![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
hai ca-ti zic si eu ca au iesit pozele (cu toate ca ti s-a mai spus, dar sa nu crezi ca nu mai trag cu ochiul pe topicul tau :P )
Bafta in sesiune! |
Quote:
Quote:
|
Ba parca ziceai tu ca vrei sa-i faci ceva... dar jur ca am uitat :D
|
Lasa ca vezi tu ... :hug:
|
Nici o oferta pana acum pe bubu? Il mai vinzi sau nu iti ies banii pe el ?! Si 'surpriza' aia ce se mai aude cu ea?
|
Hmm ... nu mai se vinde bubu! :oops: Am renuntat la ideea asta din mai multe motive : nu imi scoteam banii pe ea, imi parea foarte rau dupa ea si deocamdata merge super ok! Acum este la "estetician" ... sper in 2 saptamani sa fie gata! :)
|
Stiu si eu ca nu scoti banii, vrusesem si eu sa o dau la un moment dat si nu avea rost...pai am bagat prea multi bani in ea sa merite banii care ii scoteam. Bafta la coafat' sper sa fi multumit la final!;)
|
Multumesc man! Sper sa fie totul ok ... :)
|
hai bre cu pozele alea...
|
Nup ... :)
|
bestiale pozele.... razvane' si acum duc doru la locul ala unde ai pozat, cand imi aduc aminte ca in vara am fost la intalnire daewoo si tot pe acolo ne-am pozat ( pacat ca nu ai venit seara atunci la un foc de tabara, la un gratar si la vreo cateva beri....
dar... cum zice "secretara" de la finante.... vine o zi... sigur ne gasim si anul asta, poate o sa fim mai multi... Nu il vinde pe ala micu :sad: |
1 Attachment(s)
Exact in aceiasi parcare am facut si atunci pozele! A fost super ok atunci pentru prima oara ... si cu siguranta nu o sa fie si ultima! Nu o mai vand pe bubu sigur, acum o pregatesc de expo! Poate reusesc sa fac o figura frumoasa in martie! :)
Reminder ... :cry2: |
am vazut ca ti-ai pus niste burete pe jos pe sub mocheta..dar numai stiu unde am vazut pozele..poti sa le mai urci odata te rog, ca am scos mocheta ca era uda, si vreau sa pun si eu burete .
ne vedem la daewoo meeting , |
Uite AICI! Ne vedem, clar! :hug:
|
omule, te astept sa zici ce-a "patit" bubu! sunt sigur ca va fi frumos, asa cum a fost tot ce ai facut pana acum :D ne vedem la 4Tuning Days? daca vii fara bubu ne suparam :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning