![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Quote:
|
525-ul meu are 1670 de kg,dar la ultima masuratoare avea 220 de cai si 500nm.ultima cursa care am facut-o cu o masina din gama ford a fost cu un focus st,pe care il bat pe 400 de m,dar care ma prinde pe la 160,si dupa aceea ma intrece destul de mult.dar ala are 225 de cai,asa ca nu e problema.dar daca la peste 200 de km/h imi da flash-uri vreun mondeo,imi iau ford.deci,mai lasa din viteza aia acasa,sau mai adauga niste cai masinii tale,ca sa te creada lumea.
|
1 Attachment(s)
bravo siadiment...si mie imi spuneai ca ai doar 163 de cai la bmw u tau si ca io cu 115 si cu greutatea mai mica a masinii,sunt cam cu tine...si acu aflu de aici ca de fapt ai 220 cai si faci si un st.....ce pretentii sa mai ai la un amarat cu 115 cai??
si on topic...cu focusu meu iar am trecut de 205 km/h |
Nou record personal. 315 kmh.
La volan. Masina mea. |
ce masina ??
|
hop si yo... 200 cu hyundai coupe...1.6 16 v......din 98.......degeaba are 240 pe bord.......cumpara cineva??
|
sa ma bag si eu aiurea.Mi-am refacut masinutza,am testat-o pana la mare si am atins "uluitoarea" viteza de 220Km/h:D.Poate mai mergea da am frica de viteze mari:lol:
P.S. Masina e un GTV 2.0Ts |
bekali, ca sa nu te mai aprinzi impotriva altor memebri ai forumului, te anunt ca eu am sters acum posturile tale.
ia incearca sa citesti ce scrie in titlul topicului: "Top speed in masina personala !" ti se pare cumva ca ai postat vreo fotografie din care sa reiasa tot speedul atins de tine cu masina ta? ti se pare ca ai venit cu argumente concrete pro sau contra celor postate de cei cu top speed-ul afisat? ai vorbit despre viteza maxima atinsa de masina ta? nu, deci posturile tale(si ale celor care au postat pe langa, impreuna cu tine) au fost sterse. cu aceasta va rog din nou: doar la subiect, si ar fi bine daca v-ati putea argumenta afirmatiile legate de top-speed cu o fotografie sau un filmulet, pentru ca nasteti flame-uri, mai ales cand e vorba de viteze destul de mari. |
2 Attachment(s)
Dacia Nova 225 km\h pe ceas.Comentatorii sa se abtina.
|
Quote:
|
mpa...e resoftat a8`ul?
|
Quote:
ganditi-va un pic ca r8 are motor de 4.2 si prinde 305 deci e posibil ce spune mpa daca scoti limitatorul |
Quote:
asa usor va lasati influentati!? :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
ai masurat cu gps-ul vreodata?;) tot pe ceas... pe gps era 208,5 astazi, in jur de 16.30 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning