![]() |
Re: Dacia mea
uleiu ars e pamant pt tabla mai bine baga pamant dala de munte ... nu mai are proprietati de ungere :P
|
in praguri intra ff mult... vre`o 5 L sigur.
|
Quote:
|
si din prag ajunge in cabina :)))))
|
pai las ca nu ajunge, astupi gaurile alea, si bagi pe la suruburile de la balamaua.
|
Vai am stat o ora sa citesc tot topicul si IMI PLACE!! Sport la treaba si sper sa iasa asa cum iti doresti tu! Suntem nerabdatori sa o vedem la final :D BAFTA
|
cumva am vazut status la tine pe mess ca ti-au venit niste jante ?:rolleyes2 :D
|
cam de o saptamana i`au venit jantele .. )
|
pai si nici o poza nimic...?
|
Ma uitam la capota.. nu prea e in linie cu aripa stanga.. (fata bineinteles), apoi aripa tot stanga nu atinge in prag.. E ciudat. Asta pentru ca e de Conex?
Vroiam sa iti spun sa te gandesti acum, cand e masina `desfacuta` ca probabil nu vrei sa o mai deschizi pentru mult timp.. pune`i ulei vaselina sau ce se pune.. si sper sa o aliniezi cum trebuie.. Mi se pare interesant si frumos ce vrei tu sa ii faci.. Sunt curios cum o sa termini tot. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
deci ....ca sa lamuresc pe toata lumea....o sa incerc sa dispara cat mai mult din toate spatziile prea mari.....o sa le aliniez cat se poate de bine...dar din pacate...cum s-a mai zis.....sunt de connex.....asta este...cand ii prost omu si se zgarceste la materiale....sper sa iasa destul de bine....
se aude un zvon cum ca mi-as fii cumparat jante......da este adevarat....prima poza este cu jantele exact asa cum le-am cumparat de la proprietar......si restul pozelor is exact cum arata in prezent..... binentzeles mashina o sa fie tot portocaliu cu negru pt cei ce nu stiau ...... hai sa nu o mai lungim si sa va arat pozele :D |
niste poze cu masina nu ia in stadiu care e acum??
|
mashian ii tot in acelasi stadiu....sper ca saptamana asta sa se apuce norby de ea:D:)
sper sa isi fi revenit complet dupa operatzie:) |
imi place mult cum ai vopsit jantele,chiar o sa dea bine daca o sa fie si masina negru cu portocaliu...
ce sa iti zic succes in continuare |
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning