![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Eu intreb pe bune acu mah. Ce masina, ce motor, etc. ...[/QUOTE]
eu sincer la banii aia, cred k mi-as lua un Woltzvagen Bora, secon hand, si de restul banii lor, l-as aranja un pic. cred k e o idee buna.... s-asa o Bora fuge bine si daca nu e aranjata la motor.....:flamed: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
usor domnu bunea............
mai aveti rabdare !!! |
am cam ramas fara rabdare :d
|
pe mine deja ma "distreaza" asa tare forumu asta cand aud ca audi, bmw nu is masini, nu merg... dar probabil sunt altii care stiu mai bine si se vede la alegerile pe care le fac... bafta in continuare baieti!!!
|
pe langa logan, si alte masinutze ce is pe aici nu-s masini... is "rachete", "nave spatiale"... :)
|
nu mai zic nimic rau ca poate se aprinde cineva si nu are rost dar cand aud comentarii despre firme ca astea nu ma prea pot abtine...
|
bunilla fiecare cu ce poate .. nici tu nu te-ai nascut in M3 .. Stii cum e vorba aia, "mai bine mai tarziu decat niciodata" ;)
collin_mc aici ai dreptate dar nu prea avem ce face. Cum zicea si bunilla, "riceri" ! |
nu s-a nascut nimeni intr-o masina sport dar cand lansezi vorbe de-astea nu stiu pe ce te bazezi pt ca totusi sunt firme care au ceva in spate si... lasa ca imi iau "..." din '95 ca ii mai tare si mai sigura ca "...". prin urmare trebuie sa ne lasam de sporturile astea...
|
Quote:
|
"RICERII capitalisti" ce viseaza avioane vs. "batrani cu influentze post decembriste ori sub influentza unor asemenea oameni si "vrea" sa se dea mare vine ori cu un Audi ori cu un Bmw"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning