Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

Sl1V3R 29-10-06 20:22

Re: kitch tuning din bacau

Tot offtopic:nu eu am facut banneru` ;)

SFW 29-10-06 21:45

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 603581)
Tot offtopic:nu eu am facut banneru` ;)

Da n-am zis asta ... doar ca m-a amuzat :D

w00p 30-10-06 02:40

bine silver , cum spui u, ar fi mai bine sa terminam discutia si sa povestim altceva... nu ??? ... u ce parere ai??

Sl1V3R 30-10-06 07:53

Si eu sunt de aceeasi parere...si cred ca ar trebui sa nu mai pun nici o masina aici ca vad ca degenereaza rau discutia...

aleks 02-11-06 09:50

lasa man, f bine ca pui poze si nasti discutii, mai rau era daca nu te baga nimeni in seama ;)

Sl1V3R 02-11-06 09:54

Mdea...ai dreptate...dar totusi nu vreau sa mai incep nici o discutie aprinsa...i`m a good boy :lol:

helas 07-11-06 13:03

1 Attachment(s)
O Daca Ai Cap Ia-ti Alta (DACIA) preparata de un concept special in colaborare cu M-ul de la B.M.W si AMG de la Mercedes, cu minore particularitati :capac cromat rezervor (100 lire turcesti "tuning -targ-") semnalizare crapata la deruta, ornamet tripla (contur) de culaore alb murdar.Sper ca v-a da roade aceasta colaborare intre MaMG si TLX de la DACIA.

marius_lox 07-11-06 18:57

1 Attachment(s)
un kitch micut am reusit sa prind si eu! pacat ca nu am poze si cu ea din fata, ca acolo erau mai multe combinatii de culori:D

sprinter 07-11-06 21:50

Doamne ce penala e dacia aia albastra :))

Acc3l3ratoR 08-11-06 21:00

:rolleyes2
Si ce e asa kitch la dacia asta ?
Hmmm....

;) Asta e deja clasic... un kit GTI...si atat...poate e de la galbenu ala...
Eu tot nu cred ca e chiar asa kitch...

sprinter 09-11-06 09:17

E doar foaste urata combinatia de albastru cu galben ... si modul cum sunt combinate ... plus ca la bara din fata .... are semnalizatoare in loc de tampoane ... sau ce ar fi trebuit sa fie acolo... deci ... dupa mine unu' ... dacia asta e un rateu

aleks 09-11-06 10:55

Quote:

Originally Posted by helas (Post 613566)
O Daca Ai Cap Ia-ti Alta (DACIA) preparata de un concept special in colaborare cu M-ul de la B.M.W si AMG de la Mercedes, cu minore particularitati :capac cromat rezervor (100 lire turcesti "tuning -targ-") semnalizare crapata la deruta, ornamet tripla (contur) de culaore alb murdar.Sper ca v-a da roade aceasta colaborare intre MaMG si TLX de la DACIA.

bwuhahahaaa:twisted: :twisted: :twisted:
mamaaa, multe idei le mai trec unora prin cap :o :lol: :lol:

helas 09-11-06 17:42

Mai!

Dacia aia a fost tunata cu multa imaginatie, cred ca nu a dormit noptile gandindu-se la combinatia de culori,gentile din aluminiu-plastifiat, ce sa mai.... ne dam cu parerea despre bijuteria omului.Sa aiba bafta s-o tina in parcare ca daca iese cu ea prin orasel il huiduie lumea nu altceva.

varu21 10-11-06 17:25

e a ta marius si nu ne spui:)?????

sprinter 13-11-06 10:57

2 Attachment(s)
Deci.... in prima poza avem un mertz.... care cand a iesit din fabirca ... a fost frumos .... acum proprietarul la facut varza.... pt ca a pus niste"prize de aer" cromate si vopseaua e varza rau .. si in a 2 a..... mi au placut ... jucariile din geam :)))

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning