![]() |
Re: Dacii Speciale
PAREREA MEA:...ce e asa special ca au pus un motor puternic pe o dacie!?ce au facut asa special din ea!?(oricine poate face asta cu un minim de bani...)
faptul ca le admir e o chestie(dovada ca RLR o am la avatar de mai bine de o saptamana) ...dar pana la a ajunge sa fie speciala parerea mea...e drum lung... mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani decat astea... |
Quote:
Iti dau o idee: incearca sa inlocuiesti si tu o particica de la o masina cu alta particica mai buna de la alta masina...spre exemplu o conversie H7->H4 (sau invers) ori montarea unor discuri de frana mai mari (cu tot cu etrieri, placute, pistonase, trasee si pompa) -> vei vedea ca nu e chiar asa usor cum pare, si atunci poate vei aprecia si tu orele de munca pierdute de ei pentru a face din rahat bici. Sau tu ai deja bici si te simti amenintat de orice "rahat"? Poate ai impresia ca motoarele alea (si celelalte "cateva" piese inlocuite) au fost "plug&play" sau "performance parts for Dacia" :rolleyes2 La ce te referi cand spui "si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost"?? Urme de cauciuc pe asfalt in parcari, in timp ce multimea aclama voioasa? Urme de caini pe bara din fata + cadavre de caini pe autostrada? Schimburi de vopsea cu masini parcate? Cand citesc fraza asta, imi vine in minte o Dacie care ridica o roata sa faca pipi la copac :lol: |
Quote:
p.s: 1. ok e doar o parere personala....daca va ajuta cu ceva imi cer scuze...8) 2. n mai are rost offtopicul....hai s alasam locul unor chestii care merita scrise aci... |
o singura intrebare am pt tine... vad ca esti din Pitesti... spune`mi te rog la care cursa s`a tipat si s`a aplaudat cel mai tare? eu zic ca la cursa dintre W R C si BMW`u lu` Florica ... daca n`am dreptate, nu mai comentez niciodata
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
am stat si mam tot uitat la pozele de p aici.....si imi fac cruce la ce barci de masini au astia curaj sa posteze si mai zic k sunt si speciala......le cumpara tati masini si ei le tiganesc!
|
mai dispersati baieti, mai dispersati :)
am sters cea mai noua cearta, cea dinaintea ei, si penultima cearta izbucnita. si toate 3 in numai 24 de postari. e o realizare... |
4 Attachment(s)
Un renault Special :) motorul are 165 CP propietarul a zis ca acum are 150 CP
are servo directie :) P.S a mai zis ca are o oferta de 30 000 E de la un colectionar nu din romania |
cat de frumoasa e...
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog sami spuneti si mie ce sunt chestile alea 2 albe si rotunde de sub faruri.....ca nu stiu......la renaultul de mai sus
|
Quote:
|
Quote:
@ Cypy_Pesac subscriu RobertRFG |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning