![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
sambata a fost ceva activitate pe aici?:poke:sau ati stat cumintei cat am fost noi plecati?
am primit o oferta sa facem in oras la noi o filiala a clubului GrillFest Limit Law...ce spuneti?sunteti de acord?:???: |
Quote:
2 la mana, cred ca este o idee proasta sa faceti o filiala. De ce nu vreti voi sa va faceti clubuletul vostru? voi intre voi sa va organizati si voi intre voi sa va dati socoteala si tot. E doar parerea mea si in timp daca nu acum, probabil o sa'mi dati dreptate. P.S. Luati exemplul Katana ;) Eu va urez mult succes! |
Quote:
am vrut sa-mi incerc norocul...nu ma asteptam sa ma accepte...eu nu am spus niciodata ca masina mea e gata,sau ca ce frumoasa e...mai am foarte mult de munca la ea..sunt constient de defectele care le are!!!macar stiu ca am lucrat eu la ea,nu am dus-o la nu stiu ce firma de tuning ca altii :rolleyes2 si nici macar sa nu o faca cum trebuie!!!si iti spun eu sigur k daca era facuta de vreo firma era privita altfel...chiar daca arata la fel! e foarte greu sa o iei de la capat...doar cei care au trecut prin ce-am trecut si eu stiu....si mai ales ca la mine nu curg banii din cer...oricum,sper sa rezolv toate problemele in vara asta:???: si trebuie sa recunosti ca mai erau cateva masini care nu prea isi aveau locul acolo...:lol: mie mi-a propus cineva din clubul respectiv sa facem filiala si am zis sa-i intreb si pe baieti,sa vad ce parere au...stiu ca e ceva mai complicat sa deschizi un club...dar o sa ne documentam sa vedem ce si cum.. |
Quote:
2) Masina ta era stock. Folie si jante nu e tuning. Ai confundat locul de expo cu parcarea pt masini. 3) Putin ma intereseaza ca ai bagato sau nu. Ideea e ca lumea se uita, vede si ce zice "ia uite ba ce masini au astia in Neamt...asta'i tuning la ei ba...de a aduso la expo"...intelegi? ...si cam distorsionezi. 4) Quote:
5) Quote:
6) Mai erau fff multe masini care nu aveau treaba acolo dar de ele nu imi pasa ;) 7) Mai suparat cu postul tau. Eu team invitat la o discutie privata sa iti spun chestiile astea, ai tinut mortis sa le arunci public. Acum astept sa ma musti iar... 8) Scuzele mele ca mam bagat cu o parere si un sfat...imi dau seama ca leai luat destul de rau... |
Quote:
1. Morph a facut la masina si singur dar a preferat sa faca ceva de calitate,sa fie ceva frumos,cum sunt multe masini frumoase de pe forum. 2.A bagat multi bani pe care i-a muncit,nu i-au cazut nici lui din cer. 3.Omul ti-a spus frumos,nu a dat cu paru' si tu faci apropouri de tot rahatu. 4.AIA NU E MASINA DE EXPO ! Folie,jante,badboy nu e tuning,e stilizare ;) |
Quote:
cat despre golful meu...e putin mai mult decat jante si folie...chiar dak mai trebuie finisat si revopsit!totusi s-a muncit mult la masina asta..pacat k nu mi-a iesit de la inceput cum vroiam...:cry: oricum,nu are rost sa ne certam pe faza asta... |
Quote:
P.S. Da ca ai fugit singur si nu ai mers cu noi astia anuntati tot nu te iert =)) (asta ca sa inchei cu o gluma) |
nu e vorba ca nu am vrut sa merg cu voi...dar am preferat sa merg linistit...nu va cunosc pe toti si urasc chestia ca mergem toti undeva si unii o iau inainte...in plus nu stiam ca voi veni decat pana in ultima clipa...am vorbit cu alin daca mai este loc acolo unde v-ati cazat voi si daca tot nu era loc am zis ca na nu am loc si eu...si am decis sa o iau usurel....dar promit ca data viitoare o sa ma alatur si eu...bineinteles daca am si eu loc....
|
Ia nu va mai certati.:-)........... pentru ca .......
VINERI 21 MAI orele 18:00 vis-a-vis de Zimbrarie (zona Manastirea Neamt) .....se aduna lumea pentru a 2-a etapa "de jucat" pe dinstanta de 402m (cunoscatorii stiu de ce). ....sunt asteptati de la cei mai mici pana la cei mai mari....in cai putere bine.inteles. P.S foarte mult surprize s-au anuntat deja din partea participantilor. VA ASTEPTAM "SA CRESTEM MARI" |
Quote:
Sanatate si succes la adunare! Sa va asteptati la rosu'albastru...peace |
Quote:
morpheusmaster ...totul se desfasoara intr.un cadru privat..iar daca apar rosi'albastri nu au ce face....(doar cu "foaie la mana")......Anunta si u te rog doritorii din Roman si poate ne incanti si u cu prezenta. "SA CRESTEM MARI" |
Quote:
Peace man (te astept) |
Din pacate nu l.am putut "mitui" pe Busu sa ne dea putin soare => INTALNIRE ANULATA.
...dar cum isi va mai reveni un pic vremea cu siguranta NOI (cei din Targu Neamt) vom organiza ceva frumos. "SA CRESTEM MARI" |
dap asta e,nu putem `opri ploaia`.
asteptam sa se usuce asfaltul,pana atunci strangem bani de gaz,cauciucuri,ambreiaje...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning