![]() |
Re: Club astra bertone
Cine stii d unde imi cumpar si eu o grila pt capota fara semn pls !!!!! Si de vanzare a mea originala !!!!!
|
Nu stie nimeni d unde imi pot lua si eu o grila ????
|
Quote:
Si cam cat costa lucrarea asta ca am un Astra G 1.6 16V si vreau sa ii mai cresc puterea? |
pai kitul turbo electric este 560 ron...instalarea e destul de facila, o poti face singur
|
Quote:
|
sal tuturor...pyranha uite un link de unde poti gasii grila full cromata fara sigla la 2.8mil..si arata super bn..te decizi u (http://www.**********/?x=arata_produs&id_p=149).bafta si tine-ne la curetn cu alegerea ta
|
pyranha am observat k nu pot trimite link-ul respectiv..intra pe id-ul meu si ti-l voi da acolo (id-ul meu:untouchablle_x)
|
Aseara am pus xenon pe noile faruri. Super misto. Au meritat toti banii. Acum le recomand cu draga inima. Angel-urile albe cu xenonul se vad bestial, iar lupele isi fac treaba f bine.
|
Baieti, de aseara fata are incaltari noi si acum am un cauciuc Dunlop Sp Maxx 215/40 R17. Pret 2 mil. Cine are nevoie de el ?
|
Sa te bucuri de masina si sa iti faci tot ce ti-ai mai propus! (fara incidente) ;)
|
Quote:
|
salut poate facem o intalnire la cluj pe 17 mai
|
baieti, pleoape stiti unde as gasi ? modelul scurs pe far, nu cel care se prinde doar deasupra, si sa fie din plastic ?
|
Vand 4 jante opel astra bertone turbo impecabile,fara anvelope 300 EURO.
Tel:0723243557 |
salut. AM oproblema cu masina am spalat motorul si dupa aceea a inceput sa faca figuri motorul nu merge rotund la toba scoate un fum negru ,astept pareri poate v ati intalnit cu prb asta astra bertone 20 t
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning