![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
3 Attachment(s)
discurile le-am primit (sper ca sunt de tico....), dar bujiile, asa cum ma asteptam (si cum le-am si spus) sunt de matiz....
acum, poate sunt eu deplasat, dar bujiile mele sunt pe 16 (la cheie...), la voi cum e? nu e prima data cand o patesc (sa cumpar bujii mai mari :rolleyes2 ) si drept urmare le-am returnat...mi-au zis ca nu au marimea mea, de la NGK...ce ma fac? BOSCH am si acum pe masina, nu ma prea tenteaza.... cea mai buna firma de stergatoare de parbriz care e? am gasit valeo, si stiu ca sunt buni la ambreiaje, dar...la stergatoare cum sunt? iar tesla unde gasesc (fise)?? |
alex , ne vedem sambata da ? la cafe d`art.ion a zis ca nu stie sigur...
|
vin, vin....ne vedem acolo!
numai sa-mi dai un bip cam cu o ora inainte, sa nu uit :oops: |
Alex, ce grosime ai discurile alea? daca ai nevoie de info despre modul de schimbare cauta-ma pe mess, eu ieri le-am schimbat pe ale mele...
La noi in Bucuresti se gasesc in Cora sau Carrefour fise Tesla care intr-adevar sunt peste GM si la pret si la performante... Sa stii ca si la mine sunmt pe cheie mare, nu mica, eu cred ca ti-a pus cineva altele... uite codu de ngk pt tico: BPR 5 E (No 6) |
aceasta masina va suferi o operatie estetica..FITI PE FAZA !!!!
|
ma Peter , trebuia sa fie o surpriza :))
|
nea conform lui Peppino cele mai bune bujii pt Yico sunt Champion RN11YC
ti le recomand cu placere |
3 Attachment(s)
peter, keep it silent ma nigga! :D inca nu s-a inceput lucrul la ea, voi posta cu poze cand e gata...
topser, ai dreptate 8) tico-rs, la grosime nu stiu ce sa-ti spun, ca n-am avut cu ce sa le masor....cred ca in jur de 8-9 mm grosime, dar pe mine diametrul m-a cam speriat.... oricum as vrea sa le montez singur, si chiar te rog sa ma ajuti :rolleyes2 am pus poze cu discurile in comparatie cu placutele pesteimputit: multzam de info, asta o sa caut (bujii) ! cu fisele tesla esti de acord? n-am gasit pana acum, dar mai caut... |
4 Attachment(s)
santa came early...& hooked me up with a brand new iPod video! :peace: :boogy: :yes: :drunk:
30 Gb de muzica/filme/videoclipuri/poze "la pachet" :lol: ... |
Quote:
se poate monta la el .. sau ma rog orice lcd sau plasma...sau nu stiu..;) merci |
Uite un semi-tutorial:
- dai roata jos, o sa vezi 4 suruburi cap 14 care probabil se vor desface f greu, eu am folosit o tubulara de 14 la care i-am pilita zona de atac ca sa am suprafata de contact cu surubul mai mare sa evit deformarea capului surubului.. - dupa ce le desfaci, doar le slabesti, nu le desfaci de tot.. - scoti etrierul din suruburi, lasand jugul de etrier la locul lui - apoi desfaci piulita de la planetara, daca o bulesti, vezi ca merge si aia de la dacia berlina doar ca trebuie alta cheie 27 parca vs uzualul 32 - ciocanesti usor in discul de frana spre afara ca sa scoti fuzeta de pe port-fuzeta, cand vezi ca a luat-o bine din loc, desfaci de tot discul din suruburi si continui sa fortezi fuzeta afara pana iese - scoti discul si apoi faci operatiunile inverse cu noile discuri... Apropo, am avut o perioada in care am facut diverse experiente si intr-adevar ralanti parca tine mai bine cu champion, dar cel mai bine trage cu ngk... AAA, si diametrul discului e ok, asa e si la mine... |
@bodyspeed: multzam! merge pus prin lcd, are iesire jack cu 3 segmente, audio stereo+ video, dar oricum deocamdata il am tras prin dvd, pentru amplificare 4x50
cu timpul voi lua si un lcd, astept sa se ieftineasca alea de 10 inch :D @tico_rs: multzam pentru tutorial! o sa ma apuc in weekend, daca nu e prea frig :D nu ca ar costa prea mult sa ma duc la service, dar vreau sa fac si putina curatenie in zona (sa mai spal etrierii, sa dau niste degripant la suruburi...adica sa fac treaba ca pentru mine, nu cum fac meseriasii din service...) discurile mele au un fel de lubrifiant pe ele, cred ca anti-oxidare, ar fi mai bine sa-l indepartez? si apropo de asta, in trecut, cand aveam berlina, luasem niste placute de frana din alea ecologice...si m-am dus la un service sa ma plang ca scartaie prea tare cand franez...ce credeti ca a vrut sa faca mecanicul??? ati ghicit, a vrut sa puna putina vaselina pe discuri :rolleyes2 :shock: :lol: noroc ca am apucat sa-l opresc la timp, ca altfel... |
Quote:
|
alex....cum e cu bodykitu ?
vb pe pm..ca nu prea te vad pe mess. |
bodykitul va veni sigur, si dupa cum am spus de data asta nu-l fac eu, e prea delicat pentru "my skillz" :-P
ma mananca rau de tot sa pun o poza, dar mai bine nu...si-asa au vazut cativa desenul si nu prea mai e surpriza, dar totusi...nu vreau sa ma mai laud inainte :rolleyes2 Ioane, multzam! il folosesc deja, sunt foarte multumit....e o bijuterie! nici n-am cu ce sa-l umplu :oops: pe santa l-am cam jumulit eu de cadouri, daca-l trimit la altii sigur va cere bani de mancare si cazare :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning