![]() |
:shock: :shock:
|
lame la praguri.... shit... ce caterinca...
|
A fost declarata Best RoTuning, a fost admirata de zeci, sute sau poate chiar mii de ochi, a fost prezentata pe site, a fost expusa in \"vitrina\" C&C Tuning si mai nou, a fost prezentata si la televizor.
Sambata, 15 mai, la AutoRun a fost prezentat CTL-ul. Catalin a dezvaluit cati cai putere are sub capota (335 cp au spus cei de la AutoRun), 5 secunde 0-100 km/h si multe altele. PS: frumoase cercueletele alea. Pacat ca au fost putine. |
1 Attachment(s)
:suspiciou
|
de unde fura astia frate :) sa ne zica si noua.. acu 2 sapt pe magheru la \"ciclop\" am vazut MCLAREN F1 argintiu. a iesit de acolo si a parcat pe prima banda
era sa intr`un autobuz ca ma uitam in spate ca tampitu |
loooooooool
asta tre vazut... F1 la noi in tzara... aru romanii ban... unii dintre ei... :? |
Bah......... Fugi mah cu calu' de aici... Nici daca il vad, nici daca ma urc in el, nu cred ca e F1 la noi... Sigur nu era mah o Lada ??? :wink:
|
voi ati vazut Lamborghini Diablo SV (vreo 2) si Lamborghini Countach?
de alea ce ziceti? si apropo de F 40 ala-era ditai replica-imi iau din germania cu 30000E |
replici de F40 gaseshti de la 5K in sus...
|
:D
In stanga la podul marasesti este o Mazda rx 7 rosie
Datzi si voi o tura care avetzi aparat digital ! |
1 Attachment(s)
:twisted: :peace:
Fosta masina a lu' frate-meo :P |
Re:
Quote:
|
Ferrariul ala de care v-am zis nu o sa il vedeti niciodata in parcare in H,acolo unde ne strangem noi pentru simplul fapt ca nu poate intra acolo.Am fost Joi la Alexandra Cafe si pana acolo a si zgariat spoilerele fata in partea de jos....asa ca ..nasoala treaba.
Cat despre cum merge masina,nu vreau sa imi amintesc ca iar nu mai dorm o saptamana intreaga....o sa va spun abia dupa ce o conduc si eu. Poate cand o sa mai mergem in vre-o duminica o sa il aduc la al doilea loc de intalnire daca e pe drumul ala bun |
Acum o saptamana am vazut un BMW Seria 3 nou-nout cu nr rosu luat in bataie de joc!!!!Cum asa,intrebati?Pai sa incep: era 1,6, cu manivele la geamuri, fara clima, fara casetofon, cel mai stock posibil!Bataie de joc!!Mai bine isi lua de banii aia o Octavie full-option decat sa-si bata joc de o asa masinuta!Ce-o fi fost in capul proprietarului???
|
Seria 3 ultim tip cu manivele la geam ??? Pleaca bre ca iei vopseaua...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning