![]() |
Re: E30 - SGM
Salut, ma poti ajuta cu niste poze sau ceva tehnic in leg.cu short shifter-ul ce l-ai avut pe dacie. Am inteles ca a mers f.bine si a fost ceva adaptat de la "batranii care alergau demult...". Scuze ca te-am intrebat aici dar alta solutie nu am gasit. Se poate la un PM sau aici pe mine nu ma deranjeaza.Ms
|
tot respectul pt ce ai reusit sa faci din acel m20!Impresionant,cel putin pt mine.
|
Quote:
|
acum am terminat de citit topicul tau. felicitari pt ce ai realizat si mult succes in continuare!
|
si o intrebare,daca nu te deranjeaza prea tare: ai schimbat tot blocul sau ai pus doar linie de 2.7 si ai pastrat blocul de 2.5?
si ce pistoane? |
Blocul de la 2.5 e identic la alezaj cu cel de la 2.7, deci se pot folosi ambele blocuri. Eu stricasem un filet de la prinderea chiulasei la blocul original de 2.5, asa ca am folosit unul de 2.7.
Motorul l-am reconditionat, e nou, nu are 3000 km parcursi. Am facut o combinatie astfel incat pistoanele sa nu mai urce pana sus, sa decomprim motorul (e pe la 7.9-8:1 parca, din ce calculasem, nu mai tin minte exact), cilindreea ramanand de 2700 cmc. |
Quote:
|
Quote:
|
Da, au mers si altii. Si chiar eu in zeci de motoare ce au functionat cu succes. Unele asa sunt construite din fabrica. Nu vad nici o problema si nici un argument logic care sa poate confirma ca "nu e tocmai ok"
|
Supraincalzire.
Dar daca tu spui ca n-au fost probleme in atatea zeci de motoare, chiar "este ok". |
Robert am impresia ca esti privit ca un ZEU pe aici ;)
|
Zei sunt aia din Olimp, nu eu. Eu sunt doar o persoana care are cunostinte in inginerie un pic peste medie.
|
dar alea asa, putin peste medie, le aplici al dracului de bine.
|
superbe discurile :D
|
ce discuri? fii mai explicit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning