Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

MauS 11-03-08 11:41

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1416040)
... dar sincer membrii tai te fac de ras si te trag in jos ! Si asta nu e bine !

Tot sincer..... mai toate cluburile au probleme de gen. Nu ai cum sa filtrezi atat de drastic membrii. Peste tot mai exista cineva care nu e atat de rasarit. O chestie general valabila.:-) Si in Tulcea au fost d'astia care erau degeaba, i-am dat afara dar inca mai sunt oameni cu "probleme". Postul meu nu este menit sa jigneasca pe nimeni, el reflecta pura realitate.... cel putin din punctul meu de vedere.

13RvR 11-03-08 13:35

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1415976)
RVR...nu cred ca ai participat vreodata la un gratar organizat de Micutzu....

ai fi surprins ;), chiar la multe.

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1416040)
P.S. ... eu ti-am mai spus ... nu am nimik cu tine ( daca ti minte ultima data am dat noroc cu tine si cu TON la WEB ) ... dar sincer membrii tai te fac de ras si te trag in jos ! Si asta nu e bine !

esti chiar nebun, stiu ca nu ai nimic cu mine, eu nici atat cu tine, stii ca imi esti chiar simpatic.

Cat despre cei din club nu ma trag pe mine in jos, fiecare face cat il duce capul , pasiunea, nebunia etc. Eu le stiu pe ale mele si asta este de ajuns.

ERY 11-03-08 14:56

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1416513)

Ai fii tu surprins sa aflii ca NU au fost multe astfel de gratare...;) ... cele obisnuite ori fii fost..dar cele de genu....nu au fost multe...le poti numara pe degete...:-)

13RvR 11-03-08 18:58

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1416723)
Ai fii tu surprins sa aflii ca NU au fost multe astfel de gratare...;) ... cele obisnuite ori fii fost..dar cele de genu....nu au fost multe...le poti numara pe degete...:-)

nu ma refeream la 200 de masini, dar in general erau 30, 40, deci multe.

CT-00-DNS 11-03-08 20:05

Poate cineva sa ma ajute cu o copie dupa o fisa de inscriere intr-un club? Nu conteaza care, ma intereseaza ca tip ce rubrici contine, e ok in alb

YZF-PWR 11-03-08 22:52

In principiu e simpla : FISA INSCRIERE cu sigla trecuta pe ea , subsemnatul ... etc adresa , date de contact , seria BI permis categoria ... , modelul masinii , iar putin mai jos regulile clubului respectiv ( reguli restranse si esentiale ) iar jos de tot data si semnatura celui care vrea sa se inscrie

GABBY_ 11-03-08 22:54

neaparat membrii trebuie sa participe la curse sau show-uri ,nu ?
inteleg ca nu la toate dar oricum sa isi faca simtita prezenta la cateva evenimente macar :)

vizal 11-03-08 22:59

cine ti-a zis asta?...nu te obliga nimeni...doar daca vrei tu;)...ca totusi dc te mai inscrii daca nu faci absolut nimic...ca e foame de stickere:-P

GABBY_ 11-03-08 23:34

cand aveam cont aici nici nu stiai de existenta acestui site asa ca ....
am pus doar o intrebare ,acum daca ai intrat in club destul de recent vad ai luat locul de purtator de cuvant;)

vizal 12-03-08 01:21

daca stii raspunsul la intrebare...dc o mai pui ??? eu ti-am raspuns politicos...si in leg cu clubu...nu vroiam sa ma inscriu cu un Break de 48 cai:sad:...am asteptat pana am ajuns la 120:lol:

Psycho 12-03-08 07:03

Quote:

esti chiar nebun, stiu ca nu ai nimic cu mine, eu nici atat cu tine, stii ca imi esti chiar simpatic.

Cat despre cei din club nu ma trag pe mine in jos, fiecare face cat il duce capul , pasiunea, nebunia etc. Eu le stiu pe ale mele si asta este de ajuns.

stii care-i ideeea .. cand lumea de l atine face ceva .. nu este aratat individul ala .. este aratat clubul , si tu ca presedinte ...
aaa asta-i ala de la xce ... aaa asta-i ala de la Sv .. nu stii am clubul lu ala cu seatu ala galben ...

asta era ideea ...

YZF-PWR 12-03-08 10:59

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1418152)
neaparat membrii trebuie sa participe la curse sau show-uri ,nu ?
inteleg ca nu la toate dar oricum sa isi faca simtita prezenta la cateva evenimente macar :)

Da normal ar fi sa participe sau sa ajute in organizare cand ii este cerut sau etc , nu il obliga nimeni sa se dea , ca nu poate sau nu vrea... oricum chestiile astea nu sunt bagate in formular , ramane la decizia conducerii daca il accepta sau nu sau daca va fi dat afara dupa un timp pt k este total absent in club!

X-Ray-Eyes 12-03-08 12:59

Quote:

Eu ti-am spus lucurile alea ca sa nu zici ca ma leg de tine ...
Ci de unii "raceri" de la tine din club ... cu care ar trebui sa ai o shedintza si sa ii pui cu picioarele pe pamant ca sunt cam aerieni ...
Eu ce am incercat sa subliniez : Cand esti inconjurat de oameni care trag in jos , ajungi sa vezi si tu cum e acolo ... si e nasol ...
Sincer ai putini oameni care sunt mai calmi ... TON mi se pare unul dintre ei si nu cred ca ma insel .
Gratare cu Micutzu ( Dumnezeu sa il Odihneasca in pace ) au fost destule ... insa f putine cu 200-300 de masini ... la alea cu 200-300 au fost si catziva de aici din Cta ( 4-5 oameni de 2-3 ori ) pe vremea cand nu erau decat 2 cluburi in Cta : X-Team si Midnight Racers ...

P.S. : Sti ce accident este cel din filmuletul pus de tine mai sus ?

ERY 12-03-08 13:17

Alte vremuri....si ce vremuri....:)

ct77pia 13-03-08 20:49

daaaaaaaaaaaaaaaaa ........... atunci nu trebuia sa stingi un gratar ca vin 100 de copii de la SV sa se uite si mai ales cu garda dupa ei.............invatati...... si apoi sa aveti pretentia sa fiti bagati in seama

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning