![]() |
Re: Discutii despre masini
O evacuare sport scoate gazele mult mai repede, deci motorul urca mai repede in ture de unde si castigul de cateva copite in plus.
Este mai zgomotoasa dar mai eficienta. Nu este si cazul la diesel unde am inteles ca n-are niciun beneficiu. Motorul tau poate fi urcat pana la 100 de CP doar prin remapare. (adica modificare unor parametri din chipul original) ;) |
Si atentie.
Exista toba finala de zgomot (care ajuta si motorul) si exista toba finala (amortizor de zgomot, care nu ajuta motorul, ci chiar il mai puturosheshte). |
Si aseara Skama a mai racolat in OPEL TEAM un prieten cu un C20NE - 2000cc, 8 valve.
Cu cat mai multi, cu atat mai bine! :peace: OPEL - VECTRA POWA |
nu mah, chiar TRE stia fara sa ii zic eu :D
ce intalnire ati facut aseara.. :)) as fi venit, dar eram pe drum catre alt Bar si mai eram cu un prieten si o fata..... kraveeeeeeennn..tot fata aia !!! viitorul suna bine ;) :) sa dea D-zeu! |
Quote:
|
Quote:
BON-u '89 Serbica '90 Skma '91 Toate C20NE si toate in NSL !:twisted: |
platon '01(1.7DTI)------un tov '01(1.6i)---dshockevo '06(1.4 16V)
|
|
ma apuca nervii :)))) cate opeluri...
cand intra in clubul vostru si un astra ALB in 2 usi sa ma anuntati. pana atunci eu imi fac cunostiinte cu Fabia :P |
|
Quote:
|
hahaha..ce nebun esti!!! mai e un Leon pe care il caut.
don, ai tema de cautare prin oras, astra alba cu 2 usi. model 2000-2001. ceva de genul. daca vrei, iti dau si nr prin PM :P :P |
Ce shmeker esti...
Eu le caut, le gasesc, si tu le f... ;) Da pe PM... |
e una kiar la mine pe strada....e a lu' un nene....alba 2 usi.....model dupa 2000
|
ce darq crezi ca ma uit dupa masini cu bunici??????
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning