![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Aseara am uitat sa pun pozele... Deci...am pus un numar la nimereala sa nu bata la ochi si am facut plinu...cand vad nu mai merge un far...M-am dus repede in garaj si am pus farurile Stock....Am ajuns la fata locului....Si deja s-au luat de mine...De ce e asa de joasa?....Sigur e motoru lui?..Pana la urma am luat itp...ajung acasa si am montat numerele noi...Pozele de aseara si de azi dimineata;);) PS-Au venit si cateva piese la E30 |
5 Attachment(s)
Sal revin si eu
Am dat BMW'ul unui ungur cu o suma foarte frumusica :D SI acum am achizitionat o Laguna in stare bun neinmatriculat cu 2000$ Pe drum cand am venit acas am dat niste telefoane si am pus comanda de un bodykit si niste jenti sper ca maine sa ajunga m'a costat in jur de 1000$ asa ca o sa revin maine cu poze cu Laguna si parerile voastre Bafta all |
Quote:
GRC ia si citeste |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am gasit aceasta Buza pentru SS....:X:X:X 200lei.. |
Ok scz dar dar eram foarte nerabdator....
|
3 Attachment(s)
Salut....Ieri pe la ora 22:00 primesc un motor de la un vecin :
Un motor 1.5 DCI 101cp Dupa 8 ore de muncit la el de al pune pe masina am iesit cu el afara sa vad cu se comporta...La prima impresie e Ok....Dar trebuie sa-i scad relantiul ca este la 1500 rpm si sa nu se mai tureze singur in mers :shock: Dupa ce rezolv asta dau o tura pe la munte...R.Equinox ce zici??mergem la munte?? |
2 Attachment(s)
Salutare, sunt nou pe aici, eu impreuna cu masina mea primita cadou de la unchiul meu care nu mai circula cu ea. Ea este un Camaro SS din 66' a cam luat-o rugina... si au fost schimbate unele elemente, eu de cum am luat-o am curatat-o de rugina si am dat o mana de chit pe unde era nevoie, urmeaza sa o demontez toata, dau spritz-chit pe ea si pe urma la vopsit cu ea :D Am o vopsea surpriza pentru ea 8) Si doua poze micute momentan facute cu paint. Daca nu ma incadrez in regulament sa imi spuna cineva. Masina o am de 3 zile.
L.E: In timp ce veneam de la benzinarie am vazut ca merg cu un nor de fum albastru dupa mine... Oare ce sa fie ? :shock: opresc, ma dau jos si miros gazele de esapament... Mirosea a ulei, am fost la un mecanic si mi-a spus ca motorul este dat pe ulei... Acum plec la un centru de dezmembrari sa vad daca mai prind deschis sa imi cumpar un motor, daca nu ma duc si iau nou :D |
2 Attachment(s)
Deci Ma Plimbam Linistit Prin Oras Cu Pisicu'[Noroc Ca Nu Ma Prins Politia Fara Numere:lol::lol:]
Am Vazut Intr-o Vitrina Aceste Jante, Aveam In Bord Vreo 200E Cam Cat Costau Si Jantele [195E] Asa Ca Le-am Luat:-) Urmeaza Cauciucuri De Iarna Si Numere. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
On: si azi i-am dat si spritz-chit pe el, o poza cu el si motorul care il are. |
2 Attachment(s)
Salut am dat la schimb BMW pe un golf 3 sport din 97......Am modificat putin capota :shock:
Planuri de viitor: Jante Suspensie sport Body Cateva poze: |
2 Attachment(s)
killer230-Mergem Mergem...Dar eu Merg cu SS...:lol::lol:
Cosmin-SNR-Bine ai Venit....Unde la-i gasit?:D.....Daca te Hotaresti sa-l Vinzi ma anunti:D UserName615-Ii sade bine la Pisica;);) Cosmin-SNR-Ai dat spritz-Chit asa?..Fara sa o dezmembrezi?...Esti bun ma:)) Mrs123-Felicitari Pentru achizitie CITITI REGURILE VA ROG FRUMOS>>Am vazut la uni..azi iau masina si peste o zii deja se apuca de ea...la uni deja e gata:)))....VA rog ..citi regurile La Urs A venit surpriza..Motor v6 Stock (defect)....650E |
2 Attachment(s)
Azi am reglat motorul si am setat relantiul la 750rpm.....Si acum merge bine....
Mi-au ajuns rotile cu cauciucuri de iarna + jante noi+suspensie noua Kw..:D Maine ma duc la itp.... R.Equinox...Ok mergem... Mrs123 frumos golf |
Vin Si Io Cu Pisoiu?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning