![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
miscare ceva?
|
oleac miscare noah nu prea mult ca strika:-P
|
cand ma primiti si pe mine la meeting cu golfu?
|
mai pe aci nu prea e miscare toti is pe wsr sal
|
Alex, cand vrea cucu tau, numa` hai, sa vedem si noi roscata ta :D S-a mai scris, intalniri sunt in fiecare vineri de la ora 20.00 pe Str Independentei, in parcarea de vis-a-vis de Heat 8)
|
salut...deci......ami 17 ani,sunt in liceu cls 11...imi plac masinile la nebunie ,sistemele audio imi place sa umblu la masini:D ...sa le pregatesc de vopsit chestii de astea...in martie urmeaza sa incep scoala de sof....
si ce caut aci pe forum......pai prieteni si de genu:P.... daca mai vretzi sa aflati scrietzi |
Salut koozika, si bine-ai venit printre noi...
|
Salut koozika
|
buna fratilor m-am gandit si eu sa-mi fac cont pe 4tunning pt ca deja nu ma mai puteam abtine......va urmaresc de mult forumul si sper ca in curand sa apar si eu pe thread-ul membrii se prezinta->masina mea->bmw.sunt un super fan al ursuletzelor si imi doresc ca pe viitor sa ma inscriu intr-un club de raceri din oradea sau din judet...........pana atunci toate cele bune si de abia astept sa va cunosc pe toti in special pe fanii de ursuletze......:twisted:
|
Salut ursule... pune si tu ceva poza cu ursuletzul tau... bine ai venit...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu are imp. intr-o zi o sa fie... cat ai dat pe ea?... si pe mine m-ar interesa unu frumos si ieftin:)...
|
650 euro dar trebuie facut motorul ca scoate fum de la 5000 de ture in sus dar nu e nimik ca mai am 500 de euro de rezerva pt motor :D cand aud de unul ieftin promit sa iti dau un pm,dar cat esti dispus sa dai pe un ursuletz.......? ca sa stiu cam la ce pret sa ma orientez......
|
Baietzii as avea o intrebare....un user ca si mine stock cum ajunge sa fie de-al casei??????
|
dupa ce treci de un anumit numar de mesaje scrise...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning