![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Sper ca ai venit cu forte proaspete Radule, ai nevoie ! :wink:
|
5 Attachment(s)
Salut.
Eu raman la acelasi capitol, "how to.." Am cumparat un BMW 507, dar cand l-am primit am cam fost dezamagit, mai ales de aspectul rotilor. Ca sa ramana la mine, ma gandeam sa ii personalizez "burta" ca e prea albinos si sa ii fac ceva cu rotile alea, ca sunt asa subtiri si urate!! Aveti idee ce as putea face la roti? Sa schimb decat anvelopele? Cam greu de gasit... Sau rotile cu totul, dar au sistem ciudatel de prindere... Am pus cateva poze, dar sunt facute cu telefonul (si are o camera jalnica)... |
1. Doar nu decat (in contextul respectiv).
2. Rotile alea se potrivesc perfect cu modelul respectiv, nu e o pisicuta sa-i pui roti late stil tuning. Sistemul de prindere Motormax mi se pare unul din cele mai reusite (se potrivesc si rotile Maisto fara nicio modificare). 3. Ti s-a atras atentia si pe pagina trecuta ca nu aici se posteaza pe tema asta. E ultimul avertisment, pe urma incepem cu sanctiunile. |
Quote:
|
am si eu o intrebare machetele de scala 1/32 cati cm au??:oops:
STIMA |
Cauti pe net dimensiunile masinii reale, imparti la 32 si afli dimensiunea machetei.
|
pai si calculez tot [lungime+latime+inaltime:32?]
STIMA, o seara placuta in continuare |
Quote:
Lățimea mașinii:32=lățimea machetei la scara 1/32. Īnalțimea mașinii:32=īnalțimea machetei la scara 1/32. Calculezi ce te intereseaza(bănuiesc că lungimea)... |
1 Attachment(s)
Azi navigam pe internet si am gasit la un colectionar din Franta o vitrina tip masa! Poftim? Exact! O vitrina tip masa.
Asadar cand isi bea cafeluta omul de dimineata poate admira linistit si colectia de machete. Este o idee inedita si as adopta-o, insa cu machete la scara mai mica de 1:18, poate colectia Ferrari classico sa-si gaseasca locul in vitrina tip masa. |
Are 2 machete acolo care sigur i-ar aduce bani suficienti pentru cateva vitrine normale :shock:
|
Lancer si B22?
|
si r34 gt
|
mie imi plac cele safety cars, mai ales Mercedes CL
|
mie imi place masa :).... si seria 6