![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Se misca schimbatorul ?!
Oricum macheta este acceptabila... pentru o masina gandita acum muuulti ani. (De cei de la BBurago Italy) |
Da da, se misca! :) Intr-adevar sa vede ca este gandita de vechiul Bburago, deoarece are mult mai multe detalii decat un Bburago "gandit" acum! Chiar am ramas impresionat de unele mici detalii ...
|
Quote:
vezi pe cel al lui MR. STILO pt cateva idei se imbraca usor in piele interiorul si la motor cu un search pe net, vei gasi multe detalii pe care i le poti manufactura ;) spor la treaba! |
Nu vreau sa umblu deloc la macheta asta! O las cum este de la mama ei, imi place mult asa cum este! :-P
|
Acum esti cu sufletu impacat :)
|
British green este culoarea casei, era mai indicat. Iti recomand versiunea Andy Green de la ERTL, daca tot iti place mult modelul si care nici nu costa exagerat.
|
Se vede ca e conceput in era Italy. Se vede ca e o macheta foarte reusita, si se vede ca ai stiut pe ce sa pui mana:D Foarte frumoasa, mie imi place chiar mult (ma mir cum de n-am vazut-o in topicul lui Dragos)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am vazut macheta pe viu la Dragos si pot spune ca mi-a placut,desi nu mai sunt de mult timp un fan BBurago datorita trecerii productiei in Thailanda,dar faza cu schimbatorul de viteze m-a impresionat:D
|
Quote:
Razvan, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. O macheta realizata la nivelul celor made in Italy, chiar daca este facuta in Thailanda. Bafta |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Citroen C4 Sport Concept Car, 1/18, Solido |
Deci prima data a venit GL-22-GTR cu S15 si RX7. Acum vii tu cu C4 (si C2) asta. Ce aveti fratilor, vreti sa ma urc pe pereti?? Foarte frumoasa!
|
Nu, te rugam! Mai avem nevoie de tine pe aici!
Ma bucur ca iti place machetele! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning