Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

StreetStyle22 19-02-09 20:30

Re: Cea mai urata masina a momentului

Cristy care Renault ?Poza de mai sus e Pontiac Aztek.

Spark 19-02-09 20:39

cred ca se refereau la reanault in general.
noul laguna/megane/clio ...

Cristy65 19-02-09 21:18

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2082765)
cred ca se refereau la reanault in general.
noul laguna/megane/clio ...

exact.

22VIN 20-02-09 16:05

noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare. megane sedan arata chiar bine, nu e deloc o masina urata, varianta hatch semanand cu un fier de calcat pe carbuni, iar la clio eu nu vad nici un defect grav incat sa fie catalogata urata. mai ales clio 3.

Cristy65 20-02-09 16:11

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2085145)
noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare. megane sedan arata chiar bine, nu e deloc o masina urata, varianta hatch semanand cu un fier de calcat pe carbuni, iar la clio eu nu vad nici un defect grav incat sa fie catalogata urata. mai ales clio 3.

noul laguna mi se pare chiar urata.fata de laguna 2, cea din 2001 pana in 2005, asta mi se pare urata rau.clio 3 e acceptabil,iar megan hatch mi-a placut tot timpul.dar, asta e, gusturile nu se discuta.

The_Mask 20-02-09 18:05

Quote:

Laguna 3 vrei sa spui ca arata bine ? Priveste-o din spate sa vezi cum are stopurile aruncate pe portbagaj, mai aveau putin si le puneau pe luneta.

Sasha 21-02-09 19:00

Quote:

noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare.[...]

:yikes: noul laguna este chiar oribil...din orice punct l-ai privi... spatele groaznic...stopurile alea parca au fost lipite de un copil din cls a3-a ...cand era la ora de educatie plastica... din fata....forma farurilor e mai mult decat hidoasa...si semnul ala cat casa de mare...wtf?! bara fata cu proiectoarele alea...zici ca-s de pe peugeot 207 :)) si ar mai fi muuuulte de spus...

adrian78bmw 21-02-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2088115)
:yikes: noul laguna este chiar oribil...din orice punct l-ai privi... spatele groaznic...stopurile alea parca au fost lipite de un copil din cls a3-a ...cand era la ora de educatie plastica... din fata....forma farurilor e mai mult decat hidoasa...si semnul ala cat casa de mare...wtf?! bara fata cu proiectoarele alea...zici ca-s de pe peugeot 207 :)) si ar mai fi muuuulte de spus...

de la ce pret incepe laguna de la 15000 si ceva la ce te asteptai la design sunt alte masini de clasa compacta care incep de la pretul asta ..oricum renault a devenit o marca de buget..

p@r@ 22-02-09 18:57

dc anumite pers spun ca masinile brek sunt urate??? nu inteleg!!! bun daca tot supn ei ca brek-urile sunt urate atunci de Audi A6 allroad (brek) din 2008 3.0 TDI de maina aia ce parere aveti tot urata e??? :|:|:|:|:|

ionut_cluj 22-02-09 22:46

Quote:

Originally Posted by p@r@ (Post 2090684)
dc anumite pers spun ca masinile brek sunt urate??? nu inteleg!!! bun daca tot supn ei ca brek-urile sunt urate atunci de Audi A6 allroad (brek) din 2008 3.0 TDI de maina aia ce parere aveti tot urata e??? :|:|:|:|:|

sunt destui pupincuristi vag aici, vrei si tu diploma?
DA, e urata. Allroad e urat. A6 combi arata bine.

Korne 22-02-09 23:58

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2088568)
de la ce pret incepe laguna de la 15000 si ceva la ce te asteptai la design sunt alte masini de clasa compacta care incep de la pretul asta ..oricum renault a devenit o marca de buget..

nu tot ce e ieftin e urat. asta nu e o scuza, pretul se reflecta in calitate(si invers)...iar calitatea, chiar deloc in design...

si ionut, te rog frumos, nu te pripi sa afirmi "pupincuristi vag"...gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

ct77pia 23-02-09 09:22

X6 este ffffff urit

22VIN 23-02-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2091538)
gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

dupa gustul meu, audi a facut masini frumoase. acum nu mai au nici un farmec. noul a4 si a5 mi se par o tampenie. nu le pot cataloga ca fiind urate, dar sunt aiurea. ce-au ramas a8-ul si a3-ul care inca tin steagul sus. iar cat despre r8, in afara de forma spatelui si amplasarea stopurilor mie mi se pare o masina urata. arata ca o broasca pe strada.
oricum, asta e opinia mea

adrian78bmw 23-02-09 15:17

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2091538)
nu tot ce e ieftin e urat. asta nu e o scuza, pretul se reflecta in calitate(si invers)...iar calitatea, chiar deloc in design...

si ionut, te rog frumos, nu te pripi sa afirmi "pupincuristi vag"...gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

nu stiu ce sa zic da-mi cateva exemple de masini ieftine si frumoase...in afara de kia proceed si mazda care produce masini cu un design reusit..dar parca si mazda 2 e destul de piperata..atunci ma intreb de ce nu au facut si loganu frumos oare crezi ca nu sa tinut cont si de design in banii astia?ca de calitate nici nu mai vorbim...

The_Mask 23-02-09 16:48

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2091378)
sunt destui pupincuristi vag aici, vrei si tu diploma?
DA, e urata. Allroad e urat. A6 combi arata bine.

La fel cum sunt destui pupincuristi ai masinilor italiene gen alfa/fiat, de lancia nu vorbim ca produc 2-3 modele si alea cu design love it / hate it.

All times are GMT +2. The time now is 10:52.

- Copyright 2026 4Tuning