![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
de ce nu e bine? este cu semnul la semn
|
Acestea sunt cele doua semne care trebuiesc sa fie unu langa celalalt. tu ai confundat sagetica aia cu un semn. Orcum nu cred ca este marea drama :)
|
nu mi-ai aratat care e semnul :) cred k nu ai mai urcat poza , mai baga odata
|
stai linishtit..k nui prblm...
|
1 Attachment(s)
scuze dar era prea mare.
|
aha , e la jumate , oricum bucsa fiind plina e dura in toate directiile
|
Salut! scuze de offtopic, as vrea sa-mi spui si mie daca poti denumirea exacta a culorii masinii sau cod culoare, multumesc frumos!Bafta!
|
9 Attachment(s)
Un articol si niste poze noi, k tot nu am mai zis nmk pe aici
|
Quote:
poti sa.mi zici si mie ce culoare este ce cod? |
bmw-moreangrun-metalic
|
tu vezi ceva de ceasurile alea de pe stalp ? ceasul mai bine zis. si puteai sa ii pui o temperatura de ulei sau /si voltaj ,ca apa doar o ai pe bord. + cred ca stateau mai bine in bord undeva,ssub obc eu sau in dreapta brichetei.nu da cu pietre e doar o sugestie,masina fiind foarte frumoasa pana la ceasurile alea :P
|
ceasul de apa l-am pus pt drift k este un ceas cu worning reglabil si ca sa nu am surprize l-am pus acolo pt a-l sub ochi tot timpul, chestia e k l-am construit pe suportul original si nu a iesit asa cum mi-as fi dorit dar pe viitor poate il voi reface sa arate mai bine, oricum cand l-am montat a fost pus pt practicalitate si nu doar aspect, nu dau cu pietre ca nu am de ce orice parere este bine venita
|
Bravo frate! Frumos articolul, frumoase pozele!!! Succes in continuare cu silvia :) si numai bine
|
Quote:
LE acum vad ca are vasc. daca nu ai electroventilator,trage i unu de 750i si il pui pe buton ,sau sonda,daca te chinuie talentul :P dar pt drift si ocazii dinastea iti recomand sa lasi pe buton electroventilatorul :) |
se vede langa bricheta butonul on off de la electroventilator daca nu ma insel :D deci are :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning