![]() |
Re: BR 40 YUL
felicitari pentru masina,
e chiar frumoasa, am avut ocazia sa o vad si de aproape, :) e chiar reusita. |
exact asa vreau sa o las si eu, daia am si cerut poze din lateral:D vreau sa nu se vada cauciucul la cat de lasata e pe spate:D cel putin asta e visul meu, ramane de vazut daca e posibil...
cat ai taiat din arcuri? |
sal. frumoasa masina!imi place ca e lasata jos si arata bine asa...tin sa te aplaud ptr zgomotele tobei produse pe calarasi si bataiala in lateral a prietenilor tai:peace:..bafta
|
de pe fata am taiat 3 spire + 1.5cm din filetu la amortizor.
iar pe spate 2 spire si 3 sferturi. grigo: multumesc, dar cand ai vazut-o? neamtzu: multumesc, dar nu numa prietenii mei se bataioe in lateral, mai face si a mea cand are chef...:D:D:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
la fel!
|
Quote:
|
poti sa scurtezi tija sau corpul, dar nu ai de ce...
|
Quote:
|
daca e prea scurt arcul cand e amortizorul intins la maxim poate sa joace ,sa atinga in roata chestii de genu, o scurtare a cursei poti evita posibile incidente
|
eu am taiat din filetu de jos de la amortizor, si am scurtat tamponul acela de cauciuc de sus.
dar pt k am coborat amortizorul acum imi atinge cauciucul in taler... pentru ca sunt gumele f late... |
Frumoasa masina...Felicitari pentru ca meriti din plin...o masina clasica si originala. Ce zici crezi, numarul ar arata mai bine sub bara?!...pacat de bara la cat de nichelata este:D...
|
Masina ta de ce nu e pe topicul "dacii care se fac remarcate"? Nu e destul de bling bling sau n-ai pile?
|
cu pilele e mai nasol. mai multe meritau sa fie acolo, dar...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning