![]() |
Re: Fete la volan
Quote:
P.S Pentru cei/cele care nu au fost, nu ezitati sa mergeti la anu' ;) https://forum.4tuning.ro/608-campiona...pe/page-5.html |
5 Attachment(s)
upsss ...paparatziiii :lol: ....
|
ce surpriza mi-ai facuuut!!!!!8)
ai avut un "tun" mare,daca ai reusit sa faci asa poze.intre noi era "doar" pista intreaga.multumim frumos!:-) |
2 Attachment(s)
deoarece eu nu te cunosc, doar dupa user name, pozele au fost facute de Fast Racer Sonic (moderatorul de pe Hunedoara/Deva) :D.... in prima poza sunt eu (cel care statea de vorba cu Gratzian) in a II a poza e F.R.Sonic :D :flower:
|
Ba cum m-ai demascat :p chiar poza cand ma sugrumam cu zoomuri dupa tine si baietii si fetele din pozele puse de tine mai sus :)
Trixi ma stie din vedere ca ne-am mai intalnit la evenimente de genu ;) PS: am cautat si Prigatul sa-l pozez dar nu l-am gasit |
prigat de bihor..... sa nu se inteleaga altceva!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:
ce gangsta` ii trixi cu alex pe acolo.... m-am bronzat cu dungi... voi? |
deci tu esti "de vina" pt aceste poze????:lol:multumim frumos,F.R.Sonic!!!
prigatul de bihor,anul asta a fost la poarta,sambata seara.Gabi,chiar avea nevoie maaare sa se revada cu el.:lol: da,Flo,eu am botul ars!cit am stat acolo la poarta,m-am prajit cum nu m-am prajit in august la strand! |
Quote:
Eu unul m-am bronzat pe gāt de mă ustură şi acum, de la tăiat bilete mi se trage :lol: F.R. Sonic, multumiri pentru poze ;) |
Aleks :)) vezi ca e topic despre fetele de la volan din Oradea :)) nu ma fa sa te atentionez :)) (glumesc) :P P.s. am pierdut si acest eveniment deoarece am ramas amanet in turda cu masina fara turbina :(( T
P.s.2 Trixi pare mai gangsta` in poza decat toti :D |
1 Attachment(s)
eu sunt fata la volan si voi discutiati cu mine acilea:-)
da' totusi,cum ai facut tu traseul oradea-turda-cluj????:shock: si nu in ultimul rind,permiteti-mi sa va prezint adevarata vedeta: |
1 Attachment(s)
cinci caractere
|
geniaaalllll :lol::lol::lol:
a se mentiona,ca fata nu la volan consuma bautura respectiva! |
Quote:
Quote:
|
ce subiecte interesante :))
|
secret de stat...... :D sau... de betzie..... da orcum ii secret....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning