Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

maxis 20-08-06 22:14

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 523260)
cred ca multi dintre cei care intra aici nu au nici permis de conducere.cielo executive nu se fabrica avand acea dotare numita ABS.nu se poate pune nici optional.logan da.stiti ce inseamna cu ABS si fara ABS? DIFERENTA DINTRE VIATA SI MOARTE,stimati conducatori auto!cred ca unii de aici nu stiu nici care dintre pedale actioneaza frana.

Poate ca sunt si cativa care nu au permis pe aici,dar majoritatea au.Si sa stii si u ca diferenta dintre viata si moarte nu este ABS-ul ,ci este PRUDENTA.Cate masini cu abs au fost facute varza?Iti dau si raspunsul ..........fff multe si stii si d c,ptr ca s-au increzut prea mult in el;las k am abs si ma ajuta.........si ?Uite k nu la ajutat.Nu contest faptul k nu te ajuta abs,dar nu la logan si stii si u d c.Si ptr cultura ta generala,afla k distanta de franare la ABS ESTE MAI MARE,decat la cea fara abs.Si dak nu ma crezi mai intereseaza-te si mai vb.Si scuza-ma ,cati ani spui ca ai domnule conducator auto?
DRUMURI BUNE!

Race 20-08-06 22:35

Quote:

Cate masini cu abs au fost facute varza
Cate masini cu ESP s-au pocnit de pom ? Cate masini cu air-bag-uri au avut pasageri morti sau raniti grav ? Acelasi raspuns ca la intrebarea ta:foarte multe.Deci ar trebui scoase de pe masini toate dotarile de siguranta activa si pasiva atata vreme cat nu sunt 100% sigure.Ce te intereseaza pe tine o sansa din 2 sau 3 sau 5 sa scapi ?! E doar viata ta,iti poti asuma riscul...:rolleyes2

Quote:

Nu contest faptul k nu te ajuta abs,dar nu la logan
Explicatie ?

Quote:

distanta de franare la ABS ESTE MAI MARE,decat la cea fara abs
S-a mai purtat discutia asta din cate imi aduc eu aminte.Cauta si o sa afli de ce argumentul tau e stupid.

vectra_gts 21-08-06 07:11

aia in care erau 8 insi si au murit toti avea si ESP si airbag

maxis 21-08-06 12:02

Oricum,una peste alta;loganu si cielo (cam) este masina romanului de rand,fie ea buna sau rea.Dak nu e asa contrazi-ma.DRUMURI BUNE!

SirNenea 21-08-06 12:06

Quote:

Originally Posted by maxis (Post 526264)
Poate ca sunt si cativa care nu au permis pe aici,dar majoritatea au.Si sa stii si u ca diferenta dintre viata si moarte nu este ABS-ul ,ci este PRUDENTA.Cate masini cu abs au fost facute varza?Iti dau si raspunsul ..........fff multe si stii si d c,ptr ca s-au increzut prea mult in el;las k am abs si ma ajuta.........si ?Uite k nu la ajutat.Nu contest faptul k nu te ajuta abs,dar nu la logan si stii si u d c.Si ptr cultura ta generala,afla k distanta de franare la ABS ESTE MAI MARE,decat la cea fara abs.Si dak nu ma crezi mai intereseaza-te si mai vb.Si scuza-ma ,cati ani spui ca ai domnule conducator auto?
DRUMURI BUNE!

ba omule nu iti zic ca esti prost si mai toate cele (nu ca nu ai fi ) dar zi-mi si mie ce face abs daca tot ai ceva cu el
p.s. pe mine ma salvat de multe ori chiar zilele trecute
domnu maxis astept raspun da

maxis 21-08-06 12:30

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 526775)
ba omule nu iti zic ca esti prost si mai toate cele (nu ca nu ai fi ) dar zi-mi si mie ce face abs daca tot ai ceva cu el
p.s. pe mine ma salvat de multe ori chiar zilele trecute
domnu maxis astept raspun da

DAK CITESTI MAI BINE CE AM POSTAT O SA-TI DAI SEAMA CA NU AM NIMIC(nu contest ca nu este bun,dar nu la logan),ASTA SCRIE .SI PUTIN RESPECT TOTUSI CA NU DA BINE LA IMAGINEA TA.ABS NU ITI BLOCHEAZA ROATA IN TIMPUL FRANARII,POATE CAUTI PE ALTII CU CARE ITI TIN FIGURILE SI POATE CA SUNT PE LANGA CU SUBIECTUL ABS.DAK NU STIAM CE INSEAMNA NU POSTAM,TOTUSI.
P.S: nu te pune cu prostu ca are mintea odhnita,sau are scoala,ptr cultura ta generala. lol.

maxis 21-08-06 12:31

Am uitat sa te intreb ,sirnenea,ce masina conduce domnia dumneavoastra?

SirNenea 21-08-06 12:55

domnia mea conduce o dacia nova si un logan 1.6 full
si ca tot esti atat de "destept" daca roata nu se blocheaza nu e logic ca poate opri mai repede si sa sti ca se cunoaste si la dacia si la toate prezenta abs
si ca fapt divers u ce conduci ???

Feryan 21-08-06 13:03

ABS-ul nu iti salveaza viata doar politza de asigurare :) ABS-ul face diferenta la un accident usor, la peste 80 km/h efectele ABS-ului tind spre NULL :D sau "bgmias frana in el de ABS" :D pentru cunoscatori. Eu am 1.6 si singurii care nu vor sa se dea din fata cand le fac cu farurile ca merg cu 120 pe banda 2 sunt cei cu Cielo Executive :D asa ca acest Vs. se refera poate la IQ sau incapatanarea soferilor. :P

patronu 21-08-06 13:48

Am Cielo executive, si am mers 20.000km cu el, am mers cu 180( pe gaz ) si nu tremura deloc doar face zgomot , cu 185 ( pe benzina ). Isi face treaba . Nu imi place la el faza scurta, ca tranca cablu de la vitezometru la relanti. Nu am avut probleme cu ea , majore. Dar cum iti e si norocu , poti sa iei o masina numai cu belele sau sa nu aiba belele, sau una care sa traga mai bine decat celelalte . Oricum Cielo e o masina cu multe probleme asta daca intri pe daewooclub.ro la forum si gasesti oameni cu multe probleme la cielourile lor.
Cat despre Logan , m-am urcat in el la volan si nu mi-a placut deloc ... parca stai pe o stanca si in jurul tau e prapastie .. prea mult spatiu nefolosit.. si un prieten si-a vandut-o ca sunt piesele prea scumpe si cam instabil in curbe.
Cu tot cu abs si airbag tot nu as alege logan .

maxis 21-08-06 21:58

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 526820)
domnia mea conduce o dacia nova si un logan 1.6 full
si ca tot esti atat de "destept" daca roata nu se blocheaza nu e logic ca poate opri mai repede si sa sti ca se cunoaste si la dacia si la toate prezenta abs
si ca fapt divers u ce conduci ???

Am condus ptr o perioada de 3 luni masina lu tata ,un logan ,pana mi-am luat cielo pe care il si conduc in mom actual.Si de aici am facut si comparatiile care au fost.In mom de fata loganu are 50000 km parcursi iar cielo 18000 km.Si oricum cielo e mult mai estetic decat loganu atat la int. cat si la ext.;k este el mai vechi decat loganu asta e.Mie unu nu imi place loganu ,esti in el de parca nu ai mai fii;nici in jeep ,dar nici in tractor.Si hai sa lasam amabilitatile pe alta data.

Bylla 24-08-06 00:43

loganul este o masina mai buna cielo . are o motorize mai buna , iar la sigurantza nu se pune problema , am vazut la tv anu trecut un logan a intrat la 120 sunb un tir ... masina arata ca o gramada de fier contorsionat dar ce este ce mai importont pasagerii au scapat cu ranii minore , logan este conceput de renault care produce cela meai sigure masini la ora actuala din lume , incercati sa intratzi cu un cielo dub un tir la 120 ... si sa ne spuneti cum a fost cu toate ca nu prea cred ca ne vetzi mai putea spune . din cate stiu cielo nu a fost testat de euroncap .... oare dc ?? ... acum fiecare alege ce vrea eu aleg logan , alti aleg cielo , fiecare face ce vrea cu viata lui ...
Sa auzim numia de bine . :)

The_Mask 26-08-06 12:03

a-ti vazut cum arata loganu taxi implicat in accidentul din bucuresti in care au murit cei 2 tineri regizori romani? soferu si cei 2 morti pe loc, un adevarat morman de fiare vechi, iar Porsche`ul avea doar botu sifonat, nici macar parbrizul spart;)

Ciky 26-08-06 14:48

bai maska!vezi ca tu faci comparatzie intre o mashina de 9000 euroi si una de 75000 de euroi!cum vroiai sa arate loganu' cand intri in el cu 150-160 km/h?
arata-mi o mashina din clasa loganului in care pasagerii supravietuiau in aceleasi circumstante!

maxis 26-08-06 15:45

City,vezi k ala nu avea 150-160 si avea 120km/h.Nu mai face-ti din tantar armasar k nu e asa.Si zilele trecute am avut accident cu o solenza la o viteza de +/- 85 km/h si la cielo meu ia cazut bara si s-au rupt prinderile la un far,iar cel cu solenza ,pe langa faptul k era sa se rastoarne a mai avut si portbagaju varza si punte rupta pe spate cu tot cu roata rupta;si ptr ce ca nu a vrut sa opreasca la stop.ORICUM ,KND E SA MORI ,MORI SI IN CEA MAI SIGURA MASINA DE PE LUME.INDIFERENT KRE AR FI EA.
DRUMURI BUNE!
P.S; ptr Bylla,cat de sigur este loganu facand paralela la accidentul din bucuresti?!Vezi astea nu au mai avut zile de trait.

All times are GMT +2. The time now is 23:48.

- Copyright 2026 4Tuning