![]() |
Re: BZ 88 CVM
dupa parerea ta de ce ar avea nevoie?ce i-ar trebui facut ca s iti placa si tie?
|
intamplator,zilele trecute,am reusit sa fac niste poze WID-ului
|
4 Attachment(s)
cateva dt ele si una cu CVM-ul
|
Am si eu o întrebare:in loc sa înscriu cvm-ul pe numele meu as putea s fac procura cu proprietarul?in talon scrie ca mașina este instrainata din 2009 si mereu ma fuge poliția când ma opreste.ca s-o înscriu am înțeles ca ar costa 900 de euro.
|
Quote:
|
dute fuga la notar si spunei ca vrei sa o inscri masina fara sa mai platesti taxa aia pisata.......si o sa-ti explice el cum se face cu partaju ;) este noua metoda ce o aplica toti care aduc masini si le inscriu si cei care au masini pina-n 2007 inscrise.
|
Quote:
|
cea mai reusita dacie de pana acum..imi place cel mai mt...bafta;)
|
Salutare!ma bate gandul s imi cumpar o super nova care s aiba motorul ok pt a-l pune pe cvm.in afara de modificat suporti,de radiator,de instalatia elctrica,de evacuare,de placa de la cutie ar mai trebui si altele?citisem pe forumul Bolidului (nu retin sg)ca se potriveste acest motor.de treaba asta as dori s ma apuc cat mai repede.
|
Quote:
|
Quote:
|
ms!cand voi ajunge acasa o sa ma interesez...
|
Cvm-ul nu îl folosesc zi de zi,maxim de doua ori pe săptămâna.initial aveam in minte s ma duc afara si s imi iau un Renault 19 pt motor(am văzut ca mai mulți au optat pt acest motor) dar...cvm-ul vreau s fie diferit de toate si am găsit aceasta super nova care are si aer conditionat(si asta ma încânta f mult) plus ca pot lua toate auxiliarele....viteza mare nu imi doresc la aceasta mașina ci doar fiabilitate....
|
Quote:
:?: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning