![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
on.ce-ai ma cu foliile?? lasa-le acolo ca da bine!!;) |
pai sa se vada interiorul, soferul :))) s-o vad intai iesind de la vopsit si apoi ma gandesc si ce fac cu folia :D
|
Quote:
|
Quote:
nosfereeeee.....eu cred ca ai un calendar cu 25 zile si in fiecare zi....pac un X:))))) |
Quote:
|
Quote:
Succes pe viitor ! |
4 usi are farmecul lui
got 4 dors, got 4 hoes.... ashanti no momo :lol:. https://www.youtube.com/watch?v=-Hp3kuBXlQ0 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Eu o sa raman pe 4 usi muuult timp de acum inainte. Numeri sedanurile faine de la noi pe degetele de la doua maini doar... Poate trec si eu la 2 usi in cativa ani, un cabrio ceva, din 2007 incoace, visee :)))
Intre timp mi-a venit bara spate M si.. astept primavara :D |
2 Attachment(s)
Inca 10 zile si o duc la vopsit :D nu mai am rabdare deja, abia astept sa o vad cum trebuie.. zilele astea trebuie sa-mi ajunga si plafonul cu stalpii negrii si sper sa termin interiorul.
Ceva detalii mici intre timp.. |
IN SFARSIT BUTOANELE SUNT UNDE TREBUIE :lol::lol:
|
Cele din spate sunt puse invers sau mi se pare mie ?
|
Daaa, inca nu sunt puse geamurile electrice pe spate, urmeaza sa merg la cineva sa mi le rezolve si pe alea dupa ce va iesi de la vopsit masina... si pana atunci au ramas butoanele asa.
Sper sa iasa asa de tare cum imi doresc :twisted: Cred ca o sa fie singurul e36 Laguna Seca cu jante rosii din lume :D |
Felicitari pt. interiorul achizitionat, si spor in continuare la lucrari.Daca o faci albastru deschis, parerea mea, este ca e ce trebuie, mai ales ca se va potrivi cu interiorul foarte bine. Cu folia, la fel , parerea mea e ca ar fi OK una mai deschisa la culoare(chiar foarte deschisa).
P.S. Ce ai in plicul ala? .....daca nu sunt prea indiscret. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning