Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW E30 FEST 2012 - Darste,Brasov 15-17 Iunie (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/296835-bmw-e30-fest-2012-darste-brasov-15-17-iunie.html)

Ali_ump 25-06-12 10:58

Re: BMW E30 FEST 2012 - Darste,Brasov 15-17 Iunie

Saptamana aceasta speram sa avem galeria foto oficiala si filmul !

dragonul17 25-06-12 21:30

pt toti membri asi dori sa vorbim daca se poate sa formam o asociatie . non-profit pt a contracta mai rapid sponsorizari in legatura cu mitingurile noastre anuale asi vrea sa stiu daca ati fi de acord cu acest lucru .

Stiu ca incepem devreme anul acesta pt anul viitor dar chiar asi fi interesat sa vad opinile voastre despre acest subiect .

Fuzeta_Otrinase 25-06-12 21:43

Dragonu 71 tu ne-ai plimbat jumatate de brasov?
am ratat si parada si tot pentru ca ne-ai dus tu pe la dreq prin praznic ai avut noroc ca baietii nu au dat de tine vre-o 3-4 erau hotarati sa te bata si vorbesc cat se poate de serios,erau vre-o 2 baieti cu nr de ph cluj bucuresti.
la anul alegeti un om care stie brasovul sa mearga unde trebuie nu sa ma invarte de 5 ori prin acelasi loc.

Cipilica 25-06-12 22:22

1) stiu ca voi fi acid in cele ce urmeaza, dar daca tu esti proprietarul ursuletului de BV in doua culori -albastru/negru, atunci meriti "injuraturile" de rigoare :-x
2) tu nu ai fost in stare sa ne conduci la locul de desfasurare al liniutelor unde urmau sa defileze ursii, ai reusit sa ne dezbini si sa ne plimbi juma' de ora vreo 30 de km si astfel au lipsit cel putin o treime din ursi de la parada
3) daca ai ceva bun in cap pui mana si faci nu ai nevoie de parerile altora; eu unul cat si ceilalti care s-au implicat si au organizat suntem satui de vorbe, vrem sa vedem fapte ;) si sunt convins ca nu te va impiedica nimeni sa organizezi un fest e30 cel putin la nivelul celor doua editii de pana acum; au mai fost si altii care s-au trezit mari organizatori dupa 2 minute de tastat la calculator si au plecat acasa si cu cupe (sa le fie de bine...)
4) nu stiu de ce dar e prea mare coincidenta sa pot crede ca este ideea ta, intuiesc ca este vorba de "o scurgere de informatie" :idea:; deci repet, daca e ideea ta si vrei sa faci ceva pune-te pe treaba ca nu te retine nimeni, din contra vom fi bucurosi; daca nu, atunci nu mai arunca vorbe aiurea si lasa-i pe cei indreptatiti sa-si vada de treaba ;)

Ma repet... FEST-ul de anul acesta a fost cu mult peste cel de anul trecut! La fel vrem sa se intample an de an, nu conteaza cine organizeaza, important este sa se inample!
Sa ne vedem cu bine la anul!

Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita!

dragonul17 26-06-12 00:39

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 5079683)
1) stiu ca voi fi acid in cele ce urmeaza, dar daca tu esti proprietarul ursuletului de BV in doua culori -albastru/negru, atunci meriti "injuraturile" de rigoare :-x
2) tu nu ai fost in stare sa ne conduci la locul de desfasurare al liniutelor unde urmau sa defileze ursii, ai reusit sa ne dezbini si sa ne plimbi juma' de ora vreo 30 de km si astfel au lipsit cel putin o treime din ursi de la parada
3) daca ai ceva bun in cap pui mana si faci nu ai nevoie de parerile altora; eu unul cat si ceilalti care s-au implicat si au organizat suntem satui de vorbe, vrem sa vedem fapte ;) si sunt convins ca nu te va impiedica nimeni sa organizezi un fest e30 cel putin la nivelul celor doua editii de pana acum; au mai fost si altii care s-au trezit mari organizatori dupa 2 minute de tastat la calculator si au plecat acasa si cu cupe (sa le fie de bine...)
4) nu stiu de ce dar e prea mare coincidenta sa pot crede ca este ideea ta, intuiesc ca este vorba de "o scurgere de informatie" :idea:; deci repet, daca e ideea ta si vrei sa faci ceva pune-te pe treaba ca nu te retine nimeni, din contra vom fi bucurosi; daca nu, atunci nu mai arunca vorbe aiurea si lasa-i pe cei indreptatiti sa-si vada de treaba ;)

Ma repet... FEST-ul de anul acesta a fost cu mult peste cel de anul trecut! La fel vrem sa se intample an de an, nu conteaza cine organizeaza, important este sa se inample!
Sa ne vedem cu bine la anul!

Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita!

Deci 1 la mina am intrebat unde sunt ca sa stiu oameni mi-au spus si miau repetat si cei din grupul dumneavoastra ca pe strada cristianului si am intrebat UNDE PE CEILALTI
bun vroiati sa ma bateti chiar va rog :D data viitoare chiar va rog sa va exprimati asa cum trebuie daca nu va convine dar sa intelegeti

AM PRECIZAT UNDE CE SI CUM A DA ERA CUMVA SA UIT ....... nu am spus mai sus daca intrebat unde ca sa stie si baieti si inca altceva

ca sa intelegeti dc v-am dus acolo au fost doua competiti anul trecut EU nu am participat la parada anul trecut asa si dovada ca am gresit si recunosc ca am gresit
este ca ati spus strada cristianului si spre cristian pe care conform anului trecut sa organizat :
https://www.youtube.com/watch?v=lvWRpPENHSc

Plus nu eu am fost cap de coloana cind cineva sa rupt de ceilalti ca si voi merg dupa ei :D

Deci nu arunc cu vorbe in caz ca nu stiati este un articol de lege la care trebuie sa ne uitam iar o federatie/club/Asociatie trebuie sa aiba un nr de membri de inceput am intrebat daca se va face asa ceva si restu .
Daca da sunt una dintre persoanele care oarecum se va implica anul viitor doarece am pus intrebari deja .... etc .... nu conteaza restul ideea este ca eu am fost pt prima data ..... deci doresc sa stiu daca se doreste o federatie/club/Asociatie
asta a fost intreabarea!
iar referitor la partea de mai sus AM intrebat si pe organizatori Unde este bun eu nu am stiut unde este iti multumesc ca nu ai fost atit de agresiv ca postul tratat de colegul tau .
Si ca sa stii am vorbit cu un functionar pubilc ca primarie sa imi dea toate actele referitoare la o adunare si o prezentare de automobile prin centru asta ca sa nu zici ca doar dau din tastatura ....... restul detalilor daca le doresti o sa le ai pe privat si etc eu astept sa vorbesc cu mom cu alin si restul din organziare precum si membri care au fost prezenti la miting deoarece FARA MEMBRI IMPLICATI ( SIMPLI MEMBRI) nu o sa putem nimika ....

Ali_ump 26-06-12 01:41

Quote:

Originally Posted by dragonul17 (Post 5079855)
Deci 1 la mina am intrebat unde sunt ca sa stiu oameni mi-au spus si miau repetat si cei din grupul dumneavoastra ca pe strada cristianului si am intrebat UNDE PE CEILALTI
bun vroiati sa ma bateti chiar va rog :D data viitoare chiar va rog sa va exprimati asa cum trebuie daca nu va convine dar sa intelegeti

AM PRECIZAT UNDE CE SI CUM A DA ERA CUMVA SA UIT ....... nu am spus mai sus daca intrebat unde ca sa stie si baieti si inca altceva

ca sa intelegeti dc v-am dus acolo au fost doua competiti anul trecut EU nu am participat la parada anul trecut asa si dovada ca am gresit si recunosc ca am gresit
este ca ati spus strada cristianului si spre cristian pe care conform anului trecut sa organizat :
https://www.youtube.com/watch?v=lvWRpPENHSc

Plus nu eu am fost cap de coloana cind cineva sa rupt de ceilalti ca si voi merg dupa ei :D

Deci nu arunc cu vorbe in caz ca nu stiati este un articol de lege la care trebuie sa ne uitam iar o federatie/club/Asociatie trebuie sa aiba un nr de membri de inceput am intrebat daca se va face asa ceva si restu .
Daca da sunt una dintre persoanele care oarecum se va implica anul viitor doarece am pus intrebari deja .... etc .... nu conteaza restul ideea este ca eu am fost pt prima data ..... deci doresc sa stiu daca se doreste o federatie/club/Asociatie
asta a fost intreabarea!
iar referitor la partea de mai sus AM intrebat si pe organizatori Unde este bun eu nu am stiut unde este iti multumesc ca nu ai fost atit de agresiv ca postul tratat de colegul tau .
Si ca sa stii am vorbit cu un functionar pubilc ca primarie sa imi dea toate actele referitoare la o adunare si o prezentare de automobile prin centru asta ca sa nu zici ca doar dau din tastatura ....... restul detalilor daca le doresti o sa le ai pe privat si etc eu astept sa vorbesc cu mom cu alin si restul din organziare precum si membri care au fost prezenti la miting deoarece FARA MEMBRI IMPLICATI ( SIMPLI MEMBRI) nu o sa putem nimika ....

In primul rand nu stiu cu cine ai vorbit tu de ti-a spus ca spre Cristian se tine parada, la fel ca si anu trecut daca ai fost si esti din brasov ai fi stiut foarte bine ca a fost pe 13 Decembrie, au fost filme de anu trecut , pe care le-am postat, poze, am postat chiar si aici unde va fi defilarea , tot Brasovu zumzaia de afise cred cu respectiva cursa!
Intradevar a fost usor de incurcat locatiile dar una a fost etapa Drag KOE care a fost in alta perioada anul trecut fata de GTT Drag care s-a tinut in oras unde au fost si ursii...pacat ...imi pare tare rau ca voi brasovenii cu ursi ati fost atat de absenti de la tot, in afara de Moga care a facut ce a putut!
Acum veniti cu idei de asociatii non profit si de alea....sponsori etc, nu stiu in ce vreti sa se transforme festul asta dar eu unu l-as mentine intre noi , oamenii , prietenii, posesorii de e30...daca intelegeti ce vreau sa spun...Oricum de la vorbe pana la fapte e mult iar daca cineva se gandeste serios la treaba asta inseamna ca vrea sa organizeze ceva mare si frumos si ii facem loc, eu oricum am spus si repet ca anul viitor sprijin dar nu ma mai implic la fel ca in acest an cand duminica nici nu mai puteam vb cu lumea in parcare la drag, de obosit si stresat ce eram chiar daca trecuse tot...

Tzzantaru 26-06-12 11:22

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 5079896)
...imi pare tare rau ca voi brasovenii cu ursi ati fost atat de absenti de la tot, in afara de Moga care a facut ce a putut!
Acum veniti cu idei de asociatii non profit si de alea.

La prima parte cu implicatu recunosc ca nu m-am bagat pt ca sincer n-am timp din cauza serviciului.Si anu asta nici nu stiam sigur daca ajung ca in weekendu ala trebuia sa lucrez si masina a fost gata exact in joia dinaintea evenimentului.

Cat despre ideea cu asociatii si alte dealea de ce vorbesti la plural?

Ali_ump 26-06-12 11:50

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 5080250)
La prima parte cu implicatu recunosc ca nu m-am bagat pt ca sincer n-am timp din cauza serviciului.Si anu asta nici nu stiam sigur daca ajung ca in weekendu ala trebuia sa lucrez si masina a fost gata exact in joia dinaintea evenimentului.

Cat despre ideea cu asociatii si alte dealea de ce vorbesti la plural?

Pai nu e siguru care vine cu idei de genu asta, nu o zic ca un lucru rau dar nu stiu in ce are sa se transforme meetingu asta.
Oricum acum e devreme inca de vorbit, astept sa se mai linisteasca apele si vom vedea!
Multi din noi si-au luat liber, se intelge cand nu se poate nu se poate, asta e , dar eu asa am vazut, un brasov absent si nu cred ca gresesc - fieca vine vorba de dat o mana de ajutor cu orice fie ca e vb de prezenta, dimineaza la amiaza seara sau noaptea:) ca a tinut pana noaptea tarziu - eu unul daca era in piatra neamt orice ora libera aveam eram acolo....dar asta as fi facut doar eu////nu stiu alti cum sunt

dragonul17 26-06-12 12:59

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 5080304)
Pai nu e siguru care vine cu idei de genu asta, nu o zic ca un lucru rau dar nu stiu in ce are sa se transforme meetingu asta.
Oricum acum e devreme inca de vorbit, astept sa se mai linisteasca apele si vom vedea!
Multi din noi si-au luat liber, se intelge cand nu se poate nu se poate, asta e , dar eu asa am vazut, un brasov absent si nu cred ca gresesc - fieca vine vorba de dat o mana de ajutor cu orice fie ca e vb de prezenta, dimineaza la amiaza seara sau noaptea:) ca a tinut pana noaptea tarziu - eu unul daca era in piatra neamt orice ora libera aveam eram acolo....dar asta as fi facut doar eu////nu stiu alti cum sunt

tocmai ca stiu ca te-ai implicat si stiu ca sa implicat mom mai mult anul acesta la mine a fost prima editie nu am cunoscut nici macar staful iar eu nu am vrut sa particip decit cu bani anul acesta dar am ajuns si cu masina .
Stiu ca baieti sunt suparati pe mine cu treaba cu gtt / koe drag dar nu am stiut m-am justificat dc si cum mai mult nu are sens sa zic .

Din acest motiv te rog sa nu fi suparat daca te intreb pt ca tu ii cunosti si eu nu zic sa nu fie intre noi mitingul eu am venit doar cu o idee de a prezenta masinile in centru .
ideeile pot varia si treaba cu sponsori sa stii ca am vorbit si pt mitingul de anul acesta au fost reticienti sa verse bani fara un contract pe un cont privat intelegi .
Repet majoritate din brasov nu sau implicat ca au fost ba la primul miting eu si na .. si relizezi si tu ca nu ne-am cunoscut

GCI geoo 26-06-12 13:13

sa moara sa faca daca inteleg ceva din ultimele posturi ... ce-aveti mai baieti ? erori la obc?

upstonik 26-06-12 14:55

Ai fost maxm măi Geo :lol: deci nu ştiu ce să cred, oricum vă liniştiţi pānă la următorul FEST.

Alin, nu ştiu cum facem să īţi dau toate pozele şi filmele īn total vreo 54GB, după 4 iulie cel mai probabil :) Ori venim īn piatra ori ne īntālnim la jumate nu ştiu vedem, trebuie să găsim o soluţie.

Nastase Bogdan 26-06-12 15:09

Quote:

Originally Posted by dragonul17 (Post 5080391)
tocmai ca stiu ca te-ai implicat si stiu ca sa implicat mom mai mult anul acesta la mine a fost prima editie nu am cunoscut nici macar staful iar eu nu am vrut sa particip decit cu bani anul acesta dar am ajuns si cu masina .
Stiu ca baieti sunt suparati pe mine cu treaba cu gtt / koe drag dar nu am stiut m-am justificat dc si cum mai mult nu are sens sa zic .

Din acest motiv te rog sa nu fi suparat daca te intreb pt ca tu ii cunosti si eu nu zic sa nu fie intre noi mitingul eu am venit doar cu o idee de a prezenta masinile in centru .
ideeile pot varia si treaba cu sponsori sa stii ca am vorbit si pt mitingul de anul acesta au fost reticienti sa verse bani fara un contract pe un cont privat intelegi .
Repet majoritate din brasov nu sau implicat ca au fost ba la primul miting eu si na .. si relizezi si tu ca nu ne-am cunoscut

Greseala ta cea mai mare a fost ca nu te-ai interesat exact(si timp a fost super suficient sa o faci) unde s-a desfasurat parada E30 de anul trecut..daca cautai filmarile de anul trecut pe Youtube ai fi vazut f clar..sau daca intrebai pe cineva care a fost anul trecut si ti-ar fi spus....de aici a plecat si a doua greseala ca dupa ce ca nu erai sigur ai spus ca stii sigur unde se tine si ai plimbat aiurea atatia ursi care au lipsit de la parada..gandeste-te cum s-au simtit acei oameni care au venit de la sute de km si nu au putut participa la parada din cauza ca tu ai luat initiativa fara sa ai cunostinta exacta:!:..a fost o parada mai saraca cu vreo 15-20 de ursi din cate am inteles:idea:

E adevarat, orice om greseste, dar nu pe asa prostie;)
Si eu am fost f mahnit de ce s-a intamplat cu parada, dupa atata bataie de cap cu organizarea evenimentului..sa fie cat mai multi peste tot si cand colo tu ii plimbai prin Piata Sfatului:shock:

Ursan2.5 26-06-12 15:30

Quote:

Originally Posted by Fuzeta_Otrinase (Post 5079604)
Dragonu 71 tu ne-ai plimbat jumatate de brasov?
am ratat si parada si tot pentru ca ne-ai dus tu pe la dreq prin praznic ai avut noroc ca baietii nu au dat de tine vre-o 3-4 erau hotarati sa te bata si vorbesc cat se poate de serios,erau vre-o 2 baieti cu nr de ph cluj bucuresti.
la anul alegeti un om care stie brasovul sa mearga unde trebuie nu sa ma invarte de 5 ori prin acelasi loc.

unde mai pui si benzina care era calculata cam la fix la unii:))

au fost cativa care au renuntat complet cand au vazut k ne-am plimbat aiurea, nici nu s-au mai oprit...
de ex: Mouse, care a gesticulat ceva si dus a fost, chiar il inteleg.
am pierdut toata parada:shock:

Romario2004 26-06-12 16:05

Problema a fost ca s-a mers haotic. Unii alergau de mama focului prin oras, altii mergeau mai incet, samd... trebuia sa se mearga cat de cat in grup (stiu ca este mai greu acest lucru prin traficul din timpul zilei, dar nu imposibil)... Macar pana se ajungea la parada se putea merge organizat si apoi dupa terminarea acesteia se puteau face raliuri prin oras si altele...

Imi pare rau pentru baietii care nu au ajuns la parada...:sad:

Cipilica 26-06-12 16:07

Quote:

Originally Posted by dragonul17 (Post 5080391)

Eu tocmai asta ti-am zis! Suntem satui de idei si dat din tastatura!
Nu avem nici un motiv sa ne afisam ursuletii in centru pentru ca nu venim la vreun salon sau expozitie. Deja si timpul petrecut intre noi in camping parca tot este putin :sad: Daca anul acesta nu ai reusit sa gasesti un sponsor ce te face sa crezi ca vei gasi la anul??? Si ce crezi? Uite ca si in situatia de anul acesta tot s-a gasit un sponsor! Pentru ca baietii nu s-au limitat la idei, au trecut la fapte ;)
Multe ar mai fi de spus dar nu are rost sa-mi racesc gura de pomana. Daca vrei sa faci ceva, faci si gata. Nu mai are rost sa scriem zeci de pagini doar sa vorbim vorbe. Au fost scrise la momentele oportune. Nu mai trebuie sa o iei de la capat, trebuie doar sa aduci imbunatatiri si nu te opreste nimeni. Sau daca vrei si poti sa ajuti o poti face. Uite eu pot sa ajut cu asta si cu asta, etc. Dar astea sunt lucruri care se discuta in particular. Hai sa lasam topicul sa-si urmeze calea potrivita nu sa-l umplem cu discutii inutile.

Felicitari organizatorilor, stiu ca nu e deloc usor sa realizezi ceea ce ei au facut.
Felicitari castigatorilor! Ma bucur sa vad ca apar masini noi an de an din ce in ce mai bine pregatite.
Felicitari participantilor care nu s-au lasat sub asteptari. Asa cum am zis, anul viitor trebuie sa depasim o bariera! Si o vom face! Conform indemnului de pe diploma.

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning