![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Pana la urma cine a fost scos vinovat?
|
nashpa sa-mi bag....bine ca e teafar gelu....
|
Quote:
|
Masina lui Gelu pare avariata destul de bine...se pare ca avea ceva viteza...
Nu ai facut si tu o poza la masina de politie sa vedem in ce stare e...oricum cred ca acum politistii sunt inca "ametiti" de la zdruncinatura...si nu le vine sa creada... Bine ca e Gelu OK, masina se repara... |
io sunt nedumerit cum de au ajuns in pozitia asta , ma lamureste cineva ?
|
Pacat de masina ca arata super bine si ingrijita.La cum arata paguba e foarte mare si nu cred ca mai are rost sa o repare.Poate ne explica Gelu cum si ce sa intamplat mai pe detaliu.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Vezi "Reconstiutirea" special pt tine ;) |
Nasol Gelutzu, si pe mine era sa ma faca unul praf aseara acolo o intrat fraierul pe rosu cu vreo 100+ noroc ca am cauciucuri de iarna si nu mai pleaca masina cum pleca.
|
cat talent zace in sonic :o
|
6 Attachment(s)
Salut...
Iata-ma intors printre voi dar de data asta fara "my car(HD_85_GEL :()" Ca sa va explic mai detaliat cum sa produs acest eveniment: Eu eram in masina cu prietena mea si mergeam din directia biserica Golgota spre B-dul Dacia, la intersectia Str. M Viteazu cu B-dul Dacia am vrut sa virez la stanga si din cauza neatentiei nu l-am vazut pe Domnu' politai care venea din directia dunarea (piata mica) spre Biserica Golgota, acestia din urma aveau o viteza de cel putin 40-45 km/h, si eu si el am incercat sa evitam impactul dar cu se vede in pozele atasate de voi + cele pe care o sa le atasez si eu, acest lucru nu a mai putut fi evitat. Ma bucur enorm ca am scapat doar cu ceva zgarieturi si prietena mea nu are nimik, soferul de la masina politiei s-a ales cu capul spart si o zgarietura pe picior. C-am asta s-a intamplat. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca ma-ti telefonat si ma-ti intrebat de sanatate. Oricum....eu sunt cel vinovat pt ca nu am acordat prioritate. P.S : Daca auziti pe cineva caruia ii trebuie piese de Golf 3 ...pls anuntati-ma. Merci O sa atasez ceva poze si cum arat la fatza. Nu e asa grav :) |
eu ma intreb de ca botit asa tare golfu?e bine gelule ca nu ai patit mai rau se putea si mai rau restu sunt numai fiare..sanatate maxima
|
Quote:
|
E grele cu gramatica si cu semnele de punctuatie...
|
pai se putea intampla si mai rau sa pateasca ceva mai grav si masina e fier ori o repara ori o schimba what a fuck.. ce e asa greu de inteles..ma miram pentru viteza aia stricaciunile sunt mari..
|
naspa gelu pt cele intamplate , ... despre masina .. ia-ti alta din Germania si faci recarosare , apropo ce dimensiuni ai la roti , mi-ar trebui rezerva in caz ca e de tabla
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning