Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/25052-dacia-berlina-4x4-turbo.html)

npeti 05-01-14 18:11

re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom

1 Attachment(s)
asta e traversa la care ma refer.

IULY-CLA 05-01-14 18:19

Daca ai vazut reconditionarea unui r12 sinpar o sa observe ca traversa are o decupatura in zona cardanului.......ai o dacia super

Jackass 05-01-14 18:26

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 5642299)
asta e traversa la care ma refer.

Nu poti sa rezolvi problema cu niste reglaje la suspensie? teoretic ar fi mai usor dar ......

iulica89 05-01-14 18:36

2 Attachment(s)
Asa ar arata:

npeti 05-01-14 19:15

Exact la asa ceva m-am gandit si eu. Maine am sa merg la tinichigiul meu sa il intreb cand ar putea sa ma inghesuie si pe mine in programul lui inghesuit cu problema asta,si asa aveam de gand sa mai ajustez traseul tobei in partea din fata.Ce imi place ca se intinde bine si cu 4x4 cuplat. am incercat in jur de 140 KMH si mai mergea mai mult lejer (pt o prima incercare am zis ca ii ajunge) .( mai multi imi ziceau ca nu o sa mearga cu 4x4 la viteza mare).Plecarea de pe loc e spectaculoasa. dupa parca nu mai trage asa de tare ca inainte cu spatele cuplat,dar cand il decuplez,zici ca e ca si inainte de 4x4.Rapoartele cutiei sunt comparabile cu cea de RENAULT FUEGO. Azi am luat in considereare si schimbarea motorului cu unul un pic mai mare. tot de provenienta renault (cel de 2.0 injectie 8 v turbo.) r21. Am gasit unul complet. Oare incape pe lungime.?

adonis. 06-01-14 14:34

Quote:

Originally Posted by npeti (Post 5642348)
Exact la asa ceva m-am gandit si eu. Maine am sa merg la tinichigiul meu sa il intreb cand ar putea sa ma inghesuie si pe mine in programul lui inghesuit cu problema asta,si asa aveam de gand sa mai ajustez traseul tobei in partea din fata.Ce imi place ca se intinde bine si cu 4x4 cuplat. am incercat in jur de 140 KMH si mai mergea mai mult lejer (pt o prima incercare am zis ca ii ajunge) .( mai multi imi ziceau ca nu o sa mearga cu 4x4 la viteza mare).Plecarea de pe loc e spectaculoasa. dupa parca nu mai trage asa de tare ca inainte cu spatele cuplat,dar cand il decuplez,zici ca e ca si inainte de 4x4.Rapoartele cutiei sunt comparabile cu cea de RENAULT FUEGO. Azi am luat in considereare si schimbarea motorului cu unul un pic mai mare. tot de provenienta renault (cel de 2.0 injectie 8 v turbo.) r21. Am gasit unul complet. Oare incape pe lungime.?

respect maxim pt. acest proiect . multa sanatate sa-l terminati si sa va bucurati de el

npeti 10-01-14 21:34

Merci.
Am rezolvat cu traversa. Va urma simplificarea traseului de toba.Si constructia carcasei de consola centrala, si tapitarea ei. Am sa o duc la o firma ce pune folii pe geamuri.Sa le dea jos pe cele vechi ca sunt deja decolorate de soare.

npeti 11-01-14 00:02

Merci la Bogdi care azi cat am fost la lucru o schimbat la batrana blondina un pivot pt mine,si mi-o vopsit 2 jante pt cele de iarna pt masina:) un adevarat prieten. Asa nici in zilele de lucru nu stagneaza total proiectul :)

npeti 12-01-14 20:34

Mi-ar trebui o alta bara stabilizatoare pe spate. Eu aveam 2. nu mai pot sa o pun pe a 2-a ca cardanul in el. Iar daca am 4 persoane in masina. atinge un pic si asa doar cu 1 . AR fi fain sa gasesc una mai groasa si cu o forma mai inalta la partea unde trece toba. ( cardanul in cazul meu) . inca nu am idee de la ce masina sa caut sa adaptez. Cineva vre-o idee.?

npeti 16-01-14 18:02

o mai pus cineva pe la noi bara stabilizatorare de papuc cu tractiune spate de aia groasa pe tendoane de dacie berlina ?

ady4gaby 16-01-14 21:46

foarte frumoasa masina sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos fara incidente.bafta in continuare cu proiectul

npeti 22-01-14 22:37

in continuare caut daca cineva o mai pus bara de torsiune de papuc pe spate la berlina,si daca cineva are de vanzare vre-un motor si electronica de renault 21 turbo. merci.

npeti 23-04-14 23:53

3 Attachment(s)
nu ma pot hotari ...msw (ceve old school cu fagure) sau zender.. care da mai bine? pareri?

faustino 24-04-14 07:21

Cele din primele 2 poze, zic eu...
Old school mergeau pe un 1300, dar pe caroseria asta eu zic ca merg primele....

GabrielMotorsport 24-04-14 19:59

primele 2 ar merge :D
masina este intr-adevar fenomenala. bafta in continuare cu ea.

All times are GMT +2. The time now is 10:08.

- Copyright 2026 4Tuning