![]() |
Re: My KYS !!
chiar imi place masinuta:X indata iau si eu permisul si sper sa fac loganul sa arate macar un sfert ca a tau:> respect pentru tot ce ai facut:D:>
|
multumesc mult !
Saptamana viitoare masina va primi un mic cadou! :) abia-l astept si sper sa nu se amane... |
Cat de frumoasa poate fi masina asta , facuta cu gust!
Cat a costat prelungirea capotei :D? sau ai facut'o tu? |
5 Attachment(s)
@gaby - ai pm
..cateva poze din weekend.. |
imi place la nebunie cum arata cu spoiler-ul si capota modificate.
|
Quote:
Vad ca te-ai dat pe Ceiuc :D , asa , arata lumei cum se poate bea si conduce in acelasi timp. Cand mai ajungi prin Piatra, da si tu un semn, in rest toate cele bune. |
3 Attachment(s)
am revenit cu noile achizitii :
- praguri gen Zender |
Cāt te-au costat?...
|
bravo nea , doar pragurile ? sau achizitionezi si restu ?
|
doar pragurile. Partea din spate nu-mi place cum vine doar cu o singura evacuare -a o avea pe a 2-a nu ma coafeaza ..iar pe fata nu este scoasa varianta ptr bara de MCV :)
Ma bucur ca nu va fi diferenta de garda dintre bari si praguri! |
ma bucur ca ti-ai luat si praguri...chiar lipseau:D...
Acum peisajul zic eu ca este complet. Ai un Logan facut cu stil. |
1 Attachment(s)
salutare...scz daca deranjez,in legatura cu prelungire pt bara fata de mcv,mi-ar placea daca s-ar gasii asa ceva
|
Da, da...Cat te-au costat pragurile Kis-ule? si de unde le-ai cumparat?
|
12 Attachment(s)
In acest weekend masina a avut parte de bibileala :
- am vopsit "sprituitorile" la culoarea caroseriei - cu simt de raspundere - am vopsit plasticele de langa parbriz - la culoarea caroseriei - am refinisat pexiglasul farurilor - cei care stiu masina live stiu ca mai aveam multe pete de silicon pe ele..- zic eu ca le-am adus cat de cat mai aproape de adevar.. - am montat suportul donat de FOF/ Andreea13 ( multumesc) de sub consola - am mai bagat si ceva ceara pe ea... , am spalat tapiteria..plafonul...dinastea |
Chiar ca bibileala:D a iesit frumos...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning