Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - coman razvan (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/64477-machetele-mele-coman-razvan.html)

Dark Side 03-11-09 22:45

Re: Machetele mele - coman razvan

Se misca schimbatorul ?!
Oricum macheta este acceptabila... pentru o masina gandita acum muuulti ani. (De cei de la BBurago Italy)

coman razvan 03-11-09 22:48

Da da, se misca! :) Intr-adevar sa vede ca este gandita de vechiul Bburago, deoarece are mult mai multe detalii decat un Bburago "gandit" acum! Chiar am ramas impresionat de unele mici detalii ...

eddycdk 04-11-09 06:20

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2777970)
Da da, se misca! :) Intr-adevar sa vede ca este gandita de vechiul Bburago, deoarece are mult mai multe detalii decat un Bburago "gandit" acum! Chiar am ramas impresionat de unele mici detalii ...

vezi ca are potential mare de detalii masina asta
vezi pe cel al lui MR. STILO pt cateva idei
se imbraca usor in piele interiorul si la motor cu un search pe net, vei gasi multe detalii pe care i le poti manufactura ;)
spor la treaba!

coman razvan 04-11-09 22:18

Nu vreau sa umblu deloc la macheta asta! O las cum este de la mama ei, imi place mult asa cum este! :-P

Most_Wanted 05-11-09 10:44

Acum esti cu sufletu impacat :)

model collector 05-11-09 12:54

British green este culoarea casei, era mai indicat. Iti recomand versiunea Andy Green de la ERTL, daca tot iti place mult modelul si care nici nu costa exagerat.

Racer21 05-11-09 15:44

Se vede ca e conceput in era Italy. Se vede ca e o macheta foarte reusita, si se vede ca ai stiut pe ce sa pui mana:D Foarte frumoasa, mie imi place chiar mult (ma mir cum de n-am vazut-o in topicul lui Dragos)

coman razvan 05-11-09 17:10

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2781767)
Acum esti cu sufletu impacat :)

Exact! :oops:
Quote:

Originally Posted by model collector (Post 2782087)
British green este culoarea casei, era mai indicat. Iti recomand versiunea Andy Green de la ERTL, daca tot iti place mult modelul si care nici nu costa exagerat.

Da, stiu ca este verdele! Sar mie nu imi place cum sta culoarea verde la E-type ... :( Si in plus sunt pline magazinele de verzituri ... :)
Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2782654)
Se vede ca e conceput in era Italy. Se vede ca e o macheta foarte reusita, si se vede ca ai stiut pe ce sa pui mana:D Foarte frumoasa, mie imi place chiar mult (ma mir cum de n-am vazut-o in topicul lui Dragos)

Ma bucur man ca iti place! 8)

andreigica 05-11-09 18:08

Am vazut macheta pe viu la Dragos si pot spune ca mi-a placut,desi nu mai sunt de mult timp un fan BBurago datorita trecerii productiei in Thailanda,dar faza cu schimbatorul de viteze m-a impresionat:D

Dragos_H 06-11-09 08:40

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2782654)

Racer21, macheta este prezentata in topicul meu, dar mai pe la inceput. :D

Razvan, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. O macheta realizata la nivelul celor made in Italy, chiar daca este facuta in Thailanda.

Bafta

eddycdk 06-11-09 10:34

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2780920)
Nu vreau sa umblu deloc la macheta asta! O las cum este de la mama ei, imi place mult asa cum este! :-P

fricosule!

coman razvan 06-11-09 17:25

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 2783111)
Am vazut macheta pe viu la Dragos si pot spune ca mi-a placut,desi nu mai sunt de mult timp un fan BBurago datorita trecerii productiei in Thailanda,dar faza cu schimbatorul de viteze m-a impresionat:D

Dap! Asa este! Multumesc! :-P
Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2784383)
Racer21, macheta este prezentata in topicul meu, dar mai pe la inceput. :D
Razvan, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. O macheta realizata la nivelul celor made in Italy, chiar daca este facuta in Thailanda.
Bafta

Ma bucur ca te-am scapat de ea si ma bucur ca a ajuns la mine! Multumesc sef! :oops:
Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2784575)
fricosule!

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Nu nu ...

coman razvan 04-12-09 15:11

11 Attachment(s)
Citroen C4 Sport Concept Car, 1/18, Solido

VENOX 04-12-09 15:20

Deci prima data a venit GL-22-GTR cu S15 si RX7. Acum vii tu cu C4 (si C2) asta. Ce aveti fratilor, vreti sa ma urc pe pereti?? Foarte frumoasa!

coman razvan 04-12-09 15:24

Nu, te rugam! Mai avem nevoie de tine pe aici!
Ma bucur ca iti place machetele! :)

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning