Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/53843-nsl-filiala-piatra-neamt.html)

RapJustin 29-03-11 12:19

Re: NSL, filiala Piatra-Neamt

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 4208695)
1. Ma deranjeaza pentru ca sunt pozele mele , munca mea ....si macar din bun simt puteati sa ma intrebati .
2. Normal ca sunt mandru de ele ....dar revin la primul punct . Nu conteaza ca au numele ( desi daca te uiti nu se intelege nimic , dar in fine ) ...conteaza doar faptul ca puteati sa-mi ma intrebati ...sunt atatea cai de comunicare...telefon / mail / messenger ...etc etc .
3. Justin ...esti baiat bun ...dar nu fi ipocrit ;) . Si tu ai fi reactionat la fel daca ai fi fost in locul meu . :rolleyes2

Scuze. Acum am vazut ca nu apare semnatura pe pozele din slide.. M-am uitat doar in pozele puse de tine si nu sunt ipocrit;)

RyaN- 11-04-11 20:16

Ce caterinca... :lol:

BooGyBoy 12-04-11 07:42

da ryan..wow!!..grav :))

BorosCiprian 24-05-11 00:04

E deja plin de panza de paianjen topicul ?

valy_04TRR 24-05-11 07:49

Quote:

Originally Posted by BorosCiprian (Post 4346754)
E deja plin de panza de paianjen topicul ?

unde vezi tu panza ? sau macar vre`un paianjen ceva? ;)) :lol:

GabelloU 24-05-11 13:06

Da ce mai e cumva filiala NSL in Piatra-Neamt ? Care ''este'' membri?

valy_04TRR 24-05-11 15:37

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 4347568)

care este, este....

nick_nasta 25-05-11 12:26

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 4347568)

dar cand a fost? :rolleyes2

RapJustin 25-05-11 13:13

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 4350152)
dar cand a fost? :rolleyes2

Cand afli sa ne spui si noua:D

nick_nasta 25-05-11 13:16

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 4350257)
Cand afli sa ne spui si noua:D

Ce rost mai are sa dezgropam mortii? :)) Oricum au fost si zile frumoase, sa ne rezumam la alea 8) :blahblah:

valy_04TRR 25-05-11 16:08

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 4350262)
Ce rost mai are sa dezgropam mortii? :)) Oricum au fost si zile frumoase, sa ne rezumam la alea 8) :blahblah:

au ramas amintirile intr`adevar :-<

CT-07-APV 05-09-11 23:23

Eu propun sa va uniti fortele si sa refaceti ceea ce a fost pentru ca eu v-am cunoscut ca un grup de prieteni. Sincer mi-a placut foarte mult la voi si as vrea ca data viitoare cand ajung in Piatra sa va regasesc la fel. Daca nu la fel de multi macar sa fiti uniti. NU lasati deoparte ceva ce va place. NU lasati sa faca altul pentru voi. Hai baieti putin optimism

valy_04TRR 07-09-11 22:47

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 4567433)
Eu propun sa va uniti fortele si sa refaceti ceea ce a fost pentru ca eu v-am cunoscut ca un grup de prieteni. Sincer mi-a placut foarte mult la voi si as vrea ca data viitoare cand ajung in Piatra sa va regasesc la fel. Daca nu la fel de multi macar sa fiti uniti. NU lasati deoparte ceva ce va place. NU lasati sa faca altul pentru voi. Hai baieti putin optimism

daca ar fi mai multe persoane poate ar fi ceva, dar e foarte greu. multi suntem prieteni intre noi in continuare. :)

CT-07-APV 07-09-11 22:51

Pai asta e ideea sa fiti prieteni. Ce mare lucru sa va intalniti la fel doar ca sa fie niste parasolare sau buline pe masini. Pentru ca aia este defapt diferenta. Dintr-un grup de prieteni si pasiune se va naste ceva frumos

valy_04TRR 07-09-11 22:57

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 4571889)
Pai asta e ideea sa fiti prieteni. Ce mare lucru sa va intalniti la fel doar ca sa fie niste parasolare sau buline pe masini. Pentru ca aia este defapt diferenta. Dintr-un grup de prieteni si pasiune se va naste ceva frumos

intr-adevar, doar ca din cati prieteni suntem nu stiu daca mai au 3-4 pe masini parasolar si bulina...

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning