![]() |
Re: Machete stock!
Quote:
din italia mi-a adus-o un baiat stia ca mai am acasa si mi-a adus! a zis ca o sa mai aduca dar nu a mai venit acasa de mult:Dpoate facem un schimb eu sunt cu BMW-urile:d TE ROG SCRIE CORECT GRAMATICAL DE DEJA M-AM SATURAT SA ITI CORECTEZ FIECARE POST! |
Si pe mine ma intereseaza dar pe negru de preferat nu la schimb ci contra-cost daca pretu' e oke.Daca se poate sa ma anunti;):arrow:
|
Quote:
si eu vreau una.. rosie... sau neagra..:rolleyes2 BRERA 1:24 HONGWELL contra cost :D |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Renault Alpine A110
Scara:1/24 Bburago:arrow::arrow::arrow: Chrysler Me Four Twelve Scara:1/24 Maisto:arrow::arrow::arrow: Attachment 432211 Attachment 432212 Attachment 432213 Attachment 432214 Attachment 432215 Attachment 432216 Attachment 432217 Attachment 432218 Attachment 432219 |
5 Attachment(s)
Un Alfa Romeo GT Coupe
1/18 In curs de vopsire( white chocolate+capota + portbagaj+plafon-negru) Scuzati lipsa finisajelor;)) |
1 Attachment(s)
Mi-am luat-o astazi seara si nu am avut la indemana decat sa ii fac poza cu telefonul dar sunt prea mandru de ea :twisted:
VW Van Samba - Burago - 1/32 |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
6 Attachment(s)
Dodge Challenger R/T
Scara : 1/24 Producator : Maisto Kit |
Quote:
|
Quote:
http://toys.search.ebay.com/Ford-Mus...chiZQQsaprcloZ |
astept poze..dupa vopsire.. am vazut aseara in Real asemanatoare ...de nu indentica.., dar e cam naspa gri asta metalizat..;) , caut un mustang... :rolleyes2 fastbach '67 :D
In legatura cu vopseaua metalizata..si mie mi se pare ca masinutele nu mai au nici un farmec metalizate in asa hal.. |
3 Attachment(s)
mi-am gasit un mustang '67 GT :D
care va intra in modificari...sper sa iasa.. ce vreau sa ii fac.. poze.. cu el :D:arrow: poze...mai clare next time :D ..i'm not in mood :???: [sunt prea obosit de poze :cry:] |
bodyspeed ...daca faci poze mai clare ...facem un challenge?? este 1/24 nu? am si eu unul exact la fel... cred
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning