Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea BH 01 YCE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/36439-masina-mea-bh-01-yce.html)

cornelloco 31-08-08 04:48

Re: Dacia mea

uleiu ars e pamant pt tabla mai bine baga pamant dala de munte ... nu mai are proprietati de ungere :P

flocea_ro_ab 31-08-08 05:05

in praguri intra ff mult... vre`o 5 L sigur.

flocea_ro_ab 31-08-08 05:07

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1723439)
nu baga ulei ars.da-o incolo de treaba nu cred ca te zgarcesti sa dai si tu 5 ron pe litru de ulei dinala romanesc....si mai mult de 3 litri nu-ti intra in toata masina!;)

nu ma zgarcesc, dar la uni cred ca nu sunt pragurile in asa perfecta stare incat sa nu le curga si aunci il arunci... eu as bagat ulei dinala romanesc pt ca nu am nici o gaura.. adica sunt 2 (din fabrica pt a se scurge apa) dar le astup cu mastic :D si sa vad cum fac rost de bani si le combin... :D

cornelloco 31-08-08 06:27

si din prag ajunge in cabina :)))))

flocea_ro_ab 31-08-08 16:44

pai las ca nu ajunge, astupi gaurile alea, si bagi pe la suruburile de la balamaua.

Alex30 31-08-08 18:02

Vai am stat o ora sa citesc tot topicul si IMI PLACE!! Sport la treaba si sper sa iasa asa cum iti doresti tu! Suntem nerabdatori sa o vedem la final :D BAFTA

vizu 06-09-08 12:54

cumva am vazut status la tine pe mess ca ti-au venit niste jante ?:rolleyes2 :D

Vlad_BMW 07-09-08 11:49

cam de o saptamana i`au venit jantele .. )

vizu 07-09-08 14:39

pai si nici o poza nimic...?

Ct-38-MIT 07-09-08 17:18

Ma uitam la capota.. nu prea e in linie cu aripa stanga.. (fata bineinteles), apoi aripa tot stanga nu atinge in prag.. E ciudat. Asta pentru ca e de Conex?

Vroiam sa iti spun sa te gandesti acum, cand e masina `desfacuta` ca probabil nu vrei sa o mai deschizi pentru mult timp.. pune`i ulei vaselina sau ce se pune.. si sper sa o aliniezi cum trebuie.. Mi se pare interesant si frumos ce vrei tu sa ii faci.. Sunt curios cum o sa termini tot.

Vlad_BMW 07-09-08 18:34

Quote:

Originally Posted by Ct-38-MIT (Post 1737514)
Ma uitam la capota.. nu prea e in linie cu aripa stanga.. (fata bineinteles), apoi aripa tot stanga nu atinge in prag.. E ciudat. Asta pentru ca e de Conex?

Vroiam sa iti spun sa te gandesti acum, cand e masina `desfacuta` ca probabil nu vrei sa o mai deschizi pentru mult timp.. pune`i ulei vaselina sau ce se pune.. si sper sa o aliniezi cum trebuie.. Mi se pare interesant si frumos ce vrei tu sa ii faci.. Sunt curios cum o sa termini tot.

da e conex aripa .. dar o sa se repare toate spatiile dintr`e aripi si praguri si toate liniile vor fi aranjate.. :).. ..jantele au iesit foarte marfa.. :) daca vrea sergiu sa le faca poze .. sa le puna .. :)

r3sp3c7 07-09-08 19:26

6 Attachment(s)
deci ....ca sa lamuresc pe toata lumea....o sa incerc sa dispara cat mai mult din toate spatziile prea mari.....o sa le aliniez cat se poate de bine...dar din pacate...cum s-a mai zis.....sunt de connex.....asta este...cand ii prost omu si se zgarceste la materiale....sper sa iasa destul de bine....

se aude un zvon cum ca mi-as fii cumparat jante......da este adevarat....prima poza este cu jantele exact asa cum le-am cumparat de la proprietar......si restul pozelor is exact cum arata in prezent.....
binentzeles mashina o sa fie tot portocaliu cu negru pt cei ce nu stiau ......

hai sa nu o mai lungim si sa va arat pozele :D

RobertRFG 07-09-08 19:49

niste poze cu masina nu ia in stadiu care e acum??

r3sp3c7 07-09-08 19:50

mashian ii tot in acelasi stadiu....sper ca saptamana asta sa se apuce norby de ea:D:)
sper sa isi fi revenit complet dupa operatzie:)

RobertRFG 07-09-08 19:52

imi place mult cum ai vopsit jantele,chiar o sa dea bine daca o sa fie si masina negru cu portocaliu...
ce sa iti zic succes in continuare

All times are GMT +2. The time now is 01:31.

- Copyright 2026 4Tuning