![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
DRUMURI BUNE! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
aia in care erau 8 insi si au murit toti avea si ESP si airbag
|
Oricum,una peste alta;loganu si cielo (cam) este masina romanului de rand,fie ea buna sau rea.Dak nu e asa contrazi-ma.DRUMURI BUNE!
|
Quote:
p.s. pe mine ma salvat de multe ori chiar zilele trecute domnu maxis astept raspun da |
Quote:
P.S: nu te pune cu prostu ca are mintea odhnita,sau are scoala,ptr cultura ta generala. lol. |
Am uitat sa te intreb ,sirnenea,ce masina conduce domnia dumneavoastra?
|
domnia mea conduce o dacia nova si un logan 1.6 full
si ca tot esti atat de "destept" daca roata nu se blocheaza nu e logic ca poate opri mai repede si sa sti ca se cunoaste si la dacia si la toate prezenta abs si ca fapt divers u ce conduci ??? |
ABS-ul nu iti salveaza viata doar politza de asigurare :) ABS-ul face diferenta la un accident usor, la peste 80 km/h efectele ABS-ului tind spre NULL :D sau "bgmias frana in el de ABS" :D pentru cunoscatori. Eu am 1.6 si singurii care nu vor sa se dea din fata cand le fac cu farurile ca merg cu 120 pe banda 2 sunt cei cu Cielo Executive :D asa ca acest Vs. se refera poate la IQ sau incapatanarea soferilor. :P
|
Am Cielo executive, si am mers 20.000km cu el, am mers cu 180( pe gaz ) si nu tremura deloc doar face zgomot , cu 185 ( pe benzina ). Isi face treaba . Nu imi place la el faza scurta, ca tranca cablu de la vitezometru la relanti. Nu am avut probleme cu ea , majore. Dar cum iti e si norocu , poti sa iei o masina numai cu belele sau sa nu aiba belele, sau una care sa traga mai bine decat celelalte . Oricum Cielo e o masina cu multe probleme asta daca intri pe daewooclub.ro la forum si gasesti oameni cu multe probleme la cielourile lor.
Cat despre Logan , m-am urcat in el la volan si nu mi-a placut deloc ... parca stai pe o stanca si in jurul tau e prapastie .. prea mult spatiu nefolosit.. si un prieten si-a vandut-o ca sunt piesele prea scumpe si cam instabil in curbe. Cu tot cu abs si airbag tot nu as alege logan . |
Quote:
|
loganul este o masina mai buna cielo . are o motorize mai buna , iar la sigurantza nu se pune problema , am vazut la tv anu trecut un logan a intrat la 120 sunb un tir ... masina arata ca o gramada de fier contorsionat dar ce este ce mai importont pasagerii au scapat cu ranii minore , logan este conceput de renault care produce cela meai sigure masini la ora actuala din lume , incercati sa intratzi cu un cielo dub un tir la 120 ... si sa ne spuneti cum a fost cu toate ca nu prea cred ca ne vetzi mai putea spune . din cate stiu cielo nu a fost testat de euroncap .... oare dc ?? ... acum fiecare alege ce vrea eu aleg logan , alti aleg cielo , fiecare face ce vrea cu viata lui ...
Sa auzim numia de bine . :) |
a-ti vazut cum arata loganu taxi implicat in accidentul din bucuresti in care au murit cei 2 tineri regizori romani? soferu si cei 2 morti pe loc, un adevarat morman de fiare vechi, iar Porsche`ul avea doar botu sifonat, nici macar parbrizul spart;)
|
bai maska!vezi ca tu faci comparatzie intre o mashina de 9000 euroi si una de 75000 de euroi!cum vroiai sa arate loganu' cand intri in el cu 150-160 km/h?
arata-mi o mashina din clasa loganului in care pasagerii supravietuiau in aceleasi circumstante! |
City,vezi k ala nu avea 150-160 si avea 120km/h.Nu mai face-ti din tantar armasar k nu e asa.Si zilele trecute am avut accident cu o solenza la o viteza de +/- 85 km/h si la cielo meu ia cazut bara si s-au rupt prinderile la un far,iar cel cu solenza ,pe langa faptul k era sa se rastoarne a mai avut si portbagaju varza si punte rupta pe spate cu tot cu roata rupta;si ptr ce ca nu a vrut sa opreasca la stop.ORICUM ,KND E SA MORI ,MORI SI IN CEA MAI SIGURA MASINA DE PE LUME.INDIFERENT KRE AR FI EA.
DRUMURI BUNE! P.S; ptr Bylla,cat de sigur este loganu facand paralela la accidentul din bucuresti?!Vezi astea nu au mai avut zile de trait. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning