![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
facem si noi o intalnire a rechinelor ? cine e cu da sau ba ?ca tare frumos ar fi :D
|
pai eu am mai incercat odata o astfel de adunare dar mai nimeni nu a sarit...eu as fi de accord..asteptam si ceilalti camarazi..
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
TOCMAI AM BAGAT SI EU 323 I-UL MEU LA SUDAT. AM LUAT DOUA SETURI DE ROTI PENTRU EL,UNUL PE 15" SI ALTUL PE 17."AM NISTE POZE CU CELE PE 17"MONTATE PE MASINA. |
deci MARFA :)) cat poate sa schimbe niste jenti batranu rechinas :D mult succes in continuare
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
[email protected] |
10 Attachment(s)
Quote:
AR TREBUII SA SOSEASCA SI SUSPENSIA SPORT ADICA ARCURILE ,CA RESTUL DEJA A VENIT . AM MAI LUAT FILTRE NOI(TOATE) PLACUTE DE FRANA,MA GANDESC SA SCHIMB SI STICLA DE LA LAMPILE DE PE SPATE,PARBRIZ NOU. VREAU SI O VOPSEA NOUA DUPA CE TERMIN CU SUDURILE,MA GANDEAM SA O FAC DE UN ROSU APRINS,DAR AICI ASTEPT SFATURI DIN PARTEA VOASTRA. MA GANDESC SA INLOCUIESC TUBULATURA DE EVACUARE ,CARE ARE DIAM. DE 45MM CU UNA UN PIC MAI GROASA CEVA CAM DE VREO 52MM La interior. Ce parere aveti sa las barile nichelate asa cum sunt, sau sa le vopsesc in culoarea masinii? AS VREA SA TERMIN MASINA CAT MAI REPEDE,IN LUNA MAI AM PROGRAMAT CONCEDIUL.POATE PANA ATUNCI ORGANIZAM SI O INTALNIRE ,MA REFER LA CEI CU E 21. ASA ,AS MAI AVEA NEVOIE DE DOUA SCAUNE FATA RABATABILE ,DAR INTR-O STARE BUNA ,CA ALE MELE SUNT CAM TERMINATE,EVENTUAL CEVA GEN SCOICA DAR RABATABILE. BAG SI VREO 2 POZE CU E 21 VOPSITE IN ROSU. |
spor la treaba in continuare!in ultima poza imi place cum arata rechinul ala..parerea mea e sa ii lasi barele cromate,alea ii ofera indentitatea de masina oldchool..parerea mea!Multa bafta!
|
Domnule LIVIUMARIN , potoliti va cu pozele de pe net ca am probleme cu inima :D Welcome back , abia astept sa vad ce o sa faci cu E 21 , ii sta bine rau pe rosu, lasata cat se poate de mult ,stii tu restu........
P.S. Si poate vopsesti ramele nichelate de la geamuri in negru |
Quote:
|
Quote:
|
farul cu suport si semnalizarea dreapta le mai ai cati lei. ptr.piratu_volvo
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning