Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

ajaccio 10-01-09 23:00

Re: Hunedoara - Accidente

Pana la urma cine a fost scos vinovat?

SpYk3 11-01-09 00:13

nashpa sa-mi bag....bine ca e teafar gelu....

BaLaurzor 11-01-09 00:15

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1971615)
Pana la urma cine a fost scos vinovat?

nu sunt sigur dar cred ca gelu deoarece nu a acordat prioritate

fratzika 11-01-09 02:20

Masina lui Gelu pare avariata destul de bine...se pare ca avea ceva viteza...
Nu ai facut si tu o poza la masina de politie sa vedem in ce stare e...oricum cred ca acum politistii sunt inca "ametiti" de la zdruncinatura...si nu le vine sa creada...

Bine ca e Gelu OK, masina se repara...

BaLaurzor 11-01-09 02:33

io sunt nedumerit cum de au ajuns in pozitia asta , ma lamureste cineva ?

ajaccio 11-01-09 08:46

Pacat de masina ca arata super bine si ingrijita.La cum arata paguba e foarte mare si nu cred ca mai are rost sa o repare.Poate ne explica Gelu cum si ce sa intamplat mai pe detaliu.

F.R.Sonic 11-01-09 09:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1971929)
Masina lui Gelu pare avariata destul de bine...se pare ca avea ceva viteza...
Nu ai facut si tu o poza la masina de politie sa vedem in ce stare e...oricum cred ca acum politistii sunt inca "ametiti" de la zdruncinatura...si nu le vine sa creada...

Bine ca e Gelu OK, masina se repara...

Din cate mi-a zis Gelu el nu mergea tare de data asta ..politia ar fi avut viteza si nu a apucat sa-i observe la timp...

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 1971934)
io sunt nedumerit cum de au ajuns in pozitia asta , ma lamureste cineva ?

Balaure pozitia masinilor e cat se poate de fireasca ...si se vede din pozitia lor ca loganul avea viteza mai mare ..pt ca golfu e intros invers in timp ce loganul doar pe lateral...
Vezi "Reconstiutirea" special pt tine ;)

Kedy 11-01-09 10:31

Nasol Gelutzu, si pe mine era sa ma faca unul praf aseara acolo o intrat fraierul pe rosu cu vreo 100+ noroc ca am cauciucuri de iarna si nu mai pleaca masina cum pleca.

dzrhd 11-01-09 10:53

cat talent zace in sonic :o

*HD_85_GEL* 11-01-09 16:24

6 Attachment(s)
Salut...

Iata-ma intors printre voi dar de data asta fara "my car(HD_85_GEL :()"
Ca sa va explic mai detaliat cum sa produs acest eveniment:
Eu eram in masina cu prietena mea si mergeam din directia biserica Golgota spre B-dul Dacia, la intersectia Str. M Viteazu cu B-dul Dacia am vrut sa virez la stanga si din cauza neatentiei nu l-am vazut pe Domnu' politai care venea din directia dunarea (piata mica) spre Biserica Golgota, acestia din urma aveau o viteza de cel putin 40-45 km/h, si eu si el am incercat sa evitam impactul dar cu se vede in pozele atasate de voi + cele pe care o sa le atasez si eu, acest lucru nu a mai putut fi evitat.
Ma bucur enorm ca am scapat doar cu ceva zgarieturi si prietena mea nu are nimik, soferul de la masina politiei s-a ales cu capul spart si o zgarietura pe picior.
C-am asta s-a intamplat. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca ma-ti telefonat si ma-ti intrebat de sanatate.
Oricum....eu sunt cel vinovat pt ca nu am acordat prioritate.

P.S : Daca auziti pe cineva caruia ii trebuie piese de Golf 3 ...pls anuntati-ma. Merci

O sa atasez ceva poze si cum arat la fatza. Nu e asa grav :)

adrian78bmw 11-01-09 16:31

eu ma intreb de ca botit asa tare golfu?e bine gelule ca nu ai patit mai rau se putea si mai rau restu sunt numai fiare..sanatate maxima

r27kul 11-01-09 16:33

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1973219)
eu ma intreb de ca botit asa tare golfu?e bine gelule ca nu ai patit mai rau se putea si mai rau restu sunt numai fiare..sanatate maxima

:rolleyes2 What are you trying to say boy?

papucoiu 11-01-09 16:34

E grele cu gramatica si cu semnele de punctuatie...

adrian78bmw 11-01-09 16:39

pai se putea intampla si mai rau sa pateasca ceva mai grav si masina e fier ori o repara ori o schimba what a fuck.. ce e asa greu de inteles..ma miram pentru viteza aia stricaciunile sunt mari..

CBY 11-01-09 17:18

naspa gelu pt cele intamplate , ... despre masina .. ia-ti alta din Germania si faci recarosare , apropo ce dimensiuni ai la roti , mi-ar trebui rezerva in caz ca e de tabla

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning