesign

Sper ca va ajung atatea...

dar mai,tu esti in dt.....de ce nu te logezi cu bejdesign.... https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/15798-bejdesign.html

NightDevil 12-07-07 01:05

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 993658)

caractere identice .... si inca RPR are un numar de posturi kam mic ka sa fie membru DT ..nu cred ka e foarte activ ...

HoricutzWSR 12-07-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 993658)

subscriu,acu`s catva timp amandoi isi bagau p****e in 4tuning

Gabi 13-07-07 01:47

Hai sa nu ne jignim, ca n-are nici un rost. RPR, vreau sa-mi spui si mie de ce e asa important pentru tine sa intrii in DT. Ca sa-ti dai si tu "demisia" ca prietenu' tau, L33L00? :roll: Sau... de ce tii mortis sa intrii in grup, daca nu mai devreme de cateva luni intretineai relatii sexuale cu forumu'?

Eu sunt mai prost de felu' meu si nu inteleg din prima, asa ca - daca binevoiesti - explica-mi si mie, te rog!

Bejdesign 14-07-07 16:11

Fiindca. Am mai vazut propuneri in legatura cu o lucrare la care sa participe toti cei din DT...si ma gandeam ca asi putea sa imi aduc si eu contributia la ceva. Si de ce imi stergeti posturile? :x Si nu, nu am de gand sa imi dau "demisia" ca si L33LOO...nu stiu dar de ce ma asociati cu el? Daca nu s-a simtit bine in DT pooate ca a vrut pur si simplu sa iasa. Dar nu ma pronunt deoarece nu cunosc intamplarea....:rolleyes2

Kolegosu' 14-07-07 16:17

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 997329)
Fiindca. Am mai vazut propuneri in legatura cu o lucrare la care sa participe toti cei din DT...si ma gandeam ca asi putea sa imi aduc si eu contributia la ceva. Si de ce imi stergeti posturile? :x Si nu, nu am de gand sa imi dau "demisia" ca si L33LOO...nu stiu dar de ce ma asociati cu el? Daca nu s-a simtit bine in DT pooate ca a vrut pur si simplu sa iasa. Dar nu ma pronunt deoarece nu cunosc intamplarea....:rolleyes2

Mestere eu nu inteleg cu ce ajuta comunitatea dak intri tu in Design Team ?? Oricum nu te implici deloc p'aici : Challenge; Masinile voastre preparate de Noi...etc. Doar sa ai un usergroup cu geutate ?

Gabi 15-07-07 05:43

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 997329)

Nu cred ca ai cu ce sa-ti aduci contributia! Esti un user care a semanat scandal in majoritatea posturilor, esti un user care a jignit direct acest forum si, implicit, comunitatea si nu o data ai dat dovada de lipsa de respect pentru munca pe care zeci de oameni o depun zilnic pentru ca acest forum - pe care tu si prietenu' tau L33L00 l-ati jignit in nenumarate randuri (e prea matinal ca sa ma apuc sa caut) - sa stea in picioare pentru voi toti !

PS: L33L00 nu a fost niciodata in DT/VT si nici nu va avea vreodata acces la aceste grupuri!

wlady 25-07-07 12:11

4 Attachment(s)
e nevoie de explicatie ?

Yackone 05-08-07 00:35

2 Attachment(s)
incerc si eu...:?: ;)

MARI_NSL 05-08-07 01:05

2 Attachment(s)
pun si eu . o lucrare mai recenta . :-P sper sa ii placa celui care ia decizia ;)

wlady 05-08-07 09:57

2 Attachment(s)
Incercarea moarte n-are ! Doamne ajuta ca de data asta sa-mi spuneti macar "mai incearca" sau raspunsul pozitiv ( desi nu prea vad asta in viitorul foarte apropiat....) :wink:.

Gabi 05-08-07 09:59

Pentru toti doritorii de acces in DT: s-a dat drumu la vot pentru alegerea unui nou moderator al grupului, asa ca mai asteptati putin :wink:

xxdadixx 10-08-07 19:34

Era bun link-ul pe sectiunea asta.
Wlady, daca-mi permiti, ai intors imaginea pentru ca nu sti sau nu ai avut timp sa "cobori" masina fara greseli. Buza de carbon de sub spoilerul fata e din alt unghi si arata stramb, se vede si daca urmezi linia intercooler-ului. Roata din fata intra putin in conturul aripii. La fel ai uitat sa rotesti semnul OZ de pe jante. Iar roata din spate e prea luminata, vezi imaginea originala. In rest masina arata bine. Succes la alegerea moderatorului.

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning