![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
vreau sa te prezint la show cu stikeru pe masina;) eu deocamdata am rezolvat bateria si incerc sa invat pentru scoala de soferi.. suruburile alea si eu le strang frecvent..
|
Las ca facem niste stikere personlizate si apoi le punem si pe masini.Punem doar sus la parbriz.
|
tare dacia clean style
|
1 Attachment(s)
Ms Mariane;fac si eu ce pot sa fie lux:D.Ma poate ajuta cineva in leg. cu bratul din imagine,imi trebuie ceva original nu contrafacuta piesa.
|
Ti-am explicat ******cu cateva pagini de vorba goala in urma cum se executa "piesa".
****** Ce te face sa crezi ca aia din poza ta-i cumparata si nu realizata artizanal? ****** |
o fii el Muttley cu bube in cap la capitolul limbaj dar stie ce zice!
eu stiu ca tirantul din poza se face dintr-o bieleta de dacie modelul nou prelungita cu o bucata filetata de tirant normal!;) |
si la ce ajuta?
|
la directie cred .nu??
|
in ce sens?
|
e reglabil daca trage masina se regleaza de acolo
|
muttley are o masina ff buna. o daci cu motor complet refacut 1.6 aprindere electronica etc etc//
asta e defectul lui nu ai ce sa ii faci. fiecare avem defecte |
Quote:
asta cum are pivotu nu are unde sa mai regleze... |
nemaiavand acele bucsi de cauciuc ci o articulatie cu bila este mult mai ferma miscarea bratului superior....;)
|
Cautati pe net informatii despre unghiul de inclinare longitudinala a axei pivotilor, modificarea convergentei rotilor directoare la franare, deriva de la traiectorie-n timpul franarii si fortele longitudinale si momentele ce se exercita asupra articulatiilor in exploatare. ****** |
Domne explica si tu pt toata lumea mai babeste ca io care fac AR mai inteleg de rau dar restu........!!!!???
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning