![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
Respectiv despre masina nu pot sa ma duc ca nu imi permit sa imi fac masina ca tre sa lucrez sa ma pot sustine ca nu imi permit sa impun asa preturi sa se ia oamenii de cap cand vin la mine . |
Daca e sa ne suparam as fi curios sa vad prima lada cosntruita de tine sa am si eu ce critica , ca m-ai suparat si tu destul, las-o in mortii....
Deci de ce incerci sa convingi tu lumea sa mearga acolo cred ca e mai degraba de natura economica decat de aspect |
In Ungaria la VS Tuning ai mers si nu ai zis nimic cel putin nici mie , deci era clar , asta ii oamenii se mai schimba ... cand negru cand alb
|
in primul rand martor ocular si fizic este ric in ungaria a fost toti din wsr invitati dar nimeni nu a venit multi au promis si numa noi 2 am mers ;)
al 2 lea rand daca tu crezi ca e vorba de interes economic cu baia mare inseamna ca te inseli nici peste 5 ani nu ii ajungi din urma ca te-ai obisnuit cu un singur stil si acolo te-ai blocat ...baieti singur merg la baia mare dupa cum vad calitatea lucrari finisajele si mularile mult prea perfecte...scuza-ma....esti departe de acolo ...foarte.... al3 lea rand esti curios de o lada de a mea????/vezi io nu fac greseala sa fac ceva dean..p..u..l..e..a... la client mai bbine plateste o data si ceva ce e ok nu imi permit sa fac teste pe masina oricaruia ..mai bine o lada ok decat una proasta..crezi ca mi rusine ...ma pis pa ala care imi zice mie ca nu stiu sa fac o lada... io tzi-am zis totul omeneste dar tu o sucesti cum vrei tu ...gata am inchis acest subiect ca nu isi are rostu nimeni nu este perfect si nimeni nu are cum sa stie totul ;) dar inca o singura intrebare asta intre noi profesionistii da??? daca o masina este pregatita de un tinighiciu si isi pierde formele originale nu mai merge un kit original pe el si in plus are multe modificari exterioare facute tu ce faci cu o asemena masina????nu incerci sa iti incadrezi barile sa le mulezi dupa forma caroseriei????nu prima faza e sa iti faci caroseria si dupa aia tu sa continui profesional totul?????aici a fost tema si s-a sucit altundeva....si vezi cei de la baia mare nu face o masina si arunca un kit pe inca 20 de masini pai unde este unicatetzea???cand mai vezi minim 10 cu acelasi stil...parca tramaii retro si mergi la un show cu 20 de masini locale si 15 sunt identice....parerea mea ca toate tipurile de masini si daca au kituri asemanatoare tot nu sunt identice ...parerea mea si asa reiese o masina in unicatetze daca nu e copiata de pe ceva foarte frecvent vazuta ;) paaa!!! |
Quote:
|
jujjjj,jujjj......lasatzi-o in pusca mea de treaba....;)
|
Ba tu chiar nu intelegi ? Bara de Seidl ca sa pui pleoapa lunga tre modificata din prinderi asta e esenta . Daca se doreste se face, scurt si la obiect ! Acum de ce discutam e pleoapa pe Golful lui Mihai nu pe masina super latita si super modificata din caroserie .
Cat despre restul ne straduim facem cat putem nobody is perfect , daca vrei sa ii cauti cuiva de rau ii gasesti depinde de punctul de vedere ! Eu nu ma simt profesionist , Pininfarina este de ex., noi o mimam daca tu iti asumi aceasta lauda e perferct , tine de parerea ta personala , nu ma intereseaza . Referitor la restul stii tu discutiile noastre mai vechi dar oricum nu are rost sa ne certam sa se distreze lumea pe epistolele scrise pe forum ! |
doamne doamne ... si sa revenim ONTOPIC !!! proiecte noi??? inovatii?!!! ???
|
Gata maaahhh !!! nu va scoateti ochii ca nu are nici un rost !!! lasati concurenta intre voi pe forum ca oricum masinile vorbesc de la sine.... in fond fiecare arata ce are si ce poate .... asta-i amprenta firmei nu discutiile ;)
|
17 Attachment(s)
hai ma sa va arat masina cum trebuie inceputa nu vorbele ci faptele ideile puse in practica...uitativa bine la ea cum arata si acest kit paraseste aceasta masina si va fi lucrata de profesionisti care se vor mula pe liniile masini...sa vorbeasca pozele si parerile orcui..accept orice pozitiv sau negativ ;) curaj
|
Quote:
|
Deci.. Sandule, chit ca stiam in mare cum va fi, ca mi-ai zis si mi-ai aratat niste idei, nu-mi vine sa cred ce bestial poa` sa arate.. Asta cand va fi gata, va fi... perfecta :D
|
si eu zik la fel ca Valer!:)
|
live arata mai bine ;)
|
si mai bine :) scuze
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning