![]() |
Re: Colantari auto profesionale
salut,
daca colatez intreaga masina in alta culoare fata de cea din talon ,trebuie sa schimb culoarea si in talon ? |
Quote:
|
Quote:
1. Colantare / vopsire in alb. Pretul este oricum diferit de la colantare la vopsitorie. O vopsire "a la carte" in alb duce catre 1.500 euro minim. O colantare profesionala in alb costa maxim 400 euro (in functie de masina). 2. Vei merge cu masina la RAR pentru schimbarea in carte a culorii. Dureaza in jur de 40-60 minute. Cost : ~60 ron. 3. Impreuna cu talonul vei merge la Politie pentru a-ti lua talonul cu noua culoare. Dureaza in jur de 3 ore pana sa iti elibereze talonul. Cost talon: ~ 80 lei cu toate actele completate si cu taxa CEC platita (asta se plateste tot la ei la ghiseu). In concluzie, dureaza cam jumatate de zi pentru a schimba culoare in talon. Dar, pentru a schimba culoarea masinii in ceva ce ne place mai mult eu sunt de parere ca MERITA. |
Pentru un vw golf 3 cat ma costa o colantare la capota ? Colantare cu folie carbon
|
Quote:
Timp de executie: 30 minute. |
9 Attachment(s)
Colantari profesionale rapide, ieftine si calitative.
|
Salut !
Asa ceva aveti? Folie carbon 3d rosu lucios? Cat ma costa plafonul la un seat leon 1m? |
Quote:
Costul unui plafon la un Seat Leon este de 350 ron + tva. Culoarea rosie nu este in paletarul de culori pentru carbon 3D. Culori disponibile: - negru; - gri argintiu; - antracit; - maro. O zi buna. Mihai Drilea, DCM DESIGN Tel: 0721.73.93.25 [email protected] |
La asa ceva ma refeream.
https://www.youtube.com/watch?v=h95AQoufXKg Am masina rosie, si as vrea sa fie o nuanta aprodiata. Dar rosu lucios aveti? |
O colantare negru mat pentru o capota de 1310 la cat duce ?
|
Quote:
Insa ar trebui sa vii sa vezi daca iti place modelul. Vine in 2 zile prin curier. Rosu lucios avem, dar nu iti recomand sa iti colantezi capota cu autocolant rosu. Decoarece nuanta autocolantul nu este 100% ca cea a vopselei (aceasta mai are si lac pe deasupra). Insa sunt multe variante pe care le putem gasi impreuna cu unul din designerii nostri. Cand ai timp si vrei sa facem o simulare grafica te asteptam la numarul de telefon 0721.73.93.25 (Mihai). Serviciul este GRATUIT. |
Quote:
Pretul pentru aceasta capota este de 100 lei. Timp de executie: 15 minute. Mihai Drilea, DCM DESIGN Tel: 0721.73.93.25 Email: [email protected] |
2 Attachment(s)
sal vreau sa imi colantez(alb) si eu masina, este vorba despre un seat leon, o sa pun o poza cu masina sa imi spui daca se poate
|
Quote:
Cum sa nu se poata? In maxim 4 ore o ai in alb si te costa 800 ron. |
Peugeot 307, coupe,cat ma costa colantare plafon negru lucios. multumesc frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning