Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 08-02-08 06:30

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Nu-ti pot da detalii d-astea aici..
Vorbesc cu baiatu' mai intai si te anunt prin PM,ok?

Snapy_xxl 08-02-08 07:58

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1343090)

Nici o problema. Merci!

LUCI BV 89 WRC 08-02-08 10:01

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1343090)

Bogdanele hai cu pozele :Dsa vad pasajele alea pe spate ca numai pot hai ca diseara fac si eu poze la aripile alea de golf sa vezi
numai am rabdare sunt curios sa vad cum vor iesi:d sa ma apuc si eu de ea
bafta bogdanele cu baba

vali vtk 08-02-08 14:24

3 Attachment(s)
eu nu sfatuiesc pe nimeni cu pasajele de golf sau altceva,deoarece sunt multe dezavantaje.Pe fara trebiue sudura si chit si nu are rost daca ai aripi bune ,pe spate bagi sudura la greu si chit plus probleme la modificarea usii spate sa pice pe pasaj ,de acea solutia cea mai buna e modificarea doar a pasajelor spate ca in poze:

apline5 08-02-08 15:01

si aici trebuie "legata" usa la umflatura de la pasaj , oricum masina arata de nu se poate ....
@luci mersi mosule ptr capacele impecabile ....succes in modificari si tie si lui bogdan

vali vtk 08-02-08 15:37

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1343870)
si aici trebuie "legata" usa la umflatura de la pasaj , oricum masina arata de nu se poate ..

Corect , trebuie "legata" dar e mai putina munca si rezultatul e spectaculos , parerea mea..

Nastase Bogdan 08-02-08 16:08

Merci pt poze Vali,sunt o sursa buna de inspiratie;)
Dar precum vezi are facute pasaje si pe fata,unde cand voi cobora masina vor fi necesare..si vor intra in linie cu spatele..tot am 4 aripi de Golf:rolleyes2

Luci,ai rabdare man..luni seara ma duc pe la tinichigiu sa vorbim mai pe indelete si poate o si bag in lucru sapt viitoare,daca termina lucrarile pe care le are acum.
Pana una-alta eu m-am apucat de "demolat" prin masina..i-am scos scaunul pasagerului,banchetele spate si mochetele..
Va tin la curent cu evolutia:-)

Apline,merci de urari:-)

LUCI BV 89 WRC 09-02-08 23:49

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1344007)
Merci pt poze Vali,sunt o sursa buna de inspiratie;)
Dar precum vezi are facute pasaje si pe fata,unde cand voi cobora masina vor fi necesare..si vor intra in linie cu spatele..tot am 4 aripi de Golf:rolleyes2

Luci,ai rabdare man..luni seara ma duc pe la tinichigiu sa vorbim mai pe indelete si poate o si bag in lucru sapt viitoare,daca termina lucrarile pe care le are acum.
Pana una-alta eu m-am apucat de "demolat" prin masina..i-am scos scaunul pasagerului,banchetele spate si mochetele..
Va tin la curent cu evolutia:-)

Apline,merci de urari:-)

bine Bogdanele ma bucur sa aud asta si eu ma apuc de demolat
APLINE sa le folosesti sanatos si sa le vad pe masina stralucind
Bogdanele dak nu ne vedem dupa ce terminam masinile jur ca vin cu bicileta si iti dau cu cheia pe masina sa ti-o julesc :P hai bafta

Nastase Bogdan 11-02-08 21:01

4 Attachment(s)
Inca cateva chestii..:rolleyes2

bolidu' 11-02-08 22:31

frumoase geamurile!!!!old school...........und le-ai gasit????

Nastase Bogdan 12-02-08 11:17

Am gasit una abandonata prin oras..era plina de rugina si de mizerie,numai triplele alea luceau brici8)
Dupa 2 zile de cercetari si intrebari l-am gasit pe proprietar si l-am convins sa mi le vanda:D..nici nu stia ce are pe masina..m-a intrebat "da ce au domle' triplele astea de le vrei asa tare?":lol:..si cand te gandesti ca vroia sa o dea la Remat in primavara,cu triple frantuzesti pe ea..:rolleyes2

LUCI BV 89 WRC 13-02-08 21:42

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1351714)
Am gasit una abandonata prin oras..era plina de rugina si de mizerie,numai triplele alea luceau brici8)
Dupa 2 zile de cercetari si intrebari l-am gasit pe proprietar si l-am convins sa mi le vanda:D..nici nu stia ce are pe masina..m-a intrebat "da ce au domle' triplele astea de le vrei asa tare?":lol:..si cand te gandesti ca vroia sa o dea la Remat in primavara,cu triple frantuzesti pe ea..:rolleyes2

Bogadanele dak nu imi faci si mie rost de 2minunatii din alea jur ca vin pana la tine si ti-le fur pe ale tale sunt bestiale si eu vreau :((dak nu ma supar
bafta in continuare astept poze cu pasajele

Nastase Bogdan 14-02-08 13:11

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1355287)
Bogadanele dak nu imi faci si mie rost de 2minunatii din alea jur ca vin pana la tine si ti-le fur pe ale tale sunt bestiale si eu vreau :((dak nu ma supar
bafta in continuare astept poze cu pasajele

Lucica tata,da' tu vrei totul pe tava..:-)
Cauta si tu prin tot Brasovul ala,ca nu se poate sa nu gasesti un set..
Am vorbit luni seara cu tinichigiul si se apuca de masina peste 2 saptamani,adica la sfarsitul lunii,asa ca mai ai ceva de asteptat..:rolleyes2

LUCI BV 89 WRC 14-02-08 14:34

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1356522)
Lucica tata,da' tu vrei totul pe tava..:-)
Cauta si tu prin tot Brasovul ala,ca nu se poate sa nu gasesti un set..
Am vorbit luni seara cu tinichigiul si se apuca de masina peste 2 saptamani,adica la sfarsitul lunii,asa ca mai ai ceva de asteptat..:rolleyes2

OFFF mai Bogdanele lasa ca o sa iti arat eu poze sa vezi ce am gasit in tot bv-ul tot ce am gasit am facut poze ba unele nu am stopurile intregi:(fereasca dumnezeu sa gasesc una cu stopurile bune ca nu o sa le mai aiba :twisted:
in cel mai rau caz vin la tine si ti-le fur pe ale tale :))
dak in 2 saptamani o baga .....tarziu o fac eu pe a mea mai repede :D o sa iti arat eu poze
bafta Bogdanele tata cu batranica abea ast sa ne vedem sa vedem care-i mai hoata :d dintre babe MULTA BAFTA DE LA BRASOV

apline5 15-02-08 12:04

bogdan felicitari ptr lampi ....atentie la sudura la prag si pasaj sa nu faca cu autogenu ca se vede urat chiar daca polizeaza ....;) cel mai bine iese la cleste deala special ...nu ai treaba , succes in continuare
pana la urma o faci albastra ?

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning