Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

Darius DMS 19-12-08 12:13

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

1 Attachment(s)
bibiu meu.....sper sa fac rost de un scanner sau ceva pentru o poza mai buna,ca in realitate arata mai bine ca in poza pe care o pun acum.....

sincer sa fiu,masina am lucrat la ea aprox.2 sapt......deoarece am stat la jante,si spoiler fata(faruri,spoiler,rinichi)

ANDR31 07-01-09 14:16

ce inseamna valoratia???? cum adica sa o facem la 45 de grade de diferite intensitati :|

frost_dani 08-01-09 22:27

1 Attachment(s)
prima mea lucrare cu tableta grafica :D....acum nu stiu cum ar trebui sa fuctioneze desenatul cu o tableta...dar cand desenez in photoshop cand pun pixul pe tableta incepe sa o ia un pic razna(se misca si da "click" de unu singur un pic) si cand desenez se misca greu si cand vreau sa fac o linie ondulata nu o face dupa cum o desenez eu ci o face mai patrata cum vrea el...si se misca greu...c

cand am bagat-o prima oara in comp mergea misto tare si nu prezenta nici o problema...dar a doua oara....

o fi de la tonele de virusi care ii am in comp? sau de la tableta? ( mentionez ca tableta e genius....stiu ca e cam slaba dar am primito cadou :D)

Ace Axel 10-01-09 12:32

arata bine man ... nai vrea sa vezi ce mia iesit mie :D

frost_dani 10-01-09 23:00

ms :)...sper ca dupa ce imi fac compul sa mearga mai bn decat este acum tableta si sa fac si eu desene mai respectabile :D sau macar ceva decent

alynex 12-01-09 20:37

Salut!Eu sunt "Alyxtr", ce mi-am prezentat mai demult desenele pe aceasta sectiune ,ii ceva mai vechi.
As vrea sa intreb moderatori de la aceasta sectiunde, daca pot continua prezentarea pe acelasi thread, sau sa fac unul nou?
Numai bine!!

EaGle 15-01-09 15:19

2 Attachment(s)
1.O masina inventata
2.Stare proasta, rezultat :-)

PS:Scuzati calitatea :rolleyes2

mnc.risty 24-01-09 21:17

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 1963255)
ce inseamna valoratia???? cum adica sa o facem la 45 de grade de diferite intensitati :|

valoratia inseamna hasura...la 45 de grade de diferite intesitati inseamna sa faci linie langa linie inclinate la 45 de grade apasand in functie de cum pica lumina si umbra..

MoldamiN 13-02-09 20:39

1 Attachment(s)
o schita

Evoluzione 13-02-09 21:08

Interesant! Arata-ne proiectul si la final... Si spune-ne mai multe despre el :)

mnc.risty 13-02-09 22:08

da..si eu is curios..fumos rau:D..

TFK 21-02-09 13:33

1 Attachment(s)
Audi S4 . Cea mai reusita (Zic eu) masina a mea

no limits design 21-02-09 13:50

mai ai de exersat mult dar avand in vedere ca ai 10 ani ai tot timpul sa inveti

kenzor 21-02-09 15:53

2 Attachment(s)
imi postez si eu 2 desene cu audi :d

HoricutzWSR 25-02-09 16:41

1 Attachment(s)
plictiseala pe la ore,si un moment de inspiratie,lead to this crap...:P

n`am desenat de muuuuuuult :)

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning