![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Masina intra la vanzare.
2000 euro cu jante si suspensie, dar fara muzica. Muzica se vinde separat. Sau 1500 euro fara jante si suspensie. Imi pare rau ca fac asta, dar trebuie. |
5 Attachment(s)
Poze cu starea actuala.
Masina necesita o vopsea ca la carte. Urma sa fac eu asta, dar na... Mi se rupe sufletul ca o vand, dar nu am ce face. |
Vand VW Golf 3
An 1993 ~160.000km Motor 1.8 55kw Oglinzi electrice Trapa electrica cu 2 pozitii Servo-directie Mici modificari: -Capota, faruri, grila de VW Vento -Fustita GTI originala din cauciuc (nu se sparge) -Suspensie sport reglabila NOUA TA-Technix (garantie inca 1 an jumate) -Jante Borbet A 7,5j fata si 9j spatele cu cauciucuri 195/45/16 toate 4 -Interior GTI (scaunele fata rupte acolo unde e boala lor, pe lateral, dar foarte posibil sa le schimb) -Toba sport cu 2 iesiri (nu e pusa inca pe masina) Pentru alte detalii, ma sunati. 0785 862 877 - Andrei |
Quote:
ce vrei să īţi iei? |
I-au trecut nebunelile.. a fost putin suparat :))
|
dydy las ca asa am fost si eu cu momente dinastea de a vinde masina ... dar sunt trecataore :D bafta pe mai departe
|
deobicei cand ti la ceva sh il dai dupa acea ajungi sa-ti para rau sh sa te gandesti de ce ai facuto :!: tineo tot asa cu masina . foarte frumoasa . respecte
|
Stati un pic..... baiatu' doar a pus-o la vanzare! Mai e pana o vinde.... Ma stiu pe mine, nu intereseaza pe nimeni masinile astia mai "altfel".....
Bafta Andrei! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stiu ca o sa-mi para rau... De asta nici nu i-am facut topic special de vanzare... Ca nu sunt foarte hotarat... Dar, daca cineva vine cu banii la mine, i-am si dat-o... cu parere de rau... Pana la momentul ala, masina ramane tot a mea, tin lafel de mult la ea si o ingrijesc cum pot mai bine. Multumesc, respecte si tie. Multumesc si lui ivite si mike ! |
Quote:
|
a4, a6, passat, octavia... gen`
|
Quote:
Octavia nu e pt tine, părerea mea..are design-ul bordului īnvechit, făcut pt ai bătrāni |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning