Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

viviesp 26-12-05 19:01

Re: .

Quote:

Originally Posted by \"bil1706\"
sincer sa fiu nu prea mi-a placut cum tragea Capri-ul lui Vivi
ma asteptam sa rupa dar... pacat
de obicei V6- urile au putere dar nu prea au sprint

problemas cu rezervorul ramas de la motorul pe carburatie...
... prietenii stiu de ce!!!! :lol:

florin_cars 26-12-05 23:08

eu shtiu, eu shtiu...nu are ANTIVAL....
:oops: :lol:
si DIFUL e problema....si admisia...
multe bube are de rezolvat VIVI..dk vrea sa zboare racheta..
si evacuarea e pi pulan, k nu are backpresure... :( :(

cv-03-btf 29-12-05 17:11

daca o sa tot vorbim pe mess.. vom ramane un urma cu forum-ul

florin_cars 29-12-05 20:49

2 Attachment(s)
Aoleuuu...uitat sa pun filmele... :lol: :oops:
:arrow:
haideti k suplimentez :oops: :arrow:

cosmineloo 29-12-05 21:36

cu o keltuiala suplimentara de aprox 100 EU am obtzinut scanteia mult dorita. 2.5 mil generatorul de scanteie, 500 una bucata delcou stricat, 500 una bucata aprindere electronica, si restu' kinuiala. parca mi-a mai venit kefu de asamblat motoare.

florin_cars 29-12-05 23:25

ma, da voi bagati bani in adaptarea motoarelor cat am bagat eu in toata mashina si motor, si modificari si tot...
ce afacere mai e shi asta :lol: :?:
v-am spus la multi k dk vreti sa faceti treaba, luati o mashina cu totul si gataaa.. :wink: :wink: :wink:
sa speram k akum iti vor galopa acei ... 115 ponei... cosmineloooole :twisted:

cosmineloo 30-12-05 10:02

pe la noi e mai greu sa iei masina cu totu' pt ca nu prea sunt, dasa o gasesti e scumpa rau, si vai steaua ei. pe la voi pe acolo e altceva. iar generatorul de scanteie am preferat sa il iau nou decat sa cumpar alt delco cu 1,5 mil. is sa nu stiu cat ar mai fi mers.

codrin44 30-12-05 12:54

mai ai vro 100 de posturi si-ti iei de-al casei....asta inseamna sa mai iei vro 100 de piese ptr. capri...la 200 RON= care este.. :? un 2 si 4 zero lei grei si noi(eu mai am un post :D )

jaguar211 30-12-05 12:55

Re:

Salut taticilor!!!
Am si eu o durere. Mi s-a rupt una dintre tevile de la caloriferul de incalzire. stie cineva de la ce masina se potriveste? Si mai am o durere: masina mi-a fost demontata de mecanici, si nu mai stiu cum se face legatura dintre firele de la stergatorul lunetei cu firele care merg in bord.
Daca stie cineva ? Ar mai fi o intrebare: la MK III , geamurile laterale spate nu au cheder ? Sunt prinse doar cu mastic?

cosmineloo 30-12-05 16:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"jaguar211\"
Salut taticilor!!!
Am si eu o durere. Mi s-a rupt una dintre tevile de la caloriferul de incalzire. stie cineva de la ce masina se potriveste? Si mai am o durere: masina mi-a fost demontata de mecanici, si nu mai stiu cum se face legatura dintre firele de la stergatorul lunetei cu firele care merg in bord.
Daca stie cineva ? Ar mai fi o intrebare: la MK III , geamurile laterale spate nu au cheder ? Sunt prinse doar cu mastic?

de tzeava vezi pe varianta ca sunt toate modelele, firele de la stergatorul lunetei, de fapt firul ajunge de undeva \"din\" haion intr-un papuc care se afla pe pistonul care tzine haionul ridicat. ori cel din stanga ori cel din dreapta. unul e de la la stergator, iar celalalt este de la dezaburire, iar geamurile laterale spate nu au keder. la MK2 au keder si se deskid putzin, dar cam ploua pe acolo.

cosmineloo 30-12-05 16:58

1 Attachment(s)
am vopsit si blocul. si kiulasa si evacuarea. da nu va arat decat blocu' sa mai fac posturi de d'al casei

florin_cars 31-12-05 00:29

1 Attachment(s)
pai u la Costineshti..esti de-al casei..aku vrei sa fii si aici :?: :twisted: :lol: :lol:

ce vopsea ai folosit? normala sau termorezistenta ?? k eu inka nu vad rostul acelei vopsele scumpe..pe motor, evacuare da..dar nu motor :D

next episode..luati-le mai taticilor.. :P :arrow:

cosmineloo 31-12-05 16:18

zice ca tzine 300grade, pt scurt timp 500 si nu costa kiar mult. e la spray si e ok la pretz. si de ce vezi tu mai bine vopseaua pe evacuare? si nu pe blok?

jaguar211 31-12-05 16:43

LA MULTI ANI ! cu veselie
Sanatate pe vecie,
Casa plina de bucate,
Dragoste pe saturate,
Bani la greu,
Noroc cu caru' ,
LA MULTI ANI SI SUS PAHARU' !!!
LA MULTI ANI SI LA MULTI...CAPRI :D !

florin_cars 31-12-05 17:27

pe evacuare isi are rostul vopseaua termorezistenta, pt k e temperatura mare, dar blocul este racit cu lichid, deci si prin urmare nu ar necesita \"neaparat\" una termorezistenta(pt sute de grade cand normal apa sta la pe la 85grade..)..asta vroiam sa zic mai sus :D

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning