![]() |
Re: Propuneri!
frumos.. :) .. nu prea esti activ pe forumul asta.. dar la cum lucrezi eu cred ca meriti sa intri
|
Eu nu sunt de acord si... nenea RPR (ca si prietenu' L33L00) stie de ce!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai sa nu ne jignim, ca n-are nici un rost. RPR, vreau sa-mi spui si mie de ce e asa important pentru tine sa intrii in DT. Ca sa-ti dai si tu "demisia" ca prietenu' tau, L33L00? :roll: Sau... de ce tii mortis sa intrii in grup, daca nu mai devreme de cateva luni intretineai relatii sexuale cu forumu'?
Eu sunt mai prost de felu' meu si nu inteleg din prima, asa ca - daca binevoiesti - explica-mi si mie, te rog! |
Fiindca. Am mai vazut propuneri in legatura cu o lucrare la care sa participe toti cei din DT...si ma gandeam ca asi putea sa imi aduc si eu contributia la ceva. Si de ce imi stergeti posturile? :x Si nu, nu am de gand sa imi dau "demisia" ca si L33LOO...nu stiu dar de ce ma asociati cu el? Daca nu s-a simtit bine in DT pooate ca a vrut pur si simplu sa iasa. Dar nu ma pronunt deoarece nu cunosc intamplarea....:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
PS: L33L00 nu a fost niciodata in DT/VT si nici nu va avea vreodata acces la aceste grupuri! |
4 Attachment(s)
e nevoie de explicatie ?
|
2 Attachment(s)
incerc si eu...:?: ;)
|
2 Attachment(s)
pun si eu . o lucrare mai recenta . :-P sper sa ii placa celui care ia decizia ;)
|
2 Attachment(s)
Incercarea moarte n-are ! Doamne ajuta ca de data asta sa-mi spuneti macar "mai incearca" sau raspunsul pozitiv ( desi nu prea vad asta in viitorul foarte apropiat....) :wink:.
|
Pentru toti doritorii de acces in DT: s-a dat drumu la vot pentru alegerea unui nou moderator al grupului, asa ca mai asteptati putin :wink:
|
Era bun link-ul pe sectiunea asta.
Wlady, daca-mi permiti, ai intors imaginea pentru ca nu sti sau nu ai avut timp sa "cobori" masina fara greseli. Buza de carbon de sub spoilerul fata e din alt unghi si arata stramb, se vede si daca urmezi linia intercooler-ului. Roata din fata intra putin in conturul aripii. La fel ai uitat sa rotesti semnul OZ de pe jante. Iar roata din spate e prea luminata, vezi imaginea originala. In rest masina arata bine. Succes la alegerea moderatorului. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning