![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
|
si in legatura cu loganul de 1 43 da stiu ca exista ca am doua dar as vrea sa imi construesc unul de 1/24 dar nu stiam ce masina sa modific pentru a obtine rezultatul pe care il vreau
|
Quote:
|
si eu care credeam ca cei de pe forum ajuta, nu comenteaza....
PS:un comentariu la o intrebare nu ajuta la nimic, macar de raspunzi dupa ce comentezi:???::poke: |
Quote:
|
Quote:
ma rog,or fi ,eu nu asta vroiam sa stiu ,ci cum sa pun lsd-uri pe cayenne . atat!am facut o crima? |
Quote:
|
Quote:
ok,multumesc mult |
vreau sa cumpar si eu un bmw pisicutza sau un ursuletz daka stie cnv de unde zicetimi si mie plz...
|
1 Attachment(s)
Vezi pe sectiunea de vanzari ca sunt vreo 5-6 pisicute de vanzare acum.
Hai sa mai intreb si eu ceva pe topic...cum reproduc forma difuzoarelor pentagonale Sony (da-le-as cu ele in cap producatorilor si celor care au avut ideea asta)? Diametrul trebuie sa fie in jur de 10mm. O idee foarte buna am primit-o azi: confectionarea unei matrite, apoi aplicat silicon pe matrita pentru a obtine forma difuzorului. Alte idei? Am incercat deja sa fac din plastic, poxilina...nu am rezultate multumitoare. |
Vreau sa pun instalatii electrice la o masina.Cum fixez bateriile si sarma la capetele lor?Are idee cineva?
|
Quote:
|
bmw rate niste linkuri cu pisicutele de vanzare ca eu nu gasesc sau ursulet te rog mult ori aici ori pe privat dar te rog mult
|
S-au cam dat: https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...18-maisto.html
|
ok multumesc mult oricum
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning