![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
are xenon p scorta vreau sa-i pun si lunga si proectoare si un dvd are un sub micutz asa potrivit ........ nu vreau s-o fac avion in rest nustiu poate alte jante, e 2.5 dti ...... nu-i sportiva ...
|
Quote:
la exterior vrei sa faci ceva?? |
2 Attachment(s)
vreau sa-i schimb botul cu totu tregarul cu faruri si spoileru cu un bot de 2 ceva de genu ca in poza, in rest nustiu ce mai pot la exterior nu e prea tunabila ...
|
1 Attachment(s)
ar merge ceva jante mai mari
|
Quote:
uite ce as face eu: sa nu fie investitie mare, ai putea face urmatoarele 1 – carlig de remorcare dat jos 2 – barile clin si vopsite cu culoarea masini 3 – sa dispara semnul din fata 4 – triplele clare/leduri (clare stiu un baiat care lucreaza super bine) 5 – semnalizarile clare 6 – plasa fagure in bara de fata 7 – stergatorul spate dat jos 8 – inscriptiile jos astea sunt mai costisitoare : - suspensie sport - scoase bandourile de pe use sunt mai multe si greu de explicat variante prin scris....... bafta multa |
225/55/16 am si ating trebuie sai pun de 205 pe fata
|
Quote:
stergatorul ala in spate chiar iti e necesar???eu as scapa de el si as pune un eleron pe haion,cuiul remorca nu imi place nu sunt adept,edapamanet sau macar finala,antena radio seamana cu un fir de par sculat(jos cu ea),parasolaru parca merge un pic mai lat......... |
a avut suspensie reglabila pe inaltime si duritate si numai functiona am dat-o jos dar o sa revin sa ea
|
Se pot pune si pe 17 si pe 18 dar mai trebuie sa scazi din talonul anvelopei pana pe la 40 sau 45 dar astea inseamna ca trebuie sa mergi foarte atent:D
|
Quote:
|
e cam grea barca la niste cauciucuri de 5o a facut galci in cauciucuri in cateva zile
|
Quote:
|
da cred ca o bag saii vopseasca barile aceasi culoare sai scot bandourile si manerele la usi aceasi culoare cu masina tre sai schimb fata intai
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning