![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
loganu` ii dulap ... asta-i sifonier ...
masininile mobilier ... :lol: ... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
:lol: dacia pe care am promis-o .... priviti doar ce stil... :lol: zici ca e din filmele alea cu hotzi in desert
acum vb serios: asa cum arata e o varza..daca ar duce-o la sfarsit fara buleli ar fi ceva .. dar nu cred ! |
vai de capu` meu... ce e aia? :D
|
mad max asta e
|
deci ideea e super ... are idei bune k m-am uitat la ea mult..pacat k omu nu prea e mester dupa cum se vede... masina se aude beton... rotile pe spate sunt late si mai mari ..pe fatza mai mici.. o sa-i mai fac niste poze..iar in interior nu are decat un scaun si volanu :D mai face zone cu ea asa ! oricum sita la faruri care dracu mai are? :) pacat ca e pusa aiurea ! cine stie! incetu' cu incetu'
|
Quote:
in fine...am vazut in costinesti o dacie neagra cu bot de urs,tunata asa,si un spate cu 6 stopuri de tractor....si neoane pe ea =)) deci...eram pe jos de ras,pacat ca era noapte si nu am putut sa-i fac poza. |
un compresor.. ce dracu o face cu aeru nu stiu ... ! din cate stiu eu poate gresessc..se foloseste la raba camioane plm..lui la ce ii trebuie nu-mi inchipui:lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
tu nu i-ai facut poze in Costinesti dar i-am facut eu
|
1 Attachment(s)
noul model de la SEBRING!!!
|
1 Attachment(s)
cautam ceva pe net ..
si am dat de cu totu` altceva ... uitatzi-va si voi ... kitch :D (parerea mea) |
1 Attachment(s)
toba super sport...
|
toba de pimp (vezi pestele de pe luneta)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning